Tudd meg, hogy melyik vágyad válhat valóra 2021-ben!



A Cigánykártya által megtudhatod, hogy mely álmod teljesülhet az esztendőben!

Legyen a vágyad bármi, az biztos, hogy 2021-ben nem ülhetsz ölbe tett kézzel, hanem tenned kell azért, hogy megvalósuljon az álmod. Ugyanakkor a Cigánykártya Vágy lapja azt elárulhatja, hogy melyik vágyad megvalósítására lesz a leginkább lehetőséged 2021-ben.

Ha kíváncsi vagy a Vágy lap jóslatára, akkor válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló jövendölést!1. Megismered a lelki társadat: Ha úgy döntöttél, hogy a legelső lapot választod, akkor az igazi megtalálása iránti vágyad lehet az, ami 2021-ben meg fog valósulni. Annak érdekében, hogy a lelki társad, életed szerelme valóban besétáljon az életedbe, továbbra is kitartóan kell ismerkedned, randevúznod, valamint testileg és lelkileg is formában kell maradnod, mert akkor meg fog jelenni az életedben a partnered.

Ugyanakkor ne görcsölj rá a párkeresésre! Légy türelmes, nyugodt, és higgy abban, hogy már nem kell sokat várnod a nagy szerelemre!

2. Megoldódnak az anyagi gondjaid: A második lapon keresztül azt jövendöli neked a ágy kártya, hogy 2021-ben megoldódhatnak az anyagi problémáid, rendezheted a tartozásaidat, visszafizetheted a kölcsönöket és végre egyenesbe jöhetsz, köszönhetően annak, hogy pénzzel gyarapodsz, esetleg jobban fizető munkát találsz, de ez már részletkérdés.

Ami fontos, hogy 2021-ben felszámolhatod az anyagi gondjaidat, stabilizálódni fog a helyzeted, majd lassan gyarapodásnak indulhat a vagyonod. Ez a jóslat akkor is vonatkozik rád, ha most nincs anyagi problémád, ugyanis ebben az esetben extra bevételre számíthatsz, és nem kell majd létminimumon élned.

3. Eljegyeznek: Ha a harmadik lapot választottad, akkor minden esélyed megvan arra, hogy 2021-ben eljegyzitek egymást a kedveseddel, sőt, talán a esküvőre is sor fog kerülni ugyanebben az esztendőben.

Ha tehát eddig bizonytalan voltál abban, hogy eljött az eljegyzés ideje, vagy álmatlanul forgolódtál, mert azt hitted, hogy a kedvesed már soha nem kéri meg a kezedet, akkor megnyugodhatsz, mert 2021-ben el fog jönni ennek az ideje.

Amennyiben most nincs párod, akkor is érvényes a jóslat, elvégre könnyen lehet, hogy az új pároddal olyan gyorsan fogtok haladni a kapcsolatban, hogy még 2021-ben eljegyzitek egymást.

4. Szülői örömök elé nézel: A negyedik kártyán keresztül azt jövendöli neked a Vágy lap, hogy amennyiben arra vágysz, hogy gyereked szülessen, akkor 2021-ben jó esélyed lesz arra, hogy ez az álmod teljesüljön.

Annak érdekében, hogy megvalósuljon a vágyad, meg kell nyugodnod, mert nem szabad rágörcsölnöd a gyerektémára! A pároddal időnként, amikor ehhez tényleg van kedvetek, bújjatok össze. Így minden esély meglesz arra, hogy 2021-ben megérkezzen a gyerek.

5. Megvalósul egy régi vágyad: Ha az ötödik lapra esett a választásod, akkor egy régi vágyad valósulhat meg 2021-ben. Legyen az egy régóta vágyott utazás, vagy a kedvenc költőd összes művének megvásárlása, ami még nem teljesült, akkor a Vágy lap szerint ez jövőre megvalósulhat.

Amennyiben tudod, hogy melyik régi vágyad valósulhat meg 2021-ben, akkor tégy lépéseket annak érdekében, hogy a jóslat valóra váljon! Ne ülj ölbe tett kézzel, a csodára várva, hisz az álmod megérdemli, hogy tégy érte!

6. Azzá leszel, amivé lenni szeretnél: Ha az utolsó lap mellett döntöttél, akkor 2021-ben érdemes lesz tenned azért, ha például mindig is énekes szerettél volna lenni, esetleg hangszeren szeretnél játszani, mert nagy esélyed lesz arra, hogy végre azzá válj, akivé mindig is akartál.

Ugyanakkor úgy is értelmezheted a jóslatot, hogy amennyiben arra vágysz, hogy türelmesebb, optimistább, spirituálisan érettebb, bölcsebb légy, akkor 2021-ben ez az álmod is teljesülhet. Ki tudja, talán igazi guru lesz belőled az esztendőben!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló