Ez a legnagyobb tévedés az egyes csillagjegyekkel kapcsolatbanMelyik megbélyegzésnek nincs alapja?Kos – agresszív: Az egyik legnagyobb tévedés, hogy a Kosok agresszíven védik a véleményüket és állandóan harcolnak. Valójában a Kosokat nem a rosszindulat vezérli, hanem az energia és az életrevalóság.

Bika – lusta: A Bikákkal kapcsolatos egyik legnagyobb tévedés az, hogy lusták, ugyanis esetükben az számít, hogy látnak-e értelmet egy bizonyos cselekedetben, megéri-e arra energiát fordítaniuk.

Ikrek – sekélyes: A legnagyobb tévedés, hogy sekélyesek. Valójában az Ikrek jegyűek a csillagokat is képesek lehozni az égről, ha kell, de a mély gondolataikat csak azokkal osztják meg, akikben maximálisan megbíznak.

Rák – gyenge és túlérzékeny: Bár van annak valóságalapja, hogy a Rák jegyűek érzelgős és nosztalgikus emberek, mégis ugyanúgy lehetnek erősen karrieristák és motiváltak, mint bárki más. Velük kapcsolatban igaz, hogy szükségük van az erős érzelmi gyökerekre és a biztonságérzetre ahhoz, hogy feljebb lépkedjenek a ranglétrán, de az tévedés, hogy ez gyengeség vagy túlérzékenység lenne.

Oroszlán – önző: Sokan képtelenek megérteni az Oroszlánok szereplésvágyát, viszont az egójuk gyakran a legjobbat hozza ki ennek a csillagjegynek a képviselőiből. Ugyanakkor az önzés a legnagyobb tévedés az Oroszlánokkal kapcsolatban, amit azért kapnak meg, mert szeretik, ha rájuk irányul minden figyelem. Az igazság az, hogy az Oroszlán az egyik legnagylelkűbb csillagjegy, de csak azokkal, akik kiérdemlik.

Szűz – perfekcionista: Gyakran rásütik a Szüzekre, hogy kényesek, válogatósak és perfekcionisták. Az igazság ezzel szemben az, hogy ha egy Szűz kritikát fogalmaz meg valakivel szemben, akkor annak a személynek érdemes elgondolkodnia azon, még mielőtt megsértődik.

A Szüzek egyébként boldogan segítenek kijavítani a hibákat, hiszen eleve segítő szándékkal hívják fel a figyelmet azokra.

Mérleg – döntésképtelen: A Mérlegekkel kapcsolatos legnagyobb tévedés az, hogy döntésképtelenek. Tény, hogy idő kell nekik ahhoz, hogy végiggondolják az érveket, amit csendben tesznek, így a környezetük nem tudja, hogy belül milyen viaskodás zajlik. Amikor aztán döntésre jutnak, akkor a Mérleg jegyűek gyorsan cselekszenek is.

Skorpió – kéjenc: Az a legnagyobb tévedés a Skorpió jegyűekkel kapcsolatban, hogy folyton csak a szexen jár az eszük. Ebből legfeljebb annyi igaz, hogy a Skorpiók a végletek emberei. Tekintve, hogy a hatalom igazán fontos a számukra, ezért kiválóan értik a szexualitás és a hatalom közti összefüggést.

Elképzelhető, hogy a szex a hatalom érzetét adja a Skorpiók számára, viszont a törődés, az intimitás és a saját sérülékenységük kimutatása az, amire igazán vágynak, de erről csak azok tudhatnak, akiket a Skorpiók igazán közel engednek magukhoz.

Nyilas – elköteleződési problémái vannak: A Nyilas jegyűeknek nagyon fontos a szabadságuk, a figyelmüket pedig teljes mértékben arra fordítják, ami vagy aki a fejlődésüket szolgálja. Ha párjuk nem hajlandó velük tartani az önmaguk és a világ megismerése felé vezető úton, akkor azt tényleg elhagyják a Nyilasok. Amikor azonban olyan társat találnak, aki osztozik az elveikben és velük tart az útjukon, akkor hozzá ragaszkodni fognak.

Bak – konzervatív: Tény, hogy a Bak jegyűek ragaszkodnak a hagyományokhoz, de az a legnagyobb tévedés, hogy konzervatívak. A kemény munka, türelem és a gyakorlatiasság jellemző a Bakokra, de ez nem jelenti azt, hogy elzárkóznak az új dolgok és látásmód elől.

Vízöntő – labilis: Az egyik leggyakoribb tévedés a Vízöntőkkel kapcsolatban, hogy labilisak. Sokszor azt feltételezik róluk, hogy extrovertáltak, különc és furcsa emberként csapódnak másokhoz, de valójában a Vízöntők mindig pontosan tudják, hogy mit és miért tesznek.

Halak – szomorú: A Halak jegyűek nem ritkán a sajátjukként élik meg mások érzelmeit, ezért lehet a velük kapcsolatos legnagyobb tévedés az, hogy folyton szomorúak.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló