A Fehér Boszorkány téli jóslata



Ha szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz az évszakban, akkor válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!1. Ágyban fekvés: Télen ágynak dönthet a szezonális betegség, például a megfázás. Mivel ez nincs kőbe vésve, ezért annak érdekében, hogy a jóslat ne valósuljon meg, kezdj neki az immunrendszeredet erősítésének, ha ezt még nem tetted meg, valamint kezdj az időjárásnak megfelelően, melegen öltözködni!

2. Kitisztul előtted a jövő: Télen kitisztul előtted a jövő. Ha mostanában elbizonytalanodtál a sorsodat illetően, vagy nem tudod, hogy mihez kezdj a jövőben, akkor hamarosan megvilágosodhatsz és rájöhetsz, hogy mit kell tenned, hogy merre kell folytatnod az utad.

A téli hónapokban csak annyit kell tenned, hogy figyelj a jelekre, a megérzéseidre, mert idejében rá fogsz jönni mindenre! Az sem kizárt, hogy valaki segíteni fog a megoldásban, és egy jó tanács, beszélgetés hatására világosodsz meg. A lényeg, hogy ne görcsölj a dolgon, mert a télen megkapod a választ!

3. Új barátra teszel szert: Télen új barátsággal leszel gazdagabb. Lehet, hogy valakivel a munkahelyeden, egy programon, az utcán vagy az interneten ismerkedsz meg. Mivel előre nem tudhatod, hogy mikor és hol találkozol az új barátoddal, ezért mostantól légy nyitottabb a külvilággal szemben! Elég, ha egy kicsit nagyobb bizalommal fordulsz a környezeted felé, valamint adj esélyt arra, hogy találkozzatok ezzel a megjövendölt baráttal!

4. Szerelmi vallomás: Szerelmi vallomásra számíthatsz a télen. Ha most párt keresel, akkor valószínű, hogy valaki bevallja neked az érzéseit ebben a három hónapban. Ez lehet egy olyan személy, akit már ismersz, vagy éppen ismerkedsz vele, de az is lehet, hogy még nem ismered az illetőt.

Ugyanakkor a jóslat akkor is áll, ha kapcsolatban élsz. Ebben az esetben olyasmit hallhatsz a kedvesedtől, ami mélyen megérint, meghat. Ha ez még nem történt meg, akkor szóba kerülhet az összeköltözés vagy az eljegyzés is.

Legyen bármi, az fontos, hogy senkiből se akarj vallomást kicsikarni a télen! Várd ki türelmesen, hogy az illető magától álljon elő a szerelmi vallomással!

5. Új élményben lesz részed: Egy új élményben lesz részed a télen. Valami olyasmit próbálhatsz ki ebben a három hónapban, amire eddig soha nem volt alkalmad, vagy eddig nem volt hozzá bátorságod, de most lehetőséged és merszed is lesz!

A Fehér Boszorkány azt nem árulhatja el, hogy pontosan mi lesz ez az élmény, úgyhogy semmi sincs kizárva a síeléstől a beöltözős szexig. A télen bármi megtörténhet veled, de ne izgulj, mert nagy a valószínűsége annak, hogy kellemes új élményben lesz részed!

6. Karrierbeli előrelépés: Télen előléptethetnek a munkahelyeden, olyan pozíciót kaphatsz, ami magasabb fizetéssel vagy tekintéllyel jár. A jóslat arról is szólhat, hogy nem előléptetést kapsz, hanem előrelépsz, tehát olyan állásajánlatot kaphatsz, ami jobb munkát kínál, valami olyat, amit boldogan végeznél. Ha most munkát keresel, akkor a jóslat arra utalhat, hogy sikerül az elvárásaidnak megfelelő állást találnod, amit meg is kapsz.

7. Hatalmas meglepetés: Télen hatalmas meglepetésben lesz részed. Azt, hogy ez pontosan mi lesz, nem árulhatja el, de azt igen, hogy a meglepetés olyan váratlanul fog érni, mint derült égből a villámcsapás, és nagyon valószínű, hogy valami pozitív dologról lesz szó.

8. Egy mesébe illő ajánlat: Egy mesés ajánlatot kaphatsz a téli hónapokban, de azt már nem árulhatja el, hogy pontosan milyen ajánlatra számíthatsz. Mivel már elkezdődött a tél, ezért csak idő kérdése, hogy megkapd a csodás ajánlatot, ami esetében légy bátor, és élj a lehetőséggel, hiszen biztos, hogy visszautasíthatatlan lesz, ha ennyire mesésnek ígérkezik!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló