Mire nem vagy hajlandó az első randevún?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy hogyan viselkedsz az első találkán.Ahány ember, annyi szokás. Igaz ez a randevúzásra is, hisz van, aki mindenképpen felezni akarja a költségeket, és nem hagyja, hogy csak a másik fél fizessen, de arra is akad példa, hogy valaki nem hajlandó megjátszani magát, és végig önmagát adja, sőt, talán még az érzelmeit is megmutatja, akkor is, ha azzal kiszolgáltatottá válik. Ugyanígy míg valaki a csendes, eldugott első randevút kedveli, addig más csak nyilvánosság előtt érzi jól magát.

Azt, hogy ki mire hajlandó az első randevún, sok minden befolyásolhatja, így például a személyisége, a korábbi tapasztalatai, de akár az is, hogy mely csillagjegy szülötte, ezért az alábbi horoszkópból az derül ki, hogy mire nem vagy hajlandó az első randevún.

Kos: Kos jegyed alapján azt nem vagy hajlandó megengedni az első randevún, hogy a partnered fizessen, ugyanis minden esetben el akarod osztani a költségeket.

Bika: Bika jegyűként teljesen biztos, hogy arra nem vagy hajlandó az első randevún, hogy a nyilvánosság előtt csókolózz először a randipartnereddel. Ezt sokkal inkább szeretnéd titokban csinálni, ugyanis egy kissé szégyenlős vagy.

Ikrek: Ikrekként teljesen biztos, hogy nem fogsz színlelni az első randevún, ugyanis te az első pillanattól a lehető leghitelesebben adod önmagadat.

Rák: Rák jegyed alapján elmondható rólad, hogy ha nem érezted a kémiát a partnereddel az első randevún, akkor biztos, hogy nem leszel hajlandó egy második találkozásra az illetővel.

Oroszlán: Oroszlán jegyűként biztos, hogy nem teszed meg az első lépést az első randevún, ugyanis azt akarod, hogy a partnered dolgozzon meg azért, ha akar tőled valamit.

Szűz: A csillagjegyed alapján az mondható el rólad, hogy nem vagy hajlandó magadtól beszélgetni az első randevún, ugyanis azt szeretnéd, hogy a másik fél irányítsa a beszélgetést, amiből annyit hallgatsz, amennyihez kedved van.

Mérleg: Mérleg jegyűként az érzelmeid elfojtására nem vagy hajlandó az első randevún. Te akár kiszolgáltatottnak is hajlandó vagy mutatni magad, még abban az esetben is, ha ezzel elriasztod a másik felet.

Skorpió: Skorpió jegyed alapján nem vagy hajlandó túlságosan komoly dolgokról beszélgetni az első randevún. Sokkal szívesebben viccelődsz, viszont komoly dolgokat nem hozol szóba az első találkán.

Nyilas: A csillagjegyed alapján arra nem vagy hajlandó az első randevún, hogy alkoholt fogyassz. A te szabályod az, hogy téged először józanul kell megismernie a randipartnerednek.

Bak: Bak jegyűként teljesen biztos, hogy nem vagy hajlandó hazudni az első randevún. Te kegyetlenül őszinte vagy, még akkor is, ha ezzel csökkented az esélyeidet a másik félnél.

Vízöntő: Vízöntő csillagjegyed alapján nem vagy hajlandó elvonulni az első randevún, ugyanis te akkor érzed magad a legjobban, ha nyilvánosság előtt lehetsz.

Halak: Halak jegyed alapján biztos, hogy nem vagy hajlandó moziba, színházba, vagy bármilyen más előadásra elmenni, ugyanis te azt szeretnéd, hogy végigbeszélgessétek a találkát a randipartnereddel.

(Forrás: goodstuff.hu)

Ajánló

Ajánló