Íme a heti mantrád, ami segíthet jobbá tenni a napjaidat!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mi a heti mantrád, amit érdemes a reggeli indulásod előtt elmondanod.A reggeli indulás előtt adj magadnak néhány perc csendet, ami egyedül a tiéd, és mondd ki háromszor, hangosan a heti mantrádat! Ha megteszed, akkor látni fogod, hogy a világba küldött rezgések hatásosak lesznek.

Ha kíváncsi vagy, hogy az e heti horoszkóp alapján mi az e heti mantrád, akkor a csillagjegyed alapján kiderítheted!

Kos (március 20. – április 19.): Kos jegyűként jellemző rád az önfejűség, ám ezen a héten bíznod kell a barátaidban, akikre hallgatnod kell, ezért a heti mantrád így szól:

A barátaim nagyon fontosak, hisz ők a szövetségeseim. Elfogadom a tőlük kapott tanácsokat.”

Bika (április 19. – május 20.): Ezen a héten nem érzed túl jó formában magad, ezért annak érdekében, hogy energikusabb légy, így szól a heti mantrád:

Erős és fontos vagyok. Meglelem azt, ami feltölt, amitől ismét aktív leszek.”

Ikrek (május 21. – június 20.): A héten árnyékot vethet a mindennapjaidra az, hogy annyi feladat zúdul a nyakadba, hogy nem is látod a végét. Mivel minden csak nézőpont kérdése, ezért a heti mantrád így szól:

Minden napban megtalálom a szépséget. Előttem nincsenek akadályok.”

Rák (június 21. – július 22.): A heti telihold rendkívül érzékennyé tesz, ezért törekedj arra, hogy ne vessz össze másokkal, de saját magaddal se! Ebben segíthet a heti mantrád, ami így szól:

„Elűzöm a negatív gondolatokat, mások problémái nincsenek hatással rám nem hatnak rám. Csakis magamra figyelek.”

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): A túl heves reakciód hatalmas károkat okozhatnak a kapcsolataidban a héten. Próbálj előbb gondolkodni, és csak aztán cselekedni! Ebben segíthet a heti mantrád, ami az alábbi:

Uralom az érzéseimet. A döntéseimet higgadtan, racionálisan hozom meg.”

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Szűzként próbálod tökéletesre formálni mások életét, de a héten el kell fogadnod, hogy mindenki a saját sorsa kovácsa. Annak érdekében, hogy ezt sikerüljön felfognod, íme a heti mantrád:

Elfogadom és tiszteletben tartom mások döntéseit. Kiállok magamért, ha bántani próbálnak.”

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Mérleg jegyűként egyáltalán nem kedveled a konfliktusokat, amikből igyekszel kihátrálni. Ha kritikát kapsz, akkor azt sértésnek veszed. Mindezért a heti mantrád a következő:

Meghallgatom mások véleményét. Megtalálom az, amiben fejlődhetek.”

Skorpió (október 23. – november 21.): Szenvedélyes Skorpióként teljesen biztosra mész mindenben, de a héten szembesülnöd kell azzal, hogy az életnek olykor más tervei vannak. Ebben segíthet a heti mantrád, íme:
„Türelmes vagyok és megfontolt döntéseket hozok. Elfogadom a dolgok alakulását, tanulok a sorstól.”

Nyilas (november 22. – december 21.): A héten nagyon keményen dolgozol, ám olykor meg kell állnod, ha eredményt akarsz, ezért a heti mantrád a következő:

Leteszem a terheket és kikapcsolódom. Messzebbről nézve észreveszem a lényeget.”

Bak (december 22. – január 19.): A héten hajlamos vagy fejjel menni a falnak, ráadásul megbánthatsz másokat. Ezt elkerülheted azzal, ha tudatosan felkészülsz. Ebben segíthet a heti mantrád, ami így szól:
„Vita hevében is képes vagyok megőrizni a nyugalmat. Minden helyzetben és mindenkiben meglátom a jót.”

Vízöntő (január 20. – február 18.): A héten rosszul viseled a veszekedést, de kiállsz magadért, ami ellentétes érzelmekkel járhat, ezért a heti mantrád így szól:
Felvállalom a döntéseim következményeit. Jól érzem magam mindabban, amit elértem.”

Halak (február 19. – március 20.): A héten legszívesebben magadra vennéd mindenki gondját, ám vissza kell fognod magad, ha nem akarsz összerogyni a terhek alatt. Ebben segíthet a heti mantrád, ami a következő:

Nem vagyok felelős mások problémájáért. Időt fordítok a pihenésre és a feltöltődésre.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló