Mit kellene megfogadnod 2021-re?A csillagjegyed elárulja, hogy mit fogadj meg az esztendőre!Kos: 2021-ben tanuld meg beosztani az idődet, és az állandó rohanásból végre lassíts le. Idén érd utol magad, oszd be az idődet, állíts fel fontossági sorrendet és szokj le a késésről, amiben egy karóra nagy segítségedre lehet, nem úgy, mint a gyorsan lemerülő okostelefon!

Bika: Hatalmas a szíved, túlságosan lelkiismeretes vagy, állandóan világszintű problémák miatt fáj a fejed és folyton gondolkodsz valamin. Igaz, hogy még 2021-ben is tart a világjárvány, de ennek megoldását hagyd a szakemberekre, ráadásul már itt van a vakcina, tehát látszik a fény az alagút végén, úgyhogy ideje, hogy saját magadra koncentrálj, ne a hírekre! 2021-ben a meditáció és a sport legyen mottód!

Ikrek: Társas lény vagy, ami rendben van, de jól tennéd, ha 2021-ben megszabadulnál a felesleges kapcsolatoktól és csak az igazi barátaidra összpontosítanál! A családtagjaidat se hanyagold el, és legalább hetente hívd fel őket!

Rák: Túl érzelmes vagy. Mivel az érzelmek könnyen elvakítanak, ezért 2021-ben ideje, hogy tisztán láss, hogy mérlegelj és eldöntsd, hogy mi az, amit érdemes végigcsinálni! Amikor levert vagy, akkor a befordulás helyett inkább menj ki az erdőbe, sétálj egyet, mert ettől megtisztulnak a gondolataid és a világ ismét szép lesz!

Oroszlán: Alapelved volt, hogy ha harc, akkor legyen harc, és a győzelemig semmit sem adtál fel, ám 2021-ben ideje, hogy ne másokkal vess számot, hanem önmagaddal, és ugyanígy ne másokkal, hanem saját magaddal szemben vedd fel a harcot! Keress egy olyan kihívást, ami eleinte lehetetlennek tűnik, aztán győzd le az előtted álló évben! Ilyen kihívás lehet például az, hogy többet fogsz sportolni, vagy elolvasod a Háború és békét.

Szűz: 2021-ben ideje, hogy ne csak a munkáddal foglalkozz! Adj végre nagyobb teret a magánéletednek, és a túlóra, edzés, hétvégi munka helyett inkább kirándulj vagy jógázz! Nyáron menj el néhány koncertre, mert remélhetőleg, akkor már újra lesznek ilyenek.

Mérleg: Elhanyagoltad a takarítást, ezért elég nagy a rumli a lakásodban, ahol a port is ritkán törlöd le. 2019-ben ez azért volt így, mert folyton kimaradtál, tavaly pedig inkább interneteztél, online bulikat tartottál. 2021-ben nézz magadba és vedd észre, hogy valami nincs rendben az életedben! A rend rakást kezdd az otthonodban, ahol a felesleges ruháktól is válj meg, ne csak a kosztól!

Skorpió: Ha valaki képes az érzelmei és a párja irányítására, akkor az te vagy, ám 2020-ban ezt túlzásba vitted, ezért 2021-ben vissza kell kicsit venned! Idén vesd be magad a konyhába, és próbálj ki néhány új receptet és technikát!

Nyilas: Ha nincs párod, akkor 2021-ben ez megváltozhat, de csak akkor, ha esélyt adsz a szerelemnek, hogy rád találjon. Ha ez mégsem történik meg, akkor se ess kétségbe! Nyáron menj el egy fesztiválra, vagy fogadd el régi ismerősöd meghívását és menj el a grillpartijára, hátha éppen ott találkozol azzal a nővel vagy férfival, akire vágysz!

Bak: Rendkívül szigorú voltál magaddal 2020-ban, ezért 2021-ben azt kellene megfogadnod és betartanod, hogy ellazulsz és nem fogod túlhajtani magadat.

Vízöntő: Imádsz szórakozni és lételemed a társaság, de ha ezt így folytatod, akkor könnyen elvesztheted saját magad, ezért 2021-ben legalább havonta egyszer legyen egy napod, amit csak magadra szánsz. Ezeken a napokon olvass, pihenj, maradj otthon úgy, hogy azzal ne akarj másokat lenyűgözni!

Halak: Jellemző rád, hogy imádsz álmodozni, amire 2020-ban bőven volt időd. 2021-ben azonban remélhetőleg, legkésőbb tavasszal újra kinyílik a világ, és mehetsz, hogy megvalósítsd az álmaidat. Találj ki és szervezz meg egy nagy nyári utazást, ami lehet akár belföldi, akár külföldi is!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló