Ezt kellene ebédelned a csillagjegyed alapján



Neked milyen fogást ajánl a horoszkóp?Kos (március 21. – április 19.): Megkóstolhatnál egy pikáns főtt tojást, aminek sárgájából avokádóval, paradicsommal, fokhagymával és egy kis hagymával készíthetsz ínycsiklandó krémet, amit visszatöltve a félbevágott fehérjébe tökéletes, gyors és tápláló ebéd lenne számodra, főleg akkor, ha roppanós salátát és izgalmas fűszeres, pirított kenyérkockát fogyasztasz hozzá.

Bika (április 20. – május 20.): Érdemes lenne megkóstolnod egy tartalmas, kukoricás, babos, krumplis, paradicsomos-bazsalikomos egytálételt, amiből biztos, hogy marad a következő napokra, mert egy ilyen sűrű levesből biztos, hogy csak sokat lehet főzni.

Ikrek (május 21. – június 20.): A következő teljes értékű és tápláló ebéded lehetne az, hogy a bulgurt vagy kuszkuszt friss paradicsommal, chilivel, fenyőmaggal, újhagymával, fokhagymával, a kedvenc zöldfűszereiddel és fetasajttal gazdagítod, majd ezt locsold meg citromléből, olívaolajból és mézből kevert öntettel.

Rák (június 21. – július 22.): Ha valami újat kóstolnál meg ebédre, akkor a sárgarépából készült, krémes, kókusztejes lágy főzelék egy kis kurkumával tökéletes fogás lehet a számodra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): A következő ebédre készíthetnél egy fenséges szendvicset, méghozzá úgy, hogy a teljes kiőrlésű kenyeret kend meg olívaolajjal, majd krémes mozzarellával ellensúlyozd a roppanósságot, aztán tégy rá avokádót és céklacsírát, majd szórd meg nagyon finoman szárított zsályával és koronázd meg egy kicsike pesztóval.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Mivel általában türelmes vagy, ezért számodra kiváló alapanyag a leveles kel. A következő ebédedre bátran készíts leveles kelt céklával és édesburgonyával.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Ha a következő ebédeden gondolkodsz, akkor vegyél elő egy mélytányért, amibe tégy kínai tésztát, egy csipet cukrot, reszelt vagy apróra vágott répát, újhagymát, bok choyt, fokhagymát és chilit, majd önts rá forrásban lévő csirkehús-alaplevet, aztán hagyd az egészet állni 10-15 percig! Amikor a tészta és a zöldségek kellemesen megpuhultak, akkor már el is fogyaszthatod a finom ételt.

Skorpió (október 23. – november 21.): Az étel elkészítését kezdd azzal, hogy olajon megfonnyasztasz egy kis fokhagymát és vöröshagymát, majd adj hosszá paradicsomot, vörös babot, sütőtökpürét, chilit, kukoricát és bulgurt. Miután felforrt, keverj hozzá fűszereket, aztán 5 percig hagyd együtt fortyogni az ételt.

Nyilas (november 22. – december 21.): Nyilasként mindig nyitott vagy az új dolgok kipróbálására, ezért a következő ebédre készíthetnél egy egytálételt fokhagymával párolt zöldséggel és sült tojással. Ez a tápláló étel mindent tartalmaz, ami Nyilasként fontos a számodra, hiszen kevés hozzávalóval, adalékanyagok és feldolgozott adalékanyagok nélkül kell elkészíteni.

Bak (december 22. – január 19.): Válaszd ki az egyik kedvenc ételedet, majd ahhoz adj új hozzávalót, ezzel változatosságot csempészve az ebédedbe. Ha például eddig a sós és az édes határozta meg az ízpalettádat, akkor dobd fel azt savanyúságokkal! Amellett, hogy a fermentált zöldségek igazán finomak, még rendkívül egészségesek is!

Vízöntő (január 20. – február 18.): Még a rántotta sem lehet hagyományos, ha te készíted, ezért legközelebb apríts chilit a tojáshoz, majd sütés előtt keverj hozzá egy kis taco szószt. A rántottát töltsd tortillában, így evőeszközre sem lesz szükséged, hogy elfogyaszd ezt a mexikói ebédet, ami kellemesen fel fog melegíteni a hideg téli napokon.

Halak (február 19. – március 20.): A körtéhez szeletelj uborkát, ami technikailag ugyancsak gyümölcs, majd tálald endívia salátával, hogy egy kis kesernyés ízhatással tegye gazdagabbá az ételt, amit áfonyából, pekándióból és kéksajtból készült öntettel tehetsz még különlegesebbé és kreatívabbá.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló