Így viselkedsz az online meetingen



Milyen Zoom-személyiség vagy a csillagjegyed alapján?Kos (március 21. – április 19.): Szinte a legújabb Instagram-kihívásról esel be az online tárgyalásra, ahol meg sem várva a meeting vezetőjét, már sorolod is a legújabb ötleteidet, és megállás nélkül kérdezel.

Bika (április 20. – május 20.): Általában késel egy kicsit az online megbeszélésekről. Amikor viszont a beszámolód következik, akkor mindenben gyakorlatias és precíz vagy.

Ikrek (május 21. – június 20.): Sokszor kéred az online tárgyalás közben, hogy ismételjék meg a kérdést, mert nem figyeltél, hisz lefoglal a másik 20 böngésző ablak, amit még megnyitottál a megbeszélés közben. Amikor rád kerül a sor, hogy vázold az elképzeléseidet, akkor hosszú sztorit adsz elő arról, hogy hogyan álmodtad meg a legújabb ötleteidet.

Rák (június 21. – július 22.): Tudod, hogy az online beszélgetés munkajellegű, de azért mégis komolyan érdekel a kollégáid hogyléte, ezért könnyen lehet, hogy a munkamegbeszélés terápiás kezelésbe csap át. Ezután méltatod minden kollégádat, majd az online megbeszélés végén óriási virtuális öleléssel köszönsz el.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Az online megbeszélésen mindig makulátlan a megjelenésed, még akkor is, ha a tárgyalást reggel 9-re időzítették. Vicceket mesélsz, fotókat készítesz, amiket azonnal töltesz is fel a közösségi oldaladra, hogy a több ezer követőd is lássa, hogy csak neked nem karikás a szemed a kora reggeli online meetingen.

 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Miután többször ellenőrizted, hogy mikor kezdődik a virtuális meeting, másfél perces késéssel lépsz be, nehogy túl elszántnak tűnj. A megbeszélésre 17 pontos listával, pontos menetrenddel, a főnököd összes lehetséges kérdésére felkészülve érkezel.

Mérleg (szeptember 23. – október 21.): Elmondod, hogy mennyire hiányzik neked az egész csapat, és nagyon várod, hogy újra megöleld minden kollégádat, majd rátérsz a havi kimutatásokra. Az online meeting végén személyes üzenetet küldesz a munkatársaidnak, mert úgy láttad, hogy kicsit mérgesek, és szeretnéd tudni, hogy mivel bántottad meg őket.

Skorpió (október 22. – november 21.): Jellemző rád, hogy kikapcsolod a kamerát, és a mikrofont is csak akkor kapcsolod be, ha erre külön megkérnek. Ennek ellenére a kollégáid interneten keresztül is nagyon erősen érzik az átható pillantásodat. Ha megkérdezik tőled, hogy hogy bírod a home office-t, akkor azt feleled, hogy már rég számítottál valami ilyesmi bekövetkezésére. Skorpióként nagyon tudod értékelni az egyedül töltött időt.

Nyilas (november 22. – december 21.): Folyton késsel az online meetingről, és ezért soha nem kérsz bocsánatot. Mivel nem szereted, hogy a kollégáid közömbös arccal néznek a kamerába, ezért a megbeszélés alatt folyamatosan szöveges üzenetekben próbálod emlékeztetni őket, hogy az életet nem szabad ennyire komolyan venni.

Bak (december 22. – január 19.): Már hajnali ötkor felkelsz, és a harmadik eszpresszódnál jársz, miközben türelmetlenül várod, hogy a kollégáid csatlakozzanak az online meetinghez. Természetesen az utolsónak érkezőket szarkasztikus megjegyzésekkel fogadod.

Vízöntő (január 20. – február 18.): Sokszor előfordul veled, hogy elfelejted az online meetinget a rengeteg szerteágazó egyéb tevékenységed miatt. Ha mégis csatlakozol a virtuális megbeszéléshez, akkor a kollégáid meglepődve fogadhatják, hogy megint más színű a hajad. Rád az is jellemző, hogy nem titkolod különösebben, hogy a telefonodon játszol miközben úgy teszel, mintha a munkatársaidat hallgatnád. Aztán hirtelen a semmiből beléd hasít a világmegváltó ötlet.

Halak (február 19. – március 20.): A napi harmadik szunyókálásodból ébredve csatlakozol az online meetinghez, ahol mindenkinek egyesével köszönsz, és még monitoron keresztül is érzed minden kollégád hangulatát.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló