Angyali varázslatok az ünnepekre



Egyperces mágiákkal kérhetsz áldást és segítséget.Legyen áldott szertartás: Karcold egy aranyszínű gyertyába Mihály arkangyal nevét. Hintsd meg szenteltvízzel a gyertyát! Tégy a gyertya elé fényképet azokról, akikre áldást kérsz! Gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

A Szentlélek ereje és Mihály arkangyal áldása legyen ezen a gyertyán, melynek fénye, akikre csak ráesik, legyenek áldottak, éljék békességben és boldogságban az életüket, mert az Úr Angyala szárnyai alá vette őket.”

Égesd végig a gyertyát.

Gyógyító gyertya szertartás: Fogj egy zöld gyertyát, amibe karcold bele annak a teljes nevét, akinek a gyógyulást kívánod, valamint Rafael arkangyal nevét. Kend be fenyőolajjal, majd szúrj bele 7 darab tűlevelet. Tedd a gyertyát egy fényképre, amelyen az a személy szerepel, akinek a gyógyulást kívánod.

Gyújtsd meg a gyertyát, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

Ezen az áldott estén nem is kívánhatnék mást, mind egészséget, hiszen nincs annál fontosabb az életben. Kérlek hát drága Rafael arkangyal, gyógyíts meg engem/ gyógyítsd meg X-et, és add, hogy a következő évet már új emberként kezdhesse.”

A karácsonyi időszakban égesd végig a gyertyát, aztán annak csonkját őrizd meg az esztendő végéig.

A három angyal varázs gyerekeknek: Ha van egy vagy több gyerek a családodban, és szeretnél áldást kérni rájuk, esetleg sok jót kívánnál nekik, akkor annyi aranyszínű gyertyára lesz szükséged, ahány gyereknek kívánni szeretnél.

A gyertyákba egyesével karcold bele a gyerekek teljes nevét. Ezután kend be tömjénnel és mirhával a gyertyákat, majd tégy hozzájuk néhány pénzérmét. Ha tudsz, akkor angyal figurákat vagy angyal szárnyakat is helyezz a gyertyákhoz!

Amikor elkészültél, akkor gyújtsd meg azokat és mondd el az alábbi varázsigét:

Egy angyal hozzon neked/nektek boldogságot és sok örömöt. Egy angyal hozzon neked/nektek bőséget és jólétet. Egy angyal hozzon neked/nektek biztonságot és jó egészséget. Az angyalok áldjanak téged/benneteket épp úgy, ahogy a kisjézust is megáldotta a három király!”

Végül égesd végig a gyertyákat, a kellékekhez pedig ne nyúlj az év elejéig!

A bőség fohásza: Ha ezt az egyperces angyalmágiát választottad, mert szeretnél bőséget kérni magadnak és/vagy másoknak, akkor szükséged lesz egy zöld gyertyára, amibe karcold bele Barakiel angyal nevét, majd keress egy téged ábrázoló fotót, amit tégy egy tálba. Ha másoknak is szeretnél bőséget kérni, akkor azokról a személyekről is tégy fényképet a tálba!

Ezután szórj a karácsonyi ebédből maradt morzsákat és néhány pénzérmét a fotókra. Ha ezzel kész vagy, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

Ahol szeretet van, ott nincs helye szűkölködésnek. Ahol Barakiel angyal fénye felragyog, ott nincs több nélkülözés az életben. Hozzon rám/ránk áldást a bőség angyala, hogy jólétben éljünk és ne szenvedjünk hiányt semmiből. Amíg élünk: jól élünk.”

Végül helyezd el a kellékeket egy biztonságos helyen az év elejéig.

Áldás a párokra ceremónia: Ha a pároddal vagy a házastársaddal ápolt kapcsolatra kérnél angyali áldást, akkor szükséged lesz két darab piros gyertyára, melyek közül az egyikbe karcold a teljes nevedet, a másikba a kedvesed teljes nevét.

Ezután kend be mézzel a gyertyákat, aztán szórd meg azokat tűlevelekkel. Most kösd össze őket egy olyan szalaggal, amelyre ráírtad Anael angyal nevét. Ha ezzel is végeztél, akkor gyújtsd meg a gyertyákat, de úgy, hogy a fénye egy közös fényképetekre essen!

Most mondd el az alábbi varázsigét:

Drága Anael, áldd meg ezt a frigyet/kapcsolatot. Add, hogy szerelmünk örökké éljen, hogy mindig szeretettől legyen édes. Sose hunyjon ki szívünkből a szerelem lángja, legyünk boldogok ma és mindörökké. Ámen.”

A dolgod most már csupán annyi, hogy égesd végig a gyertyákat, majd tedd egy biztos helyre a kellékeket, amikhez ne nyúlj az év elejéig!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló