Erre számíthatsz a Merkúr retrográd időszakában!



Rád milyen hatással lesz a bolygó hátrálása január 30-tól február 20-21-ig?Kos: Konfliktusokat okozhat az, hogy úgy érzed, nem számíthatsz a barátaidra. Még mielőtt veszekedni kezdenél velük, inkább kérdezd meg magadtól, hogy egyáltalán érdemes-e drámáznod? Ha képes leszel megtartani magadnak a csalódottságot, akkor ez segíthet megőrizni a baráti kapcsolataidat.

Bika: Most az lesz a legfontosabb, hogy ne csak a munkáddal foglalkozz! Gondold végig, hogy valójában mit szeretnél elérni az életedben, és azt is, hogy szánsz-e elég időt azokat a dolgokra, amelyekben örömödet leled? Ezeket a kérdéseket kellene megválaszolnod január 30-tól február 20-21-ig!

Ikrek: Szeretnéd jól beosztani az idődet, de ebben akadályozhat, hogy mások túl sokat követelnek tőled. Még mielőtt igent mondanál egy újabb feladatra, gondold át, hogy tényleg van-e időd és energiád erre! Ha nincs rá kapacitásod, akkor kedvesen mondj nemet a projektre. Ha el akarod kerülni a kiégést, akkor nem szabad túlterhelned magad!

Rák: Arra számíthatsz, hogy nem lesznek valami jók a megérzéseid. Bár a helyzetedet világosan fogod látni, mégis az apróbb részleteket nem veszed észre. Ez nehézséget okoz a döntéseid terén, ugyanis olykor olyan érzésed támadhat, hogy nem bízhatsz a megérzéseidben. Próbálj óvatosan haladni ebben az időszakban, és ne mondj igent komoly kötelezettségekkel járó dolgokra!

Oroszlán: A versenyszellem a Merkúr retrográd időszakában sem fog kiveszni belőled, viszont jól tennéd, ha a győzni akarás helyett inkább átgondolnád a helyzetet. Valójában nem kell versenyezned, mert már bebizonyítottad, hogy jobb vagy a többieknél.

Szűz: A Merkúr retrográd hatására a mindennapi tevékenységeidben állathatnak be olyan változások, amelyek miatt felborul a napi rutinod, ezért január 30-tól február 20-21-ig sokkal türelmesebbnek kell lenned saját magaddal szemben.

Ez azért is fontos, mert nagyon csalódottnak érezheted magad, ha a dolgok nem az általad elképzeltek szerint alakulnak. Ne izgulj, hiszen ez is csak átmeneti állapot, végül pedig minden rendben lesz!

Mérleg: A Merkúr retrográd időszakában felbukkanhat egy volt párod, ám te már továbbléptél. Mindenképpen állj ellen a kísértésnek, és igyekezz minél előbb elengedni a dolgot, nehogy érezni kezdj valamit az illető iránt, ugyanis ha mégis engedsz a csábításnak, akkor a romantikának sokkal gyorsabban lesz vége, mint előző alkalommal!

Skorpió: Most az lesz a legfontosabb, hogy mielőtt nekiállnál átrendezni az otthonodat, gondold át, hogy később is elégedett leszel-e a most meghozott választásaiddal! A legfontosabb az, hogy január 30-tól február 20-21-ig csak kisebb módosításokat végezz, mert ez az időszak nem kedvez a komolyabb elköteleződésnek!

Nyilas: A Merkúr retrográd miatt komoly párkapcsolat után kezdhetsz vágyakozni. A gond ezzel csak az, hogy nem leszel biztos azokban a szavakban, amelyeket szeretnél kifejezni. Ha kétségeid vannak, akkor a legjobb az, ha szívből beszélsz!

Bak: Jó lenne, ha a Merkúr retrográd időszakában nem idegeskednél a pénz miatt! Ha az anyagiakról lesz szó, akkor próbálj lazább és nyitottabb lenni január 30-tól február 20-21-ig! A pénz jön és megy, emiatt meg kell tenned a legszükségesebb lépéseket a jövő megtakarítása irányába!

Vízöntő: A Merkúr retrográd hatására kicsit elbizonytalanodhatsz és rengeteget küzdhetsz azzal, hogy a megfelelő érzelmeket és hangulatot közvetítsd. Ha valakivel írásban beszélgetsz ezekben a hetekben, akkor küldés előtt olvasd át a szöveget!

Halak: A Merkúr retrográd időszakában ne feledd, hogy soha nincs késő visszalépni a drámától, főleg akkor, ha az érzékeny lelked túlságosan megsínylené azt! A napokig tartó érzelmi vita helyett inkább mondd el őszintén az érzéseidet a másik félnek, mert szinte biztos, hogy képesek lesztek a helyzet gyors megoldására!

(Forrás: glamour.hu)

Ajánló

Ajánló