Mágikus olajokkal segítheted elő a szerencsét 2021-ben



Készítsd el bármelyik olajat, ha szeretnél égi segítséget kérni a sikereidhez!Ha úgy érzed, hogy amellett, hogy 2021-ben minden hétköznapi dolgot megteszel a sikereidért, még jól jönne egy kis segítség, de nem akarsz varázsolni, akkor készíts el egy mágikus szerencsehozó olajat, ami által bevonzhatod a sikert!

A mágikus szerencsét hozó olajok elkészítéséhez mindig szükség van egy bázis olajra, ami esetében a jojoba olaj a legjobb választás, de használhatsz étolajat vagy olíva olajat is. Az alábbi receptek mindegyike 10-15 milliliterre vonatkoznak. Ez a mennyiség körülbelül annyi, amennyi a patikában kapható barna kis üvegekbe belefér.

Nagyon fontos, hogy még mielőtt elkészíted és használod a mágikus szerencsét hozó olajokat, végezz bőrpróbát, annak érdekében, hogy kiderüljön, nem vagy-e allergiás valamelyik olajra. Arra is ügyelj, hogy bőrbarát olajat használj!

Az alap recept: Abban az esetben, ha úgy döntöttél, hogy kész olajokkal dolgozol, akkor azokat csak bele kell csepegtetned a bázis olajba. Fogj egy sötét üveget, amibe tégy 10 ml alap(bázis) olajat, majd 15-30 csepp illóolajolajat, vagy annyit, amennyit a recept meghatároz!

Ha inkább nyers anyagokkal vagy félig olajokkal készíted el a mágikus szerencsét hozó olajokat, akkor fogj egy kis tálat, amibe tedd bele az alapanyagokat, az olajokat, aztán annyi bázis olajat önts rá, amennyi ellepi az egészet. Ezután tedd száraz, hűvös helyre, ahol hagyd állni 7 napig, majd szűrd le egy kis üvegbe. Ha ezzel kész vagy, akkor már használhatod is!

A kívánt hatás elérése érdekében általában a nyakra, a csuklóra, a kézfejre, a szeméremtestre és a mellkasra kennek egy ujjnyit az olajokból.

Íme néhány mágikus szerencsehozó olaj 2021-re!

Istenek áldása olaj: Amennyiben szeretnéd az istenek áldását élvezni 2021-ben, akkor készítsd el ezt a mágikus szerencsehozó olajat, amihez a következő alapanyagokra lesz szükséged:

– 10 csepp lótusz
– 3 csepp gardénia olaj
– 1 mk. mák
– 1 csepp jázmin
– 5 csepp benzoé olaj
– 4 csepp vanília
– 7 csepp fahéj

Jó kezdet olaj: Abban az esetben, ha szeretnéd jól kezdeni a 2021-es évet, akkor ez a mágikus szerencsehozó olaj lehet a segítségedre. A jó kezdet olaj elkészítéséhez a következő hozzávalókra lesz szükséged:

– 8 csepp akácolaj
– 8 csepp vanília
– 8 csepp rózsaolaj
– 1 egész babérlevél
– 1 mk. rozmaring
– 1 mk. méz
– 5 csepp fahéj
– 3 csepp szegfűszeg

Szerencsecsillag olaj: Ha szeretnéd, hogy 2021-ben felragyogjon a szerencsecsillagod, akkor készítsd el ezt a mágikus szerencsehozó olajat, amihez a következőkre lesz szükséged:

– 6 csepp levendula
– 4 csepp citromfű
– 3 csepp borsmenta
– 1 mk. méz
– 1 mk. csillagánizs
– 7 csepp magnólia
– 3 csepp fenyő
– 1 csepp pacsuli

Sikerre születtem olaj: Amennyiben úgy döntöttél, hogy ezt a mágikus szerencsehozó olajat próbálod ki annak érdekében, hogy 2021-ben könnyebben érd el a céljaidat, akkor az alábbi összetevőkre lesz szükséged:

– 10 csepp rózsaolaj
– 1 mk. szerencsendió
– 5 csepp mirha
– 2 csepp fahéj
– 5 csepp tömjén
– 1 csepp cédrus

Megkapom, amire vágyok olaj: Amennyiben úgy határoztál, hogy ez a szerencsehozó olaj segíthet a 2021-es vágyaid teljesítésében, akkor az alábbi összetevőkre lesz szükséged:

– 3 mk. szerencsendió
– 2 mk. galangal gyökér
– 2 mk. izsóp
– 1 mk. kapor
– 1 mk. édesgyökér
– 5 csepp fenyőolaj

Eldorádó arany olaj: Ez a mágikus szerencsehozó olaj elsősorban anyagi téren hozhat sikert 2021-ben. Ha szeretnéd kipróbálni, akkor a következő alapanyagokra lesz szükséged:

– 10 csepp cédrusolaj
– 10 csepp oregánó (vagy 1 mk. szárított oregánó)
– 2 csepp tömjén
– 2 csepp benzoéfa
– 2 csepp fahéj olaj
– 2 csepp szantálfolaj
– 2 csepp fenyőolaj
– 2 csepp pacsuli
– 1 csepp jácint vagy
– 1 csepp nárcisz olaj
– 1 csepp mirhaolaj
– 1 csepp rózsaolaj
– 1 mk. méz
–2 csepp vörösbor

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló