Milyen ébresztő üzenetnek örülne a párod?



A kedvesed csillagjegye alapján ilyen reggeli üzenetet kellene küldened neki.Kos (március 20. – április 19.): „Megvan a tökéletes randi terve estére kettőnknek. Szeretnél találgatni, mi lehet az?”

Miután megkapta a reggeli üzenetedet, biztos, hogy egész nap erre fog gondolni, és alig fogja várni, hogy végre találkozzatok!

Bika (április 19. – május 20.): „Csak meg akartam osztani veled, hogy az elmúlt éjjel rólad álmodtam. Nagyon jó volt.”

A romantikus Bika jól ismert arról, hogy kicsit régi vágású, ezért az ő szívét egy kedves, egyszerű, körítéstől mentes üzenet melengeti meg.

Ikrek (május 21. – június 20.): „Tudod, mi jobb annál, ha rólad álmodom? Amikor ébren veled vagyok. Ebéd, te + én, várlak!”

Ha az Ikrek párodnak szeretnél ébresztő üzenetet írni, akkor az legyen rövid, lényegre törő és flörtölős, amin félálomban jót mosolyoghat, de az izgalma nem fog elmúlni a találkozóig.

Rák (június 21. – július 22.): „Vágyom valami finomságra. Átjössz hozzám, hogy együtt készítsük el? A bor már várakozik.”

A Rák egyszerűen imádja a gondoskodást, így esetében az otthon főzős randevúban minden megvan, amiért rajong: otthon, főzés, szerelem.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): „Csodálatos vagy! Én pedig a világ legszerencsésebb embere, hogy az életem része vagy.”

Az Oroszlán párod számára nem is indulhatna jobban a nap, ha kora reggel kap tőled egy bókot. Ha még csak bontakozik köztetek a szerelem, akkor ettől az üzenettől biztos, hogy teljesen oda lesz érted, úgyhogy számítsz arra, hogy amikor találkoztok, akkor őrülten fog vágyni rád!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): „Jó reggelt drágaság! Van bármi a mai napon, amit tehetek érted?”

A Szűz az a teremtés, aki annyira görcsösen hajt a tökéletességre, hogy végül teljesen elfelejti a saját igényeit, ezért a legkisebb jelzéssel is határtalan örömöt okozhatsz neki, hiszen számára ez a reggeli üzenet olyan, mintha hegyeket mozgattál volna meg a kedvéért.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): „Elképesztő szerencsés vagyok, hogy éppen NEKED írhatom minden reggel az első üzenetet! Egy rajongód.”

A Mérleg imádja a romantikát, de azt is, ha bókolnak neki. Mivel nem viszi túlzásba a hiúságot, ezért nyugodtan fogalmazhatsz kicsit flörtölősen, vagy viccesen a neki küldött reggeli üzenetben. Számára az jelenti a legtöbbet, hogy gondoltál rá.

Skorpió (október 23. – november 21.): „Szabad vagy ma este? Nagyon-nagyon szeretnék veled kettesben lenni.”

A szexi Skorpiónak meg kell mutatnod, hogy nem csupán a testéért szereted, hanem a szívét-lelkét és elméjét is imádod, ugyanis számára ez mindennél fontosabb!

Nyilas (november 22. – december 21.): „Tudok egy szuper kiállítást, ami téged is érdekelne. Csatlakozol hozzám egy hétvégére?”

A Nyilas imád pörögni, randizni és flörtölni, éppen ezért oda kell figyelned arra, hogy ne érezze úgy, hogy magadhoz akarod láncolni.

Bak (december 22. – január 19.): „Elképesztő sok dolgom lesz ma, de ha este lazulnál egy ital mellett valahol, a tiéd vagyok!”

Amennyiben képes vagy elfogadni és tiszteletben tartani, hogy gyakran elfoglalt, akkor ebből a kapcsolatból még bármi lehet!

Vízöntő (január 20. – február 18.): „Jó reggelt! Hajrá, tedd jobbá ma is a világot!”

A Vízöntő nem igényli a cukiskodást. Ő annak örül, ha egyenes, rövid üzenetet kap tőled. Ő erre figyel fel igazán.

Halak (február 19. – március 20.): „Életem legfurcsább álmában jártam ma éjjel. Képzeld, ott voltál velem.”

Mivel elég szeszélyes, ezért nem tudhatod, hogy milyen hangulatban ébred. Ha a fenti reggeli üzenetet küldöd el neki, akkor azt nem fogja szexuális utalásként értelmezni, és nagy örömmel fogja várni, hogy majd kéz a kézben séta közben elmeséld neki az álmot.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló