Ezeket az ajándékokat kaptad az élettől 2020-ban!Ne csak a rosszat lásd az esztendőben!A 2020-as évre könnyű pesszimistán visszatekintené, és csak a rosszat látni benne, pedig az élettől idén is kaptunk, vagy még kapni fogunk az utolsó hónapban, néhány meglepetést, amit talán ott és akkor nem értékeltünk, de utólag még megtehetjük.

Magányt: Az eddiginél sokkal több időd jutott önmagadra 2020-ban, és többet lehettél egyedül, ami remek lehetőséget teremtett arra, hogy azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyekre rég nem volt időd. Ugyanakkor arra is sok időt szánhattál, hogy átgondold az, hogy valójában mit szeretnél és milyen terveid vannak a jövődre nézve.

Megtaláltad a helyes utat: 2020-ban rátalálhattál, vagy rá fogsz találni a helyes útra, a neked rendelt ösvényre, avagy a sorsodra. Ha tavaly még tévúton jártál, akkor ettől ne érezd rosszul magad, mert csak az számít, hogy idén már tudod, vagy tudni fogod, hogy merre kell haladnod, mit kell tenned, mivé kell válnod.

Igaz barátokat: Lehet, hogy az igaz barátok már 2020 előtt is az életed részei voltak, de az is lehet, hogy idén új barátokkal gazdagodtál. Ők melletted voltak a nehéz időkben és olyasmit kaptál tőlük, amire mindig emlékezni fogsz. 2020-ban megtapasztaltad, hogy milyen egy igaz barát, akire minden körülmények között számíthatsz.

Emberek megmutatták a valódi arcukat: Ha valamikor, akkor 2020-ban biztos, hogy kiderült, hogy ki az igaz barát és ki nem az. Idén rájöhettél, hogy ki érdemli meg, hogy megbízz benne, és ki az, aki erre egyáltalán nem méltó. Voltak, akikben csalódnod kellett, de olyanok is akadtak, akikben kellemesen csalódhattál. A kapcsolataid terén nagy meglepetésekben lehetett részed.

A tettek mezeire léptél: 2020 előtt jellemző lehetett rád, hogy halogattál bizonyos dolgokat, mert féltél azokkal foglalkozni, ám ez az év biztos, hogy felnyitotta a szemed, beláttad a hibáidat, és rájöttél, hogy mit akarsz, amiért hajlandó vagy tenni, ezért ráléptél a tettek mezejére.

2020-ban megjött a bátorságod a cselekvéshez. Ha esetleg ez még nem történt meg, akkor az év utolsó hónapjában számíthatsz rá, ahogy arra is, hogy még az idén nagy dolgokat fogsz véghezvinni, ebben pedig semmi és senki sem akadályozhat meg!

Szeretet: 2020-ban nagyon sok szeretettet és megértést kaphattál a közvetlen környezetedtől, de akár a távolból is. Idén világossá vált, hogy milyen fontos vagy másoknak. Ha volt valaki, akinek érzéseiben kételkedtél, akkor biztos, hogy idén megbizonyosodtál azokat illetően.

Hitet: Talán 2020 előtt sem volt problémád a hittel, de az biztos, hogy ebben az évben igazán hinni kezdtél. Valami történt, aminek hatására megjött vagy megszilárdult a hited például Istenben, az angyalokban vagy a sorsban.

Idő: 2020-ban minden bizonnyal több időd jutott önmagadra és a szeretteidre, de arra is, hogy gondolkodj, hogy döntéseket hozz, újratervezz, tanulj és szeress. Lehet, hogy idén voltak olyan időszakok, amikor nem ajándékként fogtad fel az időt, de az élet akkor is annak szánta.

Megváltozott a látásmódod: Ha 2020 utolsó hónapjában visszatekintesz az év egészére, akkor úgy érezheted, hogy megváltoztál. Idén minden bizonnyal történt valami, ami rádöbbentett bizonyos dolgokra. Most már hajlandó vagy változtatni az életeden, a viselkedéseden, a kapcsolataidon.

Már tudod, mi a hála: Nem kizárt, hogy 2020 előtt nem tudtad, hogy mi az a hála, de ez év megtanította neked. Idén képessé váltál arra, hogy őszintén hálát adj mindenért, amit ebben az esztendőben kaptál és amiket szerencsésen megúsztál. Képessé váltál arra, hogy becsüld és értékeld a szeretteidet, valamint mindent, amid van.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló