Ebből a tesztből kiderül ki, hogy milyen börtönben raboskodik a lelked!Amelyik börtön a leginkább taszít, az árulja el, hogy miért szenved a lelked, és mit tehetsz ez ellen.1. A megfelelni vágyás börtöne: Jogos, hogy egy új munkahely esetében érdemes beilleszkedni, de ennek nem kell azt jelentenie, hogy kifordulsz önmagadból, hogy szerepet kezdesz játszani, csak azért, hogy megkedveljenek!

Ha nem a munkahelyeden teszed mindezt, hanem azért, hogy a párodat megtartsd, akkor ugyancsak hibát követsz el. Többé ne akard kierőszakolni mások elismerését vagy szeretetét! Ha maguktól nem adják neked ezeket, akkor valószínű, hogy nem is méltóak arra, hogy ennyire meg akarj felelni nekik!

2. A magány börtöne: Úgy határoztál, hogy jó neked egyedül is, nincs szükséged senkire, mert így is boldog vagy. Lehet, hogy tényleg az vagy, de lehet, hogy nem. Ami biztos, hogy az ember társas lény, és nem véletlenül van szükségük egymásra.

Ha az ismerkedés gondolata ijeszt meg, esetleg a csalódástól tartasz, akkor is meg kell próbálnod, mert igaz, hogy ez a rizikó nem kizárható, viszont csak nyerhetsz, veszíteni pedig semmit sem fogsz! Neked is lehet szeretettel, boldogsággal teli, színes és gazdag életed egy baráttal vagy párral, de ehhez ki kell szabadítanod magad a magány börtönéből.

3. A pénz börtöne: Folyton csak a pénzre tudsz gondolni, és arra, hogy hogyan teremthetnél abból még többet, hisz soha nem elég! Vagy talán az adósságaid miatt forgolódsz esténként? Legyen bárhogy, az biztos, hogy a pénz iránti olthatatlan vágyad lassan megbetegít.

Segítséggel, vagy segítség nélkül, de amennyiben rendezed az anyagi helyzetedet, valamint rájössz, hogy nem a pénztől leszel boldog, és nem érdemes azért halálra dolgoznod magad, hiszen a világban van ezernyi más szebb és fontosabb dolog, akkor sikeresen ki fogod szabadítani a lelkedet az azt kínzó börtönből!

4. Az idő börtöne: Reggeltől estig csak rohansz. Önmagadra alig, vagy inkább semmi időd nem jut, így nem csoda, hogy testileg és lelkileg is kikészültél. Igaz, hogy az élethez kell a pénzt, és talán nincs segítséged, tehát biztos, hogy van okod arra, hogy miért élsz ilyen életet, de tudnod kell, hogy nem futhatsz el örökké önmagad elől! Nagyon is, hogy létezik megoldás erre az állapotra, ám azt neked is akarnod kell!

5. A káros szenvedélyek börtöne: A káros szenvedélyek hosszabb távú használata közelebb hozza a véget, amit valószínűleg te sem szeretnél. Ha nem akarsz túl korán leépülni, betegségekben szenvedni, ha szeretnéd látni, hogy a gyerekeid, az unokáid felnőnek, akkor sürgősen szokj le a káros szenvedélyedről!

6. Az elfojtás börtöne: Az még rendben van, ha alapvetően nyugodt, türelmes és békés teremtés vagy, viszont van az a határ, aminek átlépésekor neked is illene kitörni. Persze, ne kezdj üvölteni a másikkal, hanem csak többé ne hagyd magad kihasználni, elnyomni és ne tűrj el mindent, mert neked sem kötelező ezt tenned!

Ne feledd, hogy minél többet nyelsz, annál jobban megbetegíted a tested és a lelked. Ne foszd meg a lelkedet attól a jogától, hogy olykor megvédje magát és kieressze a felgyülemlett feszültséget! Ha mégis ezt teszed, akkor ne lepődj meg, amikor egyszer csak elpattan benned valami, és agresszíven fogsz kitörni!

7. A szerelem börtöne: Csak a párodért vagy a házastársadért élsz, mintha ő lenne a parancsoló, te meg a rabszolga. Ha nem róla, akkor bárki másról is lehet szó, mert a lényeg az, hogy arra vágysz, hogy mindig legyen melletted valaki, mert képtelen vagy egyedül lenni, ezért őrültként kergeted a kapcsolatokat.

Egyáltalán nem kellene ilyen mértékben másnak áldoznod az életedet, csak azért, mert szeretetet, biztonságot és törődést akarsz viszonzásul. Engedd el a társfüggőségedet, valamint azt, hogy másnak szenteled az életedet, mert akkor egy pillanat alatt meg fog fordulni veled a világ!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló