Ezek a csillagjegyek számolhatják fel a mérgező kapcsolatukat februárban!



Kik lélegezhetnek fel a tél utolsó havában?Az emberek társas lények, így mind arra vágyunk, hogy egészséges, jól működő kapcsolatokat létesítsünk, majd azokat ápoljuk, javítsuk, egyre jobbá tegyük. Előfordul azonban, hogy észre sem vesszük, de egy mérgező emberre pazaroljuk a drága időnket és az energiánkat.

Az ilyen mérgező személyek, akik csak hátráltatnak, folyton panaszkodnak, manipulálnak, vagy kihasználnak az élet bármely területén előfordulhatnak. Mérgező kapcsolatba kerülhetünk akár egy munkatárssal, baráttal, rokonnal, vagy szerelmi társsal.

Sokan csak későn, akár évekkel később jönnek rá, hogy egy mérgező kapcsolatban élnek, ám ezekből kilépni soha nem késő. Februárban ez az alábbi csillagjegyeknek sikerülhet. Lássuk, hogy kik ők, és milyen jellegű mérgező kapcsolatot számolhatnak fel a tél utolsó havában. Vajon köztük vagy? Ha igen, akkor íme a részletek!

Szűz: Szűz jeged alapján úgy tűnik, hogy se nem szerelem, se nem barátság, hanem inkább valahol a kettő közti csoportba tartozik az a személy, akinek bűvkörébe sok éve kerültél, és azóta sem tudsz kiszabadulni. Ez az illető folyton kihasznál, te pedig hagyod neki, pedig nagyon jól tudod, hogy soha nem lesz belőletek egy igazi pár.

Habár azt te is tudod, hogy szerelem nem lesz ebből a kapcsolatból, mégis egy nagyon mély érzelmi kötelék van kettőtök között, ám azt túlságosan megmérgezte a másik féltől érkező érdek. Erre pedig végre te is rájössz, ugyanis február második felében azon kaphatod magad, hogy egyre inkább kinyílik a szemed és végre képes leszel határozott lépést tenni annak érdekében, hogy megszakítsd ezt a mérgező kapcsolatot.

Halak: Amennyiben Halak a csillagjegyed, akkor azt veheted észre februárban, hogy az életed alakulásának hatására folyamatosan a háttérbe szorulnak azok a mérgező szakmai és baráti kapcsolataid, amelyekre csak elpocsékolnád az idődet és az energiádat.

A tél utolsó havában tudnod kell, hogy kizárólag rajtad múlik, hogy mit kezdesz az életedbe belépő új emberekkel. Fontos, hogy tanulj az elmúlt években elkövetett hibákból, de az is, hogy tudj távolságot tartani a munkádban, valamint igyekezz megtalálni az egyensúlyt a naiv és a mindenki szándékaiban csak a rosszat látó oldalad között.

Az elmúlt hetekben nagyon sokat változtál, méghozzá jó irányba, ezért teljesen logikus, hogy ezzel együtt a téged körülvevő emberek terén is változások következnek be, és lecserélődik a társaság egy része.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján arra számíthatsz februárban, hogy az egyik barátoddal kapcsolatban döbbenhetsz rá arra, hogy valójában visszahúz téged, ráadásul már hosszú ideje mindent megtesz, hogy manipulálja a döntéseidet, méghozzá azért, mert nem akarja úgy érezni, hogy sikeresebb vagy nála.

Te is tudod, hogy az igaz barátok nem ilyenek, ők soha nem húznának vissza, hanem támogatnak és bátorítanak. Amikor a tél utolsó havában megkérdezed magadtól, hogy hol lennél akkor, ha támogató barátokkal lennél körülvéve, akkor már nemcsak tudni, de érezni is fogod, hogy meg kell szakítanod ezt az egyáltalán nem értékes barátságot, mert ez az egyetlen jó döntés.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján úgy tűnik, hogy sok éve élsz egy se veled, se nélküled kapcsolatban, amiben már nagyon sok mindennek érezted magad, de boldognak és teljesnek soha. Ez a különös kapcsolat most már a mentális egészségedet is kezdi kikezdeni, hiszen a másik fél folyamatosan manipulál, és naponta próbálja beléd beszélni, hogy kizárólag a te hibád az, hogy nem működik rendesen a viszonyotok.

Februárban már ott tartotok, hogy rettenetesen rosszul érzitek magatokat. A tél utolsó havában olyan emberektől kapsz érzelmi támogatást, akik segítségével képes leszel végre örökre felszámolni ezt a mérgező szerelmi kapcsolatot.

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló