Mi az, amire kevesebb energiát fogsz fordítani 2021-ben?



A csillagjegyed is befolyásolhatja, hogy mivel nem akarsz sokat foglalkozni idén.A 2020-as események mindenkit ráébreszthettek arra, hogy az életben mennyi olyan dolog van, amire kár sok energiát fordítani, és mennyi minden van, amire viszont jó lenne sokkal több időt szánni.

Azt, hogy mi lesz az, amire 2021-ben kevesebb energiát akarsz áldozni, mert most már valami sokkal fontosabb a számodra, a csillagjegyed is befolyásolhatja.

Kos: Kos jegyűként úgy érzed, hogy 2021-ben kevesebbet kellene foglalkoznod a közösségi médiával, mert akkor sokkal több időd jutna arra, hogy ne csak boldognak tűnj, hanem valóban boldog is légy.

Bika: Bikaként úgy dönthetsz, hogy 2021-ben sokkal kevesebb időt és energiát fogsz fordítani a mérgező kapcsolataidra. Most már nem akarsz dolgozni azon, hogy olyan emberekkel működjön a kapcsolatod, akik valójába semmibe vesznek téged.

Ikrek: Ikrekként arra az elhatározásra juthatsz, hogy 2021-ben nem fogsz energiát fordítani arra, hogy kényelmesebbé tedd mások helyzetét, és arra, hogy nem teszed szóvá azt, ami a szívedet nyomja.

Rák: Rák csillagjegyed alapján elmondható, hogy a szerelem megtalálására szeretnél kevesebb energiát fordítani 2021-ben, mert idén inkább azzal szeretnél foglalkozni, hogy élvezd az életet úgy, ahogy van. Ugyanezért nem akarsz arra sem sok energiát fordítani, hogy azzal foglalkozz, mennyivel zöldebb a szomszéd fűje.

Oroszlán: Oroszlán jegyűként úgy dönthetsz, hogy arra fogsz kevesebb energiát fordítani 2021-ben, hogy hatással légy a körülötted lévő emberekre, ugyanis idén saját magadra akarsz koncentrálni.

Szűz: Szűz csillagjegyed alapján úgy tűnik, hogy a munkád lesz az, amire szeretnél kevesebb energiát fordítani 2021-ben, vagy legalábbis szeretnél egészséges egyensúlyt felállítani a munkád és a magánéleted között, hogy végre több időd és energiád jusson azokra a személyekre, akiket szeretsz.

Mérleg: Mérleg jegyűként az lehet a nagy elhatározásod 2021-ben, hogy kevesebb energiát fogsz fordítani a megjelenésedre, mert idén úgy fogod érezni, hogy a belső szépséged sokkal fontosabb a külsőnél.

Skorpió: Skorpió jegyűként úgy határozhatsz, hogy 2021-ben kevesebb energiát fogsz fordítani arra, hogy több pénzt keress, mert idén inkább az élményekre és az emlékek gyűjtésére akarsz koncentrálni.

Nyilas: Nyilasként úgy dönthetsz, hogy 2021-ben kevesebb energiát fogsz ölni abba, hogy úgy csinálj, mintha minden rendben lenne veled, pedig valójában semmi sincs jól és segítséget kellene kérned valakitől.

Bak: Bakként úgy dönthetsz, hogy 2021-ben kevesebb energiát fogsz fordítani arra, hogy boldoggá tedd a szüleidet, ugyanis idén sokkal fontosabb lesz számodra az, hogy neked mi a jó és te miben hiszel.

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján arra az elhatározásra juthatsz, hogy 2021-ben sokkal kevesebb energiát fogsz fordítani a felületes kapcsolataidra, és inkább azzal fogsz foglalkozni, hogy tartalmas emberi kapcsolatokat alakíts ki.

Halak: Halak jegyűként úgy dönthetsz, hogy 2021-ben kevesebb energiát fogsz fordítani a külső fittségedre, mert inkább azzal akarsz foglalkozni, hogy megtaláld a belső fényedet.

(Forrás: goodstuff.hu)

Ajánló

Ajánló