Hozzád melyik kávé illik a legjobban?A horoszkóp elárulja, hogy melyik kávékülönlegesség passzol a csillagjegyedhez!Kos – dalgona kávé: Tekintve, hogy számodra rendkívül fontosak az innovációk és az újdonságok, ezért abban az esetben, ha még nem kóstoltad meg a krémes és habos dalgona kávét, akkor itt az ideje, hogy megtedd!

Bika – eszpresszó: Hozzád az eszpresszó illik a leginkább, mert számodra rendkívül fontos az íz és az aroma, ráadásul az így készített kávétól biztos, hogy megkapod azt az energiamennyiséget, amelyre szükséged lesz a nap folyamán.

Ikrek – kotyogóssal főzött eszpresszó: Kifinomult és lágy személyiséggel vagy megáldva, ezért hozzád az ugyanilyen jellemzőkkel rendelkező kotyogóssal főzött eszpresszó illik a legjobban.

Rák – cold brew: Türelmes és otthon ülni szerető lélekként tökéletesen illik hozzád a cold brew, amit úgy kell elkészíteni, hogy az őrölt kávét órákon át áztatod a hideg vízben, majd leszűröd. A cold brew az egyik legerősebb és koffeinben leggazdagabb kávéfajta, aminek tárolása a hűtőszekrényben történik.

Oroszlán – jegeskávé: Nagylelkű, de figyelemre vágyó teremtésként semmiből sem elégszel meg a legegyszerűbb fajtával, és ez alól a kávé sem kivétel. Hozzád leginkább a cold brew kávéból tejjel és jégkockával készült jegeskávé illik, hiszen a kávénak ez a verziója ugyanolyan energikus és vibráló, amilyen Oroszlánként te is vagy.

Szűz – filteres kávé: Imádod a precíz, szofisztikált megoldásokat, de az is jellemző rád, hogy praktikusan és logikusan gondolkodsz, valamint szeretsz elemezni, ezért a te tetszésedet az egyik leggyorsabban elkészíthető, és egyben legfinomabb kávé, a filteres kávé nyerheti el, ugyanis így sokkal hatékonyabb lehet a reggeli készülődésed is.

Mérleg – 50/50 tejeskávé: A kiegyensúlyozottságra és a harmóniára törekszel, ezért hozzád a fele részben tejből, fele részben eszpresszóból készült tejeskávé illik a leginkább. Ez a kávéfajta egyfelől megadja a számodra oly fontos egyensúlyt, ráadásul ugyanolyan finom és gyengéd, amilyen te magad is vagy.

Skorpió – french press: Rendkívül ambiciózus és erős teremtés vagy, ezért hozzád a french press illik a legjobban a kávé fajtái közül. A dugattyús kávéfőzővel készült kávét a cold brew módszeréhez hasonlóan kell elkészíteni, ám a french press sokkal gyorsabban megvan, neked pedig szükséged is van erre a lendületre és gyorsaságra, hiszen utálod, ha órákig kell várnod.

Nyilas – mokka: Pozitív gondolkodású, elképesztően extrovertált, kalandvágyó és minden jóban résztvevő személyként a mokka illik hozzád a leginkább a kávé fajtái közül. A mokka egyik legfontosabb összetevője a csokoládé, de ezen és az eszpresszón kívül olykor tej és tejhab is fokozza az ízorgiát.

Bak – pour over: Hagyományokat és szokásokat tisztelő emberként a hozzád leginkább illő kávé a gondosan, kézi forrázással készülő, friss kávé, a pour over, ami a kávéfőzés csúcsának számít. A pour over azért is elnyerheti a tetszésedet, mert ez a kávé olyan kihívásokat tartogat, amelyeknek hála fejlődhetsz és folyamatosan tanulhatsz, ami Bakként szintén fontos a számodra.

Vízöntő – instant kávé: Azért az instant kávé illik hozzád a leginkább, mert gyors, egyszerű és mindig tudod, hogy mire számíts tőle, tehát bőven marad időd arra, hogy az élet fontos dolgaira koncentrálj. Gyakran előfordul, hogy extra feladatot vállalsz mások segítségére, ráadásul sokszor úton vagy, így neked olyan kávéra van szükséged, ami mindig kéznél van, amit bárhova magaddal tudsz vinni.

Halak – latte: Elképesztően érzékeny, gyengéd, művészi vénával megáldott és nagyon empatikus teremtésként a latte a hozzád leginkább illő kávé, méghozzá azért, mert ez a verzió igazán kiegyensúlyozott, kicsit sem erőszakos, ráadásul csodás, művészi rajzokat készíthetsz a tejhabra.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló