Ilyen Valentin-napi ajándéknak örülnének idén a csillagjegyek!A te barátnődet milyen meglepetés tenné boldoggá 2021-ben?Bár idén vasárnapra esik a Valentin-nap, mégsem lesz olyan könnyű programot szervezni, hiszen az új koronavírus-járvány miatt továbbra is le kell mondani a romantikus éttermi vacsoráról, de színházba, mozi, kiállításra sem mehetünk, arról nem is beszélve, hogy bármilyen Valentin-napi meglepetést találnak ki a szerelmesek, este 8-ra otthon kell lenniük.

A korlátozások azonban nem lehetetlenítik el a Valentin-napot, hanem csak kreatívabbá teszi az embereket. Ebben segíthet a horoszkóp, ami elárulja, hogy milyen ajándéknak örülne a barátnőd a csillagjegye alapján 2021-ben.

Kos: A merész és csodás Kos nő imádja a kalandokat, a divatot és a szépségápolást. Az új koronavírus-járvány miatt talán nem tudod idén meglepni egy izgalmas programmal, viszont biztos, hogy örülne a kedvenc szépségápolási márkájának néhány termékéből összeállított ajándékcsomagnak, vagy egy Mango, esetleg Douglas ajándékkártyának.

Bika: A luxusért és a minőségi dolgokért rajongó Bika nő számára kiváló ajándék lehet egy dizájner táska vagy ruha. Ha most inkább nem szórnád a pénzt ilyen drága meglepetésekre, akkor biztos, hogy egy parfümnek, ékszernek vagy egy finom bornak is nagyon örülne.

Ikrek: Ha végre lehetne ismét utazni, akkor az utazást imádó Ikrek nő számára az lenne a legnagyszerűbb Valentin-napi ajándék, ha leszerveznél kettőtöknek egy hétvégi kirándulást. Mivel ez aligha kivitelezhető idén, ezért egy sál, karkötő vagy egy jó könyv is tökéletes ajándék az olvasni is nagyon szerető Ikrek nő esetében.

Rák: A rendkívül érzelmes Rák nő olyan ajándéknak örülne a legjobban, amellyel kifejezed az iránta táplált érzéseidet. Tökéletes Valentin-napi meglepetés lenne számára a kedvenc közös fényképeitekkel teli album, de egy illatos testápolónak, gyertyáknak és olajoknak is örülne.

Oroszlán: Az Oroszlán nő imádja, ha hízelegnek neki és elkényeztetik, tehát tulajdonképpen mindegy, hogy mivel leped meg Valentin-napon, mert ő biztos, hogy mindennek örülni fog. De, ha mégis tanácsolni kell egy ajándékot, akkor egy szép ékszer garantált siker lenne az Oroszlán nő esetében.

Szűz: A környezetére mindig tekintettel lévő Szűz nő erősen figyel arra is, hogy mit fogyaszt, ezért neki semmit se vásárolj a tucatárut kínáló üzletekből! Esetében a legjobb Valentin-napi meglepetés egy szobanövény, vagy egy wellness könyv lehet.

Mérleg: A Mérleg nő kedveli a hagyományos Valentin-napi ajándékokat, tehát neki nagy örömöt szerezhetsz egy csokor virággal és édességgel. Ami még boldogabbá tenné, az a veled töltött idő, úgyhogy szervezz közös estét finom vacsorával és egy jó filmmel!

Skorpió: A játékokat kedvelő Skorpió nő olyannyira titokzatos, hogy esetében nehéz megtalálni a tökéletes Valentin-napi ajándékot, de az biztos, hogy egy izgalmas krimi regény vagy stílusos, bőrből készült pénztárca boldoggá tenné.

Nyilas: A kielégíthetetlen tudásszomjjal megáldott Nyilas nő olyan Valentin-napi ajándéknak tudna igazán örülni, amely által fejlesztheti a gondolkodását. Egy online kurzus, vagy egy edzőtermi bérlet remek meglepetés lehet a számára.

Bak: A karrierjét nagyon fontosnak tartó Bak nő tetszését a praktikus, hasznos Valentin-napi ajándék nyerheti el, tehát esetében remek választás lehet valamilyen bőrkiegészítő.

Vízöntő: A különleges, egyedi dolgok iránt rajongó Vízöntő nő számára az általad készített ajándék lehet a legjobb Valentin-napi ajándék. Őt biztos, hogy boldoggá tenné egy kidíszített képkeret egy közös fényképetekkel, de egy dizájner ékszernek is örülhet.

Halak: A mély gondolkodású, érzésű és kreatív Halak nő esetében egy napló, vagy kifestő lehet a legjobb Valentin-napi ajándék, de az arcmaszkok, illatgyertyák és az illóolajok is elnyerhetik a tetszését.

(Forrás: glamour.hu)

Ajánló

Ajánló