Mi volt a 2020-as életleckéd?Válassz egy lapot az alábbi képről, ha kíváncsi vagy, hogy a Karma Angyala szerint mit kellett, vagy kellett volna, megtanulnod az előző évben!1. Álarcot viseltél: A Karma Angyala szerint az volt a legnagyobb hibád 2020-ban, de talán még most is, hogy álarcot viseltél, vagyis ahelyett, hogy az igazi valódat mutatnád meg, inkább szerepeket játszol mások előtt.

Ideje, hogy átgondold, hogy a színjátékod miatt mennyire őszinték a kapcsolataid! A Karma Angyala arra kér, hogy vállald fel önmagadat, a véleményedet, a gondolataidat és ne ijesszen meg az, hogy mi lehet mindennek a következménye! Ha ezt nem teszed meg, akkor bele fogsz roppanni a szerepjátszásba.

2. Nem néztél szembe a démonjaiddal: Ha a második lapot választottad, akkor a Karma Angyala szerint boldogtalan vagy, illetve voltál, ha 2020-ban megtanultad az éves leckédet. Neked arra kellett rájönnöd tavaly, hogy nem tesz boldoggá a jelenlegi életed.

Lehet, hogy ennek oka az volt, hogy nem azzal a személlyel osztottad meg az életedet, mint akivel valóban szeretted volna, esetleg nem azt a munkát végezted, mint amelyikre vágytál. Ha tavaly nem tanultad meg a leckédet, akkor most tele lehetsz félelemmel és szomorúsággal. A 2020-as év célja az volt, hogy felébredj és bátran szembenézz a démonjaiddal, idén pedig tenned kell a változásért.

3. Több együttérzést kellene mutatnod: Ha a harmadik lapra esett a választásod, akkor a Karma Angyala szerint azt kellett volna megtanulnod 2020-ban, hogy több empátiával fordulj az embertársaid felé.

Az együttérzés rendkívüli dolgokra képes, ráadásul még most is hatalmas szüksége van az embereknek az empátiára. Tanácsot nem kell adnod senkinek, viszont legalább hallgass meg másokat!

Fordulj szeretettel és megértéssel az emberek felé, de ne csak a barátaid és a családod felé, hanem próbálj a többi embertársaddal is empatikusabb lenni! Ha így teszel, akkor amikor neked lesz szükséged együttérzésre, akkor lesz, akitől megkapod.

4. Elfelejtetted mik az igazán fontos dolgok: A negyedik lap szerint a Karma Angyala úgy látja, hogy a világjárvány előtt rengeteget dolgoztál, rohantál és szinte csak átszaladtál az életeden, miközben elfeledkeztél az élet igazi értékeiről, így a családról, a barátokról, a szeretetről, a hűségről vagy a kitartásról.

Valójában csak tetted a dolgod, de nem éltél igazán, az évek pedig csak elszaladtak melletted, ezért 2020-ban a neked szánt lecke az volt, hogy állj meg egy kicsit, gondold át az életedet, hagyd el a mókuskereket és találj vissza a valóban fontos dolgokhoz. Ideje, hogy olyan életet élj, amilyenre teljes szívedből vágysz!

5. Ne zárkózz el az emberek elől: Az ötödik lapon keresztül azt üzeni neked a Karma Angyala, hogy régebben, de talán még most is, hajlamos voltál befordulni. Itt nem csupán arról van szó, hogy nem nyíltál meg a környezetednek, nem beszéltél őszintén az érzéseidről és a gondolataidról, hanem arról is, hogy némileg a túlélésre hajtottál, hogy ne sérülj, vagyis önvédelemből zárkóztál be.

2020-ban azt kellett volna megtanulnod, hogy nyílj meg a környezeted felé, hiszen ez a te érdeked is! Ne tekints rájuk ellenségként, és azt se hidd, hogy a saját problémáid kevésbé fontosak mások gondjainál! A Karma Angyala arra kér, hogy a kapcsolatokat keresd, ne a magányt!

6. Nem foglalkoztál a környezeteddel: Ha a hatodik lapot választottad, akkor a Karma Angyala szerint sok más emberhez hasonlóan, te is csak élvezted a Föld ajándékait, ám azokat egyáltalán nem viszonoztad, ezért ideje, hogy valamennyit törlessz!

Itt ne gondolj nagy dolgokra, ugyanis elég, ha csak környezettudatosabban kezdesz élni és másoknak is ezt tanácsolod. A sok apró tett által segíthetsz a Földnek abban, hogy fellélegezzen és megerősödjön. Ha szeretnéd, hogy a Föld még sokáig lakható legyen, akkor azért neked is muszáj tenned!

(Forrás: noportal.hu)

Ajánló

Ajánló