Heti kristálygömb jóslat



Válassz egyet az alábbi kristálygömbök közül, és olvasd el a neked szóló heti jóslatot!1. Odafigyelés: Olyan ember vagy, aki kristálygömb nélkül is nagyon jól tudja, hogy mit hoz számára a jövő, hiszen mindent nagyon részletesen eltervezel, amit nagyon jól teszed! Ugyanakkor rólad az is elmondható, hogy a környezetedben akadnak olyan emberek, akiknek számít a véleménye, még sincs mindig időd a velük való beszélgetésre.

A kristálygömb ezért azt jövendöli neked a hétre, hogy rá kell jönnöd, hogy az életben rengeteg dolgot nem tudsz megváltoztatni, de azt igen, hogy ne hanyagold el azokat, akik melletted állnak! Elég egy kicsivel több odafigyelés azokra, akik önzetlenül szeretnek, ugyanis ettől még nem borulnak fel a terveid!

Az életedben egyébként minden az általad elképzeltek szerint fog alakul a héten, aminek napjaiban egy újabb siker vár rád, de ezt valószínűleg te is tudod, hiszen előre látod a győzelemhez vezető utat.

2. Gazdagság: Nem veszed észre, hogy milyen nagy szerencséd van, ám ez nem csoda, hiszen általában kellemes változások következnek be az életedben. A napokban azonban érdemes számítanod arra, hogy kellemes meglepetésekkel örvendeztet meg az élet! Most eljött a te időd, tehát boldogság ér minden téren, így a magánéletedben, a karrieredben, az emberi kapcsolataidban és az üzleti életedben is.

A héten új ismereteket szerezhetsz, a régi baráti kapcsolataid erősebbé válhatnak, előléptethetnek, új pozícióba kerülhetsz, és ezáltal nagyobb fizetést kaphatsz, de magasabb jutalmat, vagy örökséget is szerezhetsz a napokban.

Ugyanakkor tartsd észben, hogy mindez egyfajta teszt a sorstól, ugyanis a jövőd attól függ, hogy hogyan találod fel magad és milyen teljesítményt nyújtasz! Talán megduplázod, amid van, de az is lehet, hogy mindent elveszítesz.

A héten figyelj oda arra, hogy megfelelő fontossági sorrendet állíts fel, összpontosíts az erősségeidre, tégy jót, mert így gazdag emberré válhatsz, méghozzá minden szempontból!

3. Cselekvés: Olyan ajándékot fedezhetsz fel magadban, aminek létezését nem is sejtetted. Ahogy egyre jobban felfedezed ezt az új képességedet, úgy lesz egyre több lehetőséged arra, hogy a lehető legjobbá válj.

Bátran fedezz fel új utakat és hagyj el régieket, mert a régóta vágyott boldogság már a közeledben jár! Ugyanakkor a héten emlékezz, hogy mindenki a saját sorsa kovácsa, az Univerzum semmit sem tehet meg helyetted, csak lehetőséget és szerencsét adhat!

Ne várj arra, hogy majd valaki meghozza a döntéseket helyetted, mindent megtesz helyetted, mert neked kell lépéseket tenned a saját boldogságodért, a szép jövődért és jólétedért! Emellett számíts arra, hogy akadhatnak nehézségeid, ugyanis a boldogsághoz vezető út elég kanyargós, rögös, de elhiheted, hogy érdemes lesz megtenned minden lépést!

4. Változás kezdete: Mostanában folyton mások problémáival foglalkoztál, azokra kerestél megoldásokat, méghozzá úgy, hogy ennek nem is voltál tudatában. Ezen azonban változtatnod kell a héten!

Ideje, hogy figyelmen kívül hagyd mások gondjait, és kizárólag saját magaddal foglalkozz! A napokban tégy olyan dolgokat, amelyeket szeretsz, mert azzal, hogy a kedvenc tevékenységeiddel foglalkozol, jobbá fogod tenni a hangulatodat, ráadásul általuk nagyobb lesz az önbecsülésed és az önbizalmad is!

Változásra ne számíts egyik napról a másikra, ugyanis az életed fokozatosan fog változni, ha végre szeretni kezded önmagad! Ugyanakkor ne feledd, hogy az emberek önzők, ezért nem fogják értékelni, hogy milyen pozitív változásokon esel át!

Számíts az irigykedőkre, akik kísérletet fognak tenni arra, hogy tönkretegyék a jó hangulatodat, valamint megpróbálnak beleavatkozni a terveidbe! Ha azonban képes leszel kitartani a célod mellett, csak a jelenre és a jövőre koncentrálsz, elhagysz minden múlttal kapcsolatos negatív dolgot, akkor a szerencsére is számíthatsz, és végül az leszel, aki mindig is lenni akartál.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló