Így telhet a karácsonyod a Grincs szerint!Válassz egy lapot az alábbiak közül, ha kíváncsi vagy a Grincs jóslatára!1. Azt jövendöli neked a Grincs, hogy ajándékokkal teli ünnep lesz az idei, és talán megkapod azt is, amire régóta vágysz, de az sem kizárt, hogy az ajándéknak az eszmei értéke lesz az, ami igazán számítani fog.

Lehet, hogy valaki eljegyzést vagy gyerekáldást jelent be, esetleg fizetésemelést kapsz, vagy egy szeretted nyer a lottón, ugyanis ezeknek híre is felér egy ajándékkal, úgyhogy a Grincs szerint 2020 karácsonyán nem csak tárgyi ajándékra számíthatsz.

2. Ha tudja is, hogy milyen lesz a karácsonyod 2020-ban, akkor sem mondhatja el neked a Grincs mert oda lenne a meglepetés. Annyit azért hajlandó elárulni, hogy érdemes kivárnod ezt a néhány napot, valamint figyelmeztet, hogy ne csalj, ne válassz másik lapot, mert különben el fogja lopni a karácsonyodat!

3. A Grincs azt üzeni neked, hogy kész átverés lesz számodra a 2020-as karácsony. Valami elképesztő, váratlan dolog történhet, amitől tátva fog maradni a szád! Elhiheted, hogy amikor ez bekövetkezik, akkor utána már egy kutyás szarvas sem tudna meglepni.

De ne félj, ugyanis a Grincs szerint semmi rosszra nem kell számítanod, hanem csak arra, hogy például lesz egy áll leesős vacsorád a családoddal, vagy lesz némi adok-kapok, egy kis ételdobálással, amikor szóba kerülnek a régi sérelmek.

4. Idén kimondottan gyerekes, játékos hangulatban fog telni az ünnep, például azért, mert a pároddal játszani fogtok valamit, és így, ha kis időre is, de olyasmit fogtok csinálni, amit máskor soha, tehát gyerekesek lesztek.

Ha karácsonykor gyerek lesz a közeledben, akkor nem fog nehezedre esni, hogy gyermekin viselkedj. Ami biztos, hogy egy szokatlan, spontán, szórakoztató, cuki karácsony vár rád.

5. Igazán meghitt karácsonyi ünnepekre számíthatsz 2020-ban. Most minden úgy lesz, ahogy a nagykönyvben megírták, vagyis együtt lesz a család, körülvesz majd a szeretet és a béke, valamint minden tökéletes lesz, így a menü, a hangulat és a rokonok is.

A Grincs szerint legfeljebb lesz kisebb szemforgatás, unalmas átmenetek és a elcsépelt faggatózás az idősektől, hogy miért vagy még mindig szingli, miért nem jön már a gyerek, de ettől még idilli karácsonyi ünnepekre készülhetsz.

6. 2020 karácsonya tele lesz romantikával és szerelemmel. Ha kapcsolatban élsz, akkor akár a pároddal összebújva, kettesben tölthetitek az ünnepeket. Átadjátok egymásnak az ajándékokat, elfogyasztjátok a finom vacsorát, megnéztek egy jó filmet és csodás estét töltötök együtt. A szíved tele lesz boldogsággal.

7. Szerencsés karácsony vár rád 2020-ban. Ez több mindent jelenthet. Talán sikerül éppen időben megszerezned egy ajándékot, amit az egyik szerettednek rendeltél, és így elkerülöd a kényelmetlen helyzetet, de az is lehet, hogy pénzt találsz a járdán, vagy megkapsz egy régóta vágyott ajándékot. A szerencse sokféleképpen megtalálhat az ünnepekkor, így akár egy lottószelvénnyel is szerencsét próbálhatsz.

8. Fergeteges karácsonyban lesz részed 2020-ban! Lesz itt buli, étel, zene, és talán még tánc is! Ez tehát nem egy hagyományos ünneplés lesz, hanem élettel, mókával és nevetéssel teli esemény. Lehet, hogy még a társasjáték is előkerül, hogy aztán arról diskuráljatok, hogy ki nyert és ki csalt. Ami biztos, hogy nem egy szokványos, hanem egy igazán emlékezetes karácsony lesz számodra a 2020-as.

9. A Grincs szerint forró karácsonyod lesz idén, ugyanis a szex garantált. Ha azt tervezed, hogy azzal leped meg a párodat, hogy mikulásnak öltözöl, akkor tudd, hogy hatalmas sikert fogsz aratni! Ha inkább csak meghitt együttlétre vágysz a kedveseddel, akkor ez is elég lesz ahhoz, hogy másnap ismét fülig szerelmesek legyetek egymásba.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló