A személyiségedről mesél az, hogy melyik mágikus lény lennél a legszívesebbenVálaszd ki az alábbi képről azt a mágikus lényt, amelyikké a leginkább változnál, majd olvasd el az ahhoz tartozó elemzést!1. Boszorkány: Valószínűleg arra vágysz, hogy a varázserőddel bármit megtehess, hogy határtalan hatalmat birtokolj és az akaratoddal bármit képes legyél megtenni. Emellett azt is szeretnéd, hogy egyetlen pillantással elcsábítsd a kiszemeltedet, vagy békává, disznóvá változtatnád a volt párodat.

Azt sem bánnád, ha mások félnének tőled, de közben tisztelnének. Annak is örülnél, ha repülhetnél, és odamehetnél, ahova csak kedved tartja, de a jövőbe is szívesen belelesni, és ráolvasnád másokra a sorsukat.

2. Tündér: Egyfelől szeretnél te is olyan szép lenni, mint amilyenek a tündérek, másfelől vágysz a nyugodt, békés és vidám életükre. Különösen az utóbbit irigyelheted, hisz a tündérek mindig mulatnak, gondtalanul élik a mindennapjaikat, ráadásul örökké, hiszen halhatatlanok és soha nem öregszenek meg.

Az örök szépség, fiatalság és boldogság gondolata igazán kedvedre való, ám ez még nem minden, hiszen ha neked is olyan gyönyörű pillangószárnyaid lehetnének, mint amilyen a tündéreknek van, akkor odamehetnél, ahova csak akarsz és beutazhatnád az egész világot.

Szeretnél a természet gyermeke lenni, kipróbálnád, hogy milyen aranyport hinteni valakire, hogy szerencsés, gazdag legyen, vagy őrülten beléd szeressen.

3. Isten: Arra vágysz, hogy epekedjenek érted a nők vagy a férfiak, akikkel azt tennél, amit csak szeretnél. Figyelmet, dicsőséget szeretnél, és azt, hogy az egész világ a lábaid előtt heverjen, hogy minden kérésed és kívánságod egy csapásra teljesüljön.

Sőt, annak is örülnél, ha megbüntethetnéd a rossz, gonosz és igazságtalan embereket. Szeretnéd, ha senki sem parancsolna neked, ha azt tehetnéd, amit csak akarsz, és az életed tele lenne élvezettel és szenvedéllyel. Mindebből látszik, hogy egy igazi hedonista bujkál benned.

4. Sellő: Ha a legszívesebben sellő lennél, akkor nemcsak a szépségüket irigyelheted, hanem a szabadságukat is. Sellőként a végtelen tengerben vagy óceánban élhetnél, és felfedezhetnéd annak minden kis zugát, bátran kiélhetnéd a víz iránti rajongásodat, a felfedező vágyadat, és egész nap csak úsznál, szórakoznál és játszanál.

Egyfelől szeretnél gondtalan, szabad gyermek lenni, másfelől misztikus, titokzatos és gyönyörű lennél. Emellett annak is örülnél, ha olyan csodás énekhangot kapnál, aminek hallatán mások elsírnák magukat a meghatottságtól, vagy visszavonhatatlanul beléd szeretnének.

5. Angyal: Ha angyallá változnál, akkor a béke és a szeretet az a két dolog, amire mindennél jobban vágysz, valamint arra, hogy másoknak segíthess. Angyalszárnyakon repülnél, a felhők között, a Mennyországban, ahol béke és örök boldogság uralkodik.

Az angyalok szépségére nem azért vágysz, hogy másokat csábíts el, hanem azért, hogy az egész világ csodáljon. Ugyanakkor benned ott rejlik a nemes vágy, hogy az angyali hatalmaddal másokon segíts, hogy vigasztald, gyógyítsd őket, teljesítsd a kívánságaikat, boldogságot vigyél az életükbe, útmutatással és tanácsokkal terelgesd őket, valamint vezetnéd őket, hogy jobbá tegyék a világot, amit akár egymagad is örömmel megmentenél.

6. Múzsa: Ha múzsa lennél a legszívesebben, akkor szeretnéd, hogy mások meglássák benned azt a szépet, érdekeset, izgalmasat, amit érdemes leírni, megzenésíteni vagy lefesteni. Vágysz arra, hogy halhatatlan, örök szépség légy, mert tele vagy vágyakkal, amelyekkel kapcsolatban úgy érzed, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy kiéld mindet. Imádod a művészetet, sőt, talán te magad is szorgalmas alkotó vagy.

Szeretnéd sokra vinni az életben, komoly eredményeket felmutatni, de arra is vágysz, hogy elképesztően okos, művelt ember légy, valamint meg akarod mutatni a tehetségedet, amivel elnyerheted mindenki elismerését.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló