Erre számíthatsz december!A születésed napja alapján kiderül, hogy mit jövendöl neked a számmisztika az év utolsó hónapjára!1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án született.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született.

1. Decemberben kaphatsz egy komolyabb feladatot a munkahelyeden. Ennek a teljesítésébe azonnal bele fogsz vágni, amit biztos, hogy nem fogsz megbánni. A mottód most az lesz, hogy aki mer, az nyer, ezért igyekszel a lehető legtöbbet kihozni magadból.

2. Decemberben kissé megviselhetnek a családi problémák, mert nem szereted, ha a szeretteid borús hangulatban vannak. Jó hír, hogy a problémák gyorsan megoldódnak, ami után te is sokkal nyugodtabb leszel. Próbálj minél több időt tölteni a szeretteiddel!

3. Decemberben rengeteg váratlan eseményt tartogat számodra az élet. Ebben az időszakban akár egy régi barátod is előkerülhet, hogy a segítségedet kérje, amit megadsz neki. A szerelemi életed alaposan felbolydul, ami igazán izgalmasnak ígérkezik.

4. Precíz és megbízható személyiséggel megáldott ember vagy, és mindig eleget teszel az adott szavadnak. Sehonnan sem szoktál elkésni, és biztos, hogy nem kell magyarázkodnod azért, amit tettél, vagy nem tettél.

Decemberben minden esély megvan arra, hogy megkapod a már nagyon várt és ki nem mondott előléptetést. Ebben az időszakban teljes mértékben élvezheted a főnökeid és a munkatársaid bizalmát, a rád váró feladatokba pedig szeretnél mindent beleadni. Ha kitartó leszel, akkor annak meglesz a ragyogó eredménye!

5. Mindig új élményekre vágyó, némileg ingatag és csapongó, kimondottan kommunikatív személyiség vagy. Imádod, ha sok ember vesz körül, ezért nem szeretsz egyedül otthon ülni.

Decemberben nem kell attól félned, hogy unatkozni fogsz, mert a tél első hava rengeteg meglepetést tartogat számodra. Egy vonzó idegen flörtölni kezdhet veled, ami kedvedre való lesz.

6. Idealista, romantikus, igazi művészlélek vagy, és olyan érzékeny, hogy a legkisebb rezdülésekre is rögtön reagálsz. Jellemző rád, hogy mindent alaposan elemzel, valamint hagyod, hogy az érzéseid vezessenek.

A novemberi viszonylag csendes időszak után a december elhozza neked az igaz szerelmet. A számmisztika szerint, nagy a valószínűsége annak, hogy amennyiben eddig nem találkoztál életed párjával, akkor decemberben eljön a nagy szerelem ideje.

7. Egyedi, független, gyakran rapszodikus személyiség vagy. Szereted a magad útját járni, a saját szabályaid szerint cselekedni, ezért nem szeretsz másokat követni.

A december nyugodtabb időszaknak ígérkezik az életedben. Lehet, hogy ennek eleinte nem örülsz, ám ez egy kiváló lehetőség arra, hogy számot vess a 2020-ban történtekről.

8. Elképesztően intenzív kisugárzású, erős személyiséggel megáldott ember vagy. Mindenkiben nyomot hagysz, pedig nem vagy harsány vagy hivalkodó. Igazi végzet embere vagy a számmisztika szerint.

Decemberben nagyon valószínű, hogy minden, amibe belevágsz, sikeres lesz, még abban az esetben is, ha egy nagyobb befektetésre kerül sor. Hála a kiváló üzleti érzékednek, december sikeres hónapként zárul. Szintén ebben az időszakban alakulhat ki egy mélyebb szerelem, de csak akkor, ha megnyílsz.

9. Csodás akaraterővel rendelkező, elszánt személyiséggel megáldott ember vagy, aki hajlandó harcolni az álmaiért.

A december mindenképpen sikeres és pozitív hónapnak ígérkezik a számodra. Most minden úgy fog alakulni, hogy számodra kellemes meglepetést okozzon. Emellett találkozhatsz egy rég nem látott ismerősöddel, akivel akár szerelembe is eshetsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló