Mely csillagjegyeknek kell komoly döntést meghozniuk 2020 vége előtt?Rájuk még dilemmák, nehézségek és küzdelmek várnak.Ha valamikor, akkor 2020-ban mindenki szeretne hátra dőlni az év utolsó hónapjában, ám sajnos ezt nem mindenki teheti meg, ugyanis a csillagok szerint akad néhány jegy, amelynek képviselői dilemmákra, nehézségekre, küzdelmekre és fontos döntésekre számíthatnak 2020 vége előtt.

Ha te is Bak, Vízöntő, Szűz, Halak vagy Skorpió vagy, akkor alább megtudhatod, hogy milyen komoly döntést kellene meghoznod még idén!

Bak: 2020 vége előtt egy szakítás döbbenthet rá arra, hogy rengeteg dolog, arányaiban nincs rendben az életedben. Ez lehet például szerelem-barátok, munka-magánélet, sorozatozás-aktív hobbi. Az év vége előtt nagyon fontos tanulságokat vonhatsz le a szokásaidat illetően, ezeket pedig sikerül majd kamatoztatnod.

Vízöntő: Ha 2020 vége előtt úgy érzed, hogy a karriered építése a magánéleted rovására megy, akkor ez nem alaptalan, hiszen olyannyira hajszolod a sikert, hogy közben minden másról elfeledkeztél. Most azonban megérzed, hogy mennyire hiányzik egy hűséges barát vagy pár az életedből.

Attól ne félj, hogy a feletteseid kevesebbnek fognak tartani, ha az év utolsó hónapjában kevesebb plusz munkát vállalsz, hiszen ettől még ugyanúgy teljes mértékben figyelsz a feladataidra, csak nem leszel benne az első háromban, aki jelentkezik az extra feladatokért.

Szűz: Nem szeretsz nagy döntéseket hozni, és az elköteleződést is igyekszel elkerülni, de most rádöbbenhetsz arra, hogy akkor is lehetsz spontán és szabad, ha meghozol néhány hosszú távú befektetést igénylő döntést.

2020 vége előtt elhatározhatod, hogy szeretnél saját autót vagy otthont, ez a döntés pedig olyan motivációt adhat neked, amitől hosszú hónapokra elegendő lendületet kaphatsz. Ezután a többit a folyamatosan érkező sikerélményeid fogják megadni neked.

Halak: Az életedben semmi sem fog változni, ha minden egyes napot ugyanúgy töltesz és folyton ugyanazokat a döntéseket hozod meg. Az is biztos, hogy a jelenlegi helyzeteddel, legyen az munka, baráti vagy szerelmi kapcsolatok, nem vagy teljesen boldog.

Eddig választhattad a struccpolitikát, de ahogy közeledik 2020 vége, úgy egyre kevésbé tudod átverni magad. Végül még decemberben sikerül bátran eldöntened, hogy mi nem tesz boldoggá, aztán tenni is fogsz a változás érdekében. Igaz, hogy ez nem lesz könnyű és áldozatokat kell meghoznod érte, de ha megteszed, akkor hosszabb távon fellégezhetsz majd.

Skorpió: Ha te sem emlékszel arra, hogy mikor tanultál valami újat, akkor ez jelent valamit, ahogy az is, ha már néhány napja motoszkál benned egy kérdés. 2020 vége előtt úgy érezheted, hogy elakadtál az önfejlesztésben, ami mellett abban sem vagy biztos, hogy merre haladj tovább, pedig ez igencsak könnyű.

A legjobb az, ha kicsiben kezded. Például próbálj ki néhány új jógamozdulatot, vagy tanulj meg naponta pár idegen szót. A cél az, hogy ismét ráérezz arra, hogy ha minden nap úgy érzed, hogy kicsit több lettél, akkor rá fogsz jönni, hogy hosszabb távon fejlődőképes vagy. Ne feledd, hogy a határ a csillagos ég!

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló