Melyik lesz a szerencsenapod 2021-ben?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy melyik nap és miért érezheted majd magad a legnagyobb mázlistának!Kos: 2020 egészében a karriereddel voltál elfoglalva, ennek a kemény munkának az eredménye pedig úgy néz ki, hogy 2021-ben megérkezik. Március 26-án olyan hírt fogsz kapni a munkahelyeden, amilyenre régóta, talán évek óta, vártál, és amelytől rendkívül motiváltnak fogod érezni magadat.

Bika: Ahogy szinte mindenki, úgy te is nehezen viselted a 2020-as évet, aminek időszakában inkább mélyen magadba temetted az álmaidat, vagy talán le is mondtál azokról. 2021-ben azonban nem kell sokáig várnod a szerencsenapodra, mert az január 17-én lesz! Ezen a napon légy szemfüles, mert olyan ajánlatra számíthatsz, aminek elfogadásával megvalósíthatod a legnagyobb álmodat!

Ikrek: Ha valamire 2020 rászoktatott, akkor az az online vásárlás, ami 2021-re teljesen hétköznapi szokásoddá válik, éppen ezért fog rendkívül jól jönni, hogy május 31-én extra pénz üti a markodat. Ez az összeg azonban nemcsak arra lesz jó, hogy elköltsd egy boltban, hanem arra is, hogy ebből finanszírozd az egyik hosszú távú projektedet.

Rák: Némileg elveszettnek érezhetted magad 2020-ban, aminek tizenkét hónapjában nemigen sikerült rájönnöd, hogy mihez kezdj magaddal. 2021-ben azonban fordul a kocka, majd június 23-án olyannyira össze fog állni minden, hogy ettől úgy fogod érezni, hogy még soha nem voltál annyira boldog, mint amennyire a szerencsenapodon leszel.

Oroszlán: Ha már teljesen lemondtál a szerelemről, vagy arról, hogy valaha megtalálod az igazit, akkor ne csüggedj, mert álmaid párja már közel jár, január 25-én pedig be is lép az életedbe az a nő vagy férfi, akinek a megismerése után egyből kedvet kapsz ahhoz, hogy arról fantáziálj, milyen lenne számodra az álomesküvő.

Szűz: Egészen 2021 nyaráig kell várnod a szerencsenapodra, ami július 12-én lesz, és azért lesz igazán különleges, mert végre kapcsolatba léphet veled az a nő vagy férfi, aki már hónapokkal korábban felkeltette az érdeklődésedet és azóta róla ábrándozol.

Mérleg: Úgy érezheted, hogy 2020 kiölt belőled minden lelkesedést és motivációt, ám 2021-ben meg fognak változni a dolgok, méghozzá nem is kicsit! Hála egy telefonhívásnak, már az év elején visszatalálhatsz önmagadhoz, és ennek köszönhetően augusztus 23-ára sikerül megvalósítanod a legnagyobb álmodat.

Skorpió: Sokat kell várnod a szerencsenapodra 2021-ben, mert az november 17-én lesz, de elhiheted, hogy érdemes lesz türelmesen várnod! A szerencsenapodon a pénzügyeidben következhet be egy olyan remek fejlemény, amelyre talán álmodban sem gondoltál volna. Ennél jobb hírt nem is kaphatnál, az biztos!

Nyilas: Egyáltalán nem túlzás kijelenteni, hogy 2021-ben sokkal jobban fognak menni a dolgaid! A szerencsenapod május 21-én lesz, ami nemcsak ennek az esztendőnek, de talán az egész életednek az egyik legmeghatározóbb és legfontosabb napja lesz.

Bak: 2020-ban nem sikerült munkahelyet váltanod, vagy meg sem próbálkoztál ezzel a világjárvány miatt, ám ne csüggedj, mert a 2021-es év teljes mértékben a tiéd lesz! A szerencsenapodon, tehát augusztus 2-án, meg fogod kapni álmaid munkáját, ami megadja neked a bátorságot ahhoz, hogy többé ne félj belevágni az újba és az ismeretlenbe!

Vízöntő: A Vízöntők többségének, így valószínűleg neked is, a február a kedvenc hónapja, ami nem meglepő, hiszen a többségük akkor ünnepli a születésnapját. 2021-ben különösen érdemes várnod az év második hónapját, ugyanis február 11-én léphet be az életedbe egy kedves férfi vagy nő. A többit ugye kitalálod?


Halak: Halak jegyűként pont akkor kapsz új erőre, amikor mindenki más a feladás mellett döntött volna. Erre lesz kiváló bizonyíték június 21-e, amikor is egy olyan projektet sikerül teljesen egyedül elvégezned, amilyen még álmodban sem jutna eszedbe az év elején.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló