Erre számíthatsz 2021-ben a személyes évszámod szerint!



Számítsd ki a személyes évszámodat, majd olvasd el, hogy az hogyan befolyásolja az évedet!Példa:

Ha július 18-án születettél, akkor: 7+18+5=30; 3+0=3

A példa alapján tehát a 3-as a személyes évszám.

Ha kiszámoltad a személyes évszámodat, akkor olvasd el az ahhoz tartozó üzenetet!

Ha 1-es a személyes évszámod: Idén tiszta lapot nyithatsz, amire olyan színnel festhetsz, amilyennel kedved tartja. 2021-ben mindenképp légy magabiztos, mindig csak előre nézz, és soha ne ragadj a múltban, mert idén rengeteg lehetőség kínálkozik fel neked, csakis arra várva, hogy élj vele!

Ha 2-es a személyes évszámod: A munkáról fog szólni a 2021-es év. Ne szégyellj segítséget kérni, mert igenis szükséged lesz a támogatásra! Az is fontos, hogy légy nyitott, mert 2021-ben soha nem tudhatod előre, hogy milyen bölcsességgel fog meglepni az, akivel összehoz az élet! Idén fel kell ismerned, hogy képes vagy a megbízható és erős kapcsolat kialakítására.

Ha 3-as a személyes évszámod: 2021-ben adj hangot a gondolataidnak! Tele vagy bölcsességgel, ezért idén legyen a célod az, hogy megosztod ezt a bölcsességet a többi emberrel, például beszéd, írás vagy valamilyen kreatív módon. Ha 2021-ben sikerült egy nagyobb egész részévé válnod, akkor az rendkívül elégedetté és büszkévé fog tenni!

Ha 4-es a személyes évszámod: 2021 a fegyelem és rendezettség éve lesz a számodra. Amennyiben képes leszel mindig az adott feladatra koncentrálni, akkor idén minden a lehető legjobban fog haladni. 2021-ben törekedj egy olyan inspiráló rutin kialakítására, amelyhez könnyen tudod tartani magad. Ez lesz az, ami segít elérni az idei második célodat, ami az érzelmi stabilitás és a biztonság.

Ha 5-ös a személyes évszámod: Harmóniát, izgalmat és kalandot jelent az 5-ös személyes évszám. 2021 tökéletes év lesz számodra arra, hogy harmóniába kerülj az igazi önmagaddal. Amennyiben azt feltételezed, hogy megakadtál, akkor inspirációt fogsz találni ebben az esztendőben.

Könnyen lehet, hogy nehéz döntésekre kényszerülsz, viszont sikerül megszabadulnod mindentől, ami csak visszahúz és akadályoz abban, hogy elérd a célodat. Legyen bátorságod elhagyni a komfortzónádat, mert akkor szerencsével és elégedettséggel teli esztendőben lesz részed!

Ha 6-os a személyes évszámod: A2021-ben az lesz a legfontosabb feladatod, hogy végre fogadd el önmagad! Fejezd be az önostorozást, űzd el a fájdalmat és szabadulj meg az elfojtott érzelmeidtől!

Figyelj az egészségedre, a táplálkozásodra, lassíts és éld meg a jelen minden pillanatát! Arra is ügyelj, hogy ne vállald túl magad, csak azért, hogy eleget tegyél mások elvárásainak! 2021-ben tudd, hogy úgy vagy tökéletes és elegendő, ahogy vagy!

Ha 7-es a személyes évszámod: 2021-ben legyen az a mantrád, hogy mindenki, akivel találkozol, tükröt tart eléd! Idén azt fogod észrevenni, hogy azok, akikkel találkozol, visszatükröznek mindent, ami benned zajlik.

Minden, amit másokban meglátsz, az ugyanúgy benned is megvan, ezzel a ténnyel pedig sokféleképpen fogsz szembesülni 2021-ben. Ez az esztendő nagyon sok magánéleti és szakmai leckét tartogat a számodra.

Könnyen lehet, hogy egy olyan csapathoz fogsz csatlakozni, ahol minden korábbinál jobban fogsz teljesíteni. 2021-ben ne hanyagold el a spirituális fejlődésedet!

Ha 8-as a személyes évszámod: Idén végre kibontakozhatsz, ám nem kizárt, hogy ez a folyamat nem lesz fájdalommentes, viszont ebben az esetben emlékezz, hogy a szenvedés végül kifizetődik 2021 hónapjaiban lehet, hogy lesz, amit el kell engedned, de az sem elképzelhetetlen, hogy valamilyen módon összeomlanak a körülötted lévő dolgok. Ugyanakkor idén pénzügyi sikerekre és bőségre is számíthatsz.

Ha 9-es a személyes évszámod: 2021 a lezárás, az új kezdet és az ünneplés éve lesz a számodra, ha a 9-es a személyes évszámod. 2021-ben élvezd ki, hogy hátrahagyhatod a múltat, és add át magad teljesen a boldogságnak, mert kiérdemelted!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló