Tudd meg, hogy mivel kényeztetheted a lelkedet!



Válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el, hogy az alapján mi elégítheti ki a lelkedet!1. Sportolással: Talán eddig nem tudtad, de bizony a sport is olyasmi, amitől az ember kielégültnek érezheti magát. A választásod alapján, neked is ideje kipróbálnod valamilyen sportot, így például egy kiadós fitneszedzést, úszást, lovaglást, harcművészetet, aerobicot, vagy bármi mást, ami által elérheted a nyugodt, boldog, tehát az elégedett állapotot!

2. Finomsággal: A finomságokkal, például egy isteni vacsorával, vagy különleges édességgel, nassolnivalóval, de egy jó itallal is kielégítheted a tested és a lelked. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy habzsolnod kell! Valójában arról van szó, hogy ínyenc vagy, aki az ízlelőbimbóin is képes élvezni, csak talán erre még nem jöttél rá, vagy nem tartottad különösebben fontosnak.

3. Vásárlással: Ha még nem próbáltad ki, hogy a vásárlás milyen élvezetet nyújthat neked, akkor adj esélyt neki! Ugyanakkor ne kezdj felelőtlen költekezésbe, hiszen a pénzed elszórása biztos, hogy csak fejfását okozna, és nem örömöt! Tarts kisebb-nagyobb vásárlós napokat a hónapban, amikor átadod magad az élménynek!

4. Győzelemmel: Téged lelkileg az elégít ki, ha győzöl valamiben, így például vitában, játékban, nehéz helyzetben, szerencsében, vagy bármi másban. Amikor nyersz, akkor elönt a határtalan öröm és a fellegek közt lebegsz boldogságodban.

Ez az, ami miatt meg kellene ragadnod minél többet azon lehetőségek közül, amelyek által győzhetsz. Ugyanakkor ez ne jelentse azt, hogy véresen komolyan, mások megalázásával akarj győzni.

5. Fürdéssel: Ha még nem próbáltad, akkor elhiheted, hogy egy csodás fürdő, gyertyákkal, illóolajok, kényeztető tusfürdővel, szappannal vagy samponnal, esetleg más kozmetikumokkal igazán boldoggá tehet. Téged minden vízzel és fürdéssel kapcsolatos dolog képes testileg és lelkileg kielégíteni.

6. Kozmetikázással: A külsőddel kapcsolatos beatvakozás, például az, hogy fodrászhoz mész, kiszedik a szemöldöködet, manikűrt vagy pedikűrt csináltatsz, esetleg felraksz egy kényeztető arcpakolást elégítheti ki teljesen a lelkedet.

7. Szexszel: A szex, és az azzal kapcsolatos előjáték, huncutkodások és az orgazmus az, ami igazán ki tudja elégíteni a lelkedet. Téged a szexualitás megnyugtat, a mennyekbe repít, így nehezen bírod, ha sokáig nélkülöznöd kell. Igaz, ilyen helyzetben megadod a testednek, amit kíván, de azért mégiscsak más a párod kényeztet és juttat a csúcsra.

8. Masszázzsal: A masszázs elégítheti ki a legjobban a lelkedet. Amennyiben eddig megtagadtad magadtól a masszázst, akkor engedd meg magadnak, mert rájöhetsz, hogy imádod! Legyen az hát, nyak, váll, talp vagy bármi, a masszírozás közben úgy érezheted, hogy a mennyekben jársz, hogy elönt a béke, teljesen kikapcsolsz és egy időre elfeledkezel a gondjaidról, mert amikor a testedet masszírozzák, akkor az olyan érzés, mintha a lelkedet is masszíroznák, utána pedig teljesen új embernek érezheted magad.

Ha kapcsolatban élsz, akkor néha kérd meg a párodat, hogy masszírozzon meg! Ugyanakkor megteheted ezt saját magad is, vagy elmehetsz egy hivatásos masszőrhöz is. Ha pedig minél többféle típusú masszást próbálsz ki, akkor annál változatosabb örömökben lehet részed.

9. Meditálással: A meditálás az, amitől igazán kielégülne a lelked, úgyhogy ha még nem tetted meg, akkor próbáld ki! Ha napi 10-15 percet a lelkeddel töltesz, elmélyülsz és magadba nézel, akkor az fel fog érni egy igazi orgazmussal. Kellemes, energikus, nyugodt és harmonikus állapotba kerülhetsz, amit fokozhat, ha megvilágosodsz valamivel kapcsolatban, esetleg csodás, spirituális élményt tapasztalsz meg. Te tehát mindenképpen jól teszed, ha kényezteted a lelkedet, mert ez testileg és lelkileg is boldoggá tesz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló