Gyógyíts rózsával!



Egyszerű vágyteljesítő varázslatokhoz, amihez szinte csak egy szál rózsára lesz szükséged.Egyszerű gyógyító varázslat: Szerdán, növekvő hold idején karcold a nevedet egy zöld gyertyába, majd gyújtsd meg. Fogj egy szál fehér rózsát, összpontosíts a betegségedre és mondd el a varázsigét:

„Költözzön a…. (nevezd meg a testi vagy lelki betegségedet) ebbe a rózsába. Rózsalelke, szívd ki belőlem a… (nevezd meg a betegségedet), hogy ép testben és lélekben élhessem le életemet. Legyen a ragály a tűz martaléka.”

Képzeld el, hogy a betegséged átáramlik a rózsába, aminek égesd el legalább a fejét. A rózsa hamvait temesd el, legkésőbb másnap. A gyertyát égesd végig a két napban!

Szerelmi csalódás megszüntetése: Pénteken, fogyó hold idején karcold a nevedet egy fehér gyertyába. Gyújtsd meg! Fogj egy szál vörös rózsát, és mondd el a varázsigét:

„Majd elemészt a fájdalom, amelyet okoztál, de nem szenvedek tovább. Költözzön bele minden bánatom és fájdalmam ebbe a rózsába és miközben elszárad, úgy tűnik el az emléked és minden általad okozott fájdalom a szívemből.”

Gondolj a szívfájdalmadra, képzeld el, hogy azt átszáll a rózsába. Mártsd egy tál sós vízbe a rózsát, amit akaszd fel és hagyd teljesen megszáradni, majd dobd el. A következő napokban égesd végig a gyertyát.

A kiszemelted meghódítása: Pénteken, növekvő hold idején teheted meg. A szertartást kezdd egy piros gyertya meggyújtásával, majd fogj egy kis lábast, amiben forralj fel vizet. Amikor ez megtörtént, akkor egy rózsaszín rózsa szirmait szórd a felforrt vízbe, aztán adj hozzá egy bögre tejet, 1 teáskanálnyi fahéjat és egy keveset a kedvenc parfümödből.

Kevergesd a főzetet, méghozzá úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Érezd meg az illatomat. Érezd meg a vonzásomat. Nem tudsz nekem ellenállni. Ha te is úgy akarsz engem, ahogy én téged, ne habozz lépést tenni értem!”

Egyelőre kész vagy, de másnap reggel meg kell fürdened a keverékben úgy, hogy közben ezt a varázsigét ismételgeted: „Ezek a rózsák vonzzák az életemet.”

A szenvedély tüzének felszítása: Fogj két piros gyertyát pénteken, növekvő hold idején! Az egyikbe a saját nevedet, a másikba a párodét karcold! Fogj a kezeid közé egy szál vörös rózsát, amire lehelj rá háromszor, és mondd el a varázsigét:

„Érezd, ahogy testem-lelkem kíván téged, kívánj hát meg te engem! Ébredjen benned ellenállhatatlan szenvedély irántam, mikor a rózsa szirmai megtalálnak.”

A rózsával simítsd végig a meztelen testedet, a lábadtól a fejed tetejéig, miközben képzeld el, hogy a párod imád és kíván. Amikor legközelebb együtt vagytok, akkor simogasd végig a testét a rózsával, majd hagyd a virágot az ágyon. Az együttlét után őrizd meg a rózsát, amíg kedved tartja.

Rontásűző varázs: Szombaton, fogyó hold idején gyújts meg egy fehér színű gyertyát, majd egy kis lábasban forralj fel szentelt vizet. A szádhoz tartott fehér rózsával mondd el a varázsigét:

„Istenem, segíts meg engem, mert átok ül rajtam! Szabadíts meg a gonosztól és űzd ki belőlem és otthonomból a sötét erőket, amelyek meggátolnak engem abban, hogy boldogan éljek!”

A rózsa szirmait dobd a vízbe. Forrald pár percig, miközben képzeld el, hogy megszabadulsz a negatív energiától. A keveréket ki kell öntened a szabadba, legkésőbb másnap!

Az „Igazi” bevonzása: Gyújts meg egy rózsaszín gyertyát pénteken, növekvő hold idején, majd egy téged ábrázoló fotóra tégy vörös rózsát. Csorgass rá kis mézet, miközben elmondod a varázsigét:

„Szerelemre éhezem, amely édes, mint a méz. Várom az én kedvesemet, az egyetlen igaz szerelmemet, aki fényével aranyozza be napjaimat. Úgy vonzom őt magamhoz napról napra egyre és egyre közelebb, ahogy a méz összeragasztja a rózsaszirmokat.”

Égesd végig a gyertyát. A következő napon annak csonkját a képpel és a rózsával együtt tedd egy biztos helyre, legalább egy hónapra!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló