Milyen eseményre számíthatsz január második felében?Válassz egy üvegkristályt az alábbi négy közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!

Gyorsan elrepült 2021 első havának első fele, így már azzal foglalkozhatunk, hogy vajon milyen meghatározó eseményekre számíthatunk január második felében. Ha te is szeretnéd megtudni, hogy mire számíthatsz a hónap további napjaiban, akkor vess egy pillantást az alábbi négy üvegkristályra, majd olvasd el az ahhoz tartozó jóslatot, amelyik első pillantásra magával ragadott!1. Ha a négy üvegkristály közül az első volt az, amelyik azonnal elnyerte a tetszésedet, akkor ez azt jövendöli neked, hogy készülj fel arra, hogy a január második fele tele lesz örömteli eseményekkel! Ha ez még nem történt meg, akkor akár életed szerelmét is megismerheted ebben az időszakban. Ugyancsak ezekben a napokban kaphatsz remek híreket egy régi kapcsolatod felmelegítésével kapcsolatban.

Január második fele minden bizonnyal boldog és tartalmas ciklus lesz a számodra az életed összes területén. Ezekben a napokban soha korábban nem tapasztalt erővel és energiával fogsz rendelkezni, valamint képes leszek arra is, amire már évek óta nem, így például egy rég elfeledett hobbira is. Teljesen biztos, hogy nem fogsz unatkozni január második felében, és összességében jó kedélyállapotban fogod zárni az esztendő első havát.

2. Ha a második üvegkristály ragadott magával, akkor ennek alapján arra számíthatsz január második felében, hogy sokaknak be tudod majd bizonyítani, hogy mi mindenre vagy képes. Akik eddig le- vagy alábecsültek, azok rá fognak jönni, hogy nagyot tévedtek veled kapcsolatban. Ezekben a hetekben a lehető legjobb leszel, és rendkívül büszke lehetsz magadra az eredményeid miatt, és azért, mert mindenhol és mindenkiből képes leszel csodálatot kiváltani.

Ugyanakkor az üvegkristály figyelmeztet, hogy január végén megjelenhet valaki a múltadból, ez a személy pedig megpróbálhat keresztbe tenni neked. Ez a találkozás valószínűleg bosszantani fog téged, viszont az illető egy életre szóló leckét fog tőle kapni. Január utolsó hetében jó esélyed lesz arra, hogy előrelépj a karriered terén.

3. Abban az esetben, ha a harmadik üvegkristály volt az, ami a leginkább megfogott, akkor ennek alapján január második felében esélyed lesz arra, hogy végre átgondold az egész életedet. Ennek az eredménye az lehet majd, hogy megváltozik a baráti köröd. Ezzel kapcsolatban az üvegkristály azt kéri tőled, hogy bízz abban, hogy ez a helyes döntés, ugyanis van valaki a közeledben, akinek nem tiszták a szándékai.

Ha valaki elárul a hónap második felében, akkor attól még ne add fel, mert elhiheted, hogy rendelkezel azzal az erővel, ami a továbblépéshez kell. Az egyik szeretted segíteni fog neked abban, hogy kimássz egy komplikált helyzetből. Ennek hála megváltozhat a hozzáállásod az élethez. Ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást!

4. Ha a negyedik üvegkristály nyerte el a tetszésedet, akkor ennek alapján arra számíthatsz január második felében, hogy egy olyan izgalmas utazás fogja kezdetét venni az életedben, amiből rengeteget tanulhatsz. Ebben az időszakban valószínű, hogy javulni fog a kapcsolatod egy nagyon sok éve ismert, régi barátoddal.

Ezekben a napokban megszűnhet minden múltbéli sérelem és veszekedés, hogy azok helyére új érzések költözzenek. Ha esetleg nem sikerül megoldanod bizonyos problémákat január második felében, akkor is tisztában leszel azzal, hogy megteheted azt, hogy mindent elölről kezdj.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló