Érdekességek Jeremy Rennerről



Meglepő dolgok az 50 éves színészről.Volt egy saját applikációja: A Jeremy Renner nevű alkalmazás felhasználói többek között csillagokat gyűjthettek, amelyekkel egyre magasabbra juthattak a globális ranglétrán, exkluzív fotókat, élő közvetítéseket és zenéket kaptak, valamint pénzt küldhettek a színésznek.

Az applikációt Stefan Heck miatt kellett lekapcsolni, ugyanis a humorista Deadspinre írt cikkében az állt, hogy az értesítések miatt úgy nézhet ki, mintha bármelyik, tehát egy hétköznapi felhasználó által hagyott hozzászólás magától Rennertől származna.

Ennél nem is kellett több az internetes trolloknak, ezért az egyre több imposztor miatt Renner úgy döntött, hogy megkéri az Escapexet az alkalmazás lekapcsolására.

A 2018-as Haverok harca forgatásán eltörte mindkét karját: A 2018-ban bemutatott Haverok harca forgatásán törte el mind a két karját Renner. A baleset akkor történt, amikor az általa alakított Jerry felmászik egy székhalomra, hogy ne kapják el a többiek.

Úgy 20 láb magasra tornyoztunk 20-30 széket, de az azokat összetartó anyag elengedett, ezért lezuhantam. Éreztem, hogy valami nincs rendben, viszont azt hittem, hogy csak egyszerűen lezúztam magam. Újra neki akartam futni a jelenetnek, de rájöttem, hogy csak le és fel tudom mozgatni a karjaimat, akárcsak egy robot” – mesélte el egy interjúban Renner.

Szerepelt P!nk egyik videóklipjében: Ha a kétezres évek elején voltál tinédzser, akkor minden bizonnyal hallottad P!nk Trouble című dalát, amihez egy börleszk-ihletésű klip készült. Ennek az egyik jelenetében egy helyi seriff széttör egy üveget az énekesnő fején.

Bár a klipet anno sokan látták, mégis arra, hogy a stáblistán a „Bad Boy Sheriff”-ként feltüntetett karakter Jeremy Renner, csak a színész számára áttörést hozó A bombák földjén/Tolvajok városa című filmek premierje után jött rá a nagy többség.

Az nem derült ki, hogy Renner kereste-e meg az énekesnőt, vagy fordítva, de az biztos, hogy a színész a mai napig szívesen emlékszik vissza erre a szerepére.

Az egyik repülőútján véletlenül Viagrát vett be: Amikor Rennert meghívták a Jimmy Kimmel Live! című műsorban a 2012-es A Bourne-hagyaték kapcsán, akkor a következő történetet mesélte el:

Gyakran kell repülőgépen aludnom, ami nehezen megy. Az egyik alkalommal Londonból utaztam Los Angelesbe egy vacsora miatt, majd vissza. Ez egy nagyjából 10-12 órás repülőút, ráadásul a Londonba való visszaérkezésem után, rögtön indulnom kellett egy forgatásra, úgyhogy úgy döntöttem, hogy muszáj valamennyit aludnom a repülőgépen.

Valakitől kaptam néhány szem tablettát, amiről azt hittem, hogy Ambien, ezért bevettem, de később kezdett gyanús lenni, hogy kicsit sem lettem álmosabb. Ez idővel sem változott, valami más viszont igen...

Ekkor jöttem rá, hogy valójában Viagra volt, amit én Ambiennek gondoltam. Szerencsére az utastársaim többsége akkor már aludt, így semmit sem vettek észre, de én nemcsak, hogy nem aludtam egy szemhunyásnyit sem, hanem máig elég traumatikus élményként él bennem az egész repülőút.”

Öt szabályt mindenkinek be kell tartania, aki vendégségbe érkezik hozzá: Amikor Josh Eells, a Men’s Journal újságírója elment Renner Los Angeles-i Hollywood Hills egyik kanyonjában fekvő otthonában, akkor döbbenten vette észre, hogy a bár fölé kiakasztottak egy öt pontból álló szabályrendszert, amit a színész vendégeinek be kell tartaniuk.

A szabályok legtöbbje („ne b*sz*kodj Avával”, vagyis Renner lányával, „tilos a fotózás”, „tilos a webkettő”, tilos a poharakat a medence peremén hagyni”) a színész szerint teljesen elfogadható és érthető. Ugyanakkor a „semmit sem szabad a házigazda s*ggébe dugni” szabállyal kapcsolatban Renner megnyugtatta Eellst, hogy az csak viccből került fel a listára, de azért gyorsan hozzátette, hogy lehetőleg Eells semmit se dugjon fel a hátsójába, mert nem vágyik semmi ilyesmire.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló