Így lehet szebb és jobb életed a Karácsony szellemei szerint!Ha kíváncsi vagy a Karácsony szellemeinek tanácsára, akkor válassz egy lapot az alábbiak közül, és olvasd el a neked szóló üzenetet!1. „Jó néha gyereknek lenni, és mikor lenne jobb, mint karácsonykor, hiszen gyermek volt az ünnep fenséges alapítója is.”

Ne feledd, hogy mindegy, hogy hány éves vagy, bármikor lehetsz újra gyermek, aki játszik, nevet, örül és igazán vidám!

2. „Az Ember gyermekei (…). Ennek a fiúnak a neve: Tudatlanság. Ez a leány a Szükség. Óvakodjál mind a kettőtől.” – mondja ezt az Eljövendő Dolgok szelleme.

A szebb és boldogabb életre vágysz, akkor légy olyan szabad és tudatos ember, aki tisztában van magával és a környezetével!

3. „Semmiféle megbánás nem teheti jóvá az elmulasztott lehetőségeket.”

Ne bánd azt, amiről lemaradtál, viszont tanuld meg a leckét! Fontos, hogy mindig figyelj oda a kínálkozó lehetőségekre. Ha szeretnéd, akkor keresd azokat, de az is rendben van, ha hagyod, hogy azok találjanak meg téged. A Karácsony szellemei azt tanácsolják, hogy tartsd nyitva a szemed, a füled, mert lehetőségek mindig jönnek és megtalálnak.

4. „Rendszerint éppen az, aki bajban van, látja legkevésbé világosan saját helyzetét. A kívülálló mindig bölcsebb.” – mondja ezt a Jelen kísértete.

Talán erős és kitartó vagy, ám mégsem tudod egyedül megoldani az összes problémádat. Bátran kérj segítséget, mert ez távolról sem szégyen! Hidd el, hogy sokkal jobb és szebb lesz az életed, ha megtanulsz bízni másokban, valamint hajlandó leszel megosztani a terheidet valakivel, aki segíthet neked!

5. „Magadnak is érezned kell, hogy nem vagy többé az, aki voltál. Én nem változtam. Amíg két test, egy lélek voltunk, bízvást számíthattunk arra, hogy boldogok leszünk. Most homlokegyenest ellenkező céljaink csak boldogtalanságot hozhatnak ránk.”

Légy tudatosabb a párkapcsolatodban. Amíg a társaddal dédelgettek közös terveket, célokat, amíg tulajdonképpen egyek vagytok, addig semmi sem állhat közétek. Kizárólag együtt lehettek a legboldogabbak és valósíthatjátok meg azt az életet, amelyre vágytok.

6. „Tegyen boldoggá az az élet, amit magad választottál.”

Nincs értelme mást szidni azért, mert ott tartasz, ahol, mert az történt, ami. Mindenki a saját életéről gondoskodik, semmi sincs teljesen elrendelve. Te is bármikor dönthetsz úgy, hogy új életet kezdesz, esetleg olyan változásokat eszközölsz, amelyek által boldogabb leszel. Kizárólag rajtad áll, hogy milyen életet élsz, mert csak neked van jogod kitalálni és átírni a saját életedet.

7. „- Miért kételkedel az érzékeidben?– Azért (…), mert egy csekélység is megzavarja őket. A gyomromnak egy könnyű rendetlensége csalót csinál belőlük.”

A Karácsony szellemei azt tanácsolják, hogy lépj be a spiritualitás világába, tisztítsd meg az érzékeidet, tanulj meg bízni önmagadban és a megérzéseidben, ugyanis kapcsolatba tudsz lépni velük és azzal a láthatatlan világgal, ami körülvesz. Higgy abban, hogy képes vagy erre és bátran használd a képességeidet!

8. „Ha már a betegség és a szomorúság ragadós, becsületes, méltányos és nemes elintézési módja az a dolgoknak, hogy a nevetésnél és a jókedvnél semmi sem ragadósabb ezen a világon.”

A Karácsony szellemei azt tanácsolják, hogy igyekezz ellenállni annak, hogy magadba szívd a negatív érzelmeket, és inkább próbáld csak a fényt és a boldogságot átvenni! Ez kizárólag döntés kérdése. Kizárólag az lesz könnyen beteg és szomorú, aki hagyja magát.

9. „Azoknak a dolgoknak az árnyait, amik megtörténhettek volna, szét lehet kergetni.”

Semmi értelme a „mi lett volna ha” agyalásnak. Ha valami nem történt meg, akkor annak biztos, hogy jó oka volt. Ne agyalj a múlton, hanem a jelennel foglalkozz és tekint előre a jövőbe. A Karácsony szellemei azt tanácsolják, hogy tanulj meg felejteni!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló