Valentin-napi horoszkóp párban élőknekÍgy telhet a szerelmesek ünnepe, ha kapcsolatban élsz!Kos: Ha kapcsolatban élsz, akkor a Valentin-nap ideális alkalom lesz az egymás iránt táplált szerelem magasabb szintre emelésére, de ez elsősorban ne tárgyi értelemben valósuljon meg, hanem érzelmi és szellemi szinten! Bátran ereszd szabadon az érzelmeidet, és hagyd, hogy átjárjon ennek a napnak a romantikus hangulata!


Bika: Ha kapcsolatban élsz, akkor idén az lenne a legjobb, ha nagyobb társasággal, a barátaiddal töltenéd a Valentin-napot. Menjetek szórakozni, este pedig jöhet a szenvedély, ami kiváló lezárása lesz a tartalmas napnak!

Ikrek: Ha kapcsolatban élsz, akkor mindegy, hogy a párod hangulata mennyire romantikus, vagy érzéki, mert azt egy pillanat alatt tönkre fogod tenni azzal, ha mindent elemezgetni kezdesz. Ez a Valentin-nap nem lesz alkalmas a mély beszélgetésekre, a komoly problémák megtárgyalására, úgyhogy inkább csak élvezzétek egymás társaságát!

Rák: Ha kapcsolatban élsz, akkor a kísérletezés és az új élmények felfedezése határozhatja meg a Valentin-napot. Nyugodtan szakítsatok a rutinnal ezen a napon, és fedezzétek fel újra egymás testét és lelkét. Ha tehetitek, akkor utazzatok el a hétvégén. Ha erre nincs lehetőségeteket, akkor se zárkózzatok be a házba!

Oroszlán: Ha kapcsolatban élsz, akkor Valentin-napon tisztázhattok minden korábbi problémát és nézeteltérést, valamint őszintén megbeszélhetitek, hogy mi az, amin szeretnétek változtatni. Ha mindezt megteszitek, akkor szintet léphet a kapcsolatotok, a közös jövőtök pedig nagyon boldog lesz.

Szűz: Ha kapcsolatban élsz, akkor felejtsd el a praktikus gondolkodást és a hétköznapi gondokat is tedd félre, hogy csak a párodra, az érzelmeitekre és a fantáziáitok megvalósítására koncentrálhass Valentin-napon! Most felesleges lenne szolidnak, visszafogottnak lenned, úgyhogy mondd el és mutasd meg a kedvesednek, hogy mi a legvadabb vágyad!

Mérleg: Ha van párod, akkor Valentin-napon rájöhetsz arra, hogy mennyire aránytalan a kapcsolatod, ugyanis lehet, hogy te adsz túl sokat, de az is lehet, hogy a kedvesed ad túl sokat, ami neked nem kell. Ha felismered a problémát, akkor a megoldás is menni fog.

Skorpió: Ha kapcsolatban élsz, akkor rendkívül boldog Valentin-napod lehet, és tökéletesnek érezheted mindazt, amit a párodtól kapsz. Mivel biztonságban érzed magad mellette, ezért neki nyugodtan elmondhatod a legmélyebb titkaidat, vágyaidat, álmaidat. Könnyen lehet, hogy a kedvesed olyan meglepetésre készül, amire örökké emlékezni fogsz.

Nyilas: Ha kapcsolatban élsz, akkor igazán gyengéd és kedves leszel a párodhoz Valentin-napon, ami tökéletes bizonyítéka lehet annak, hogy mennyire élvezitek a kettesben töltött időt. Most bátran nosztalgiázhattok, mert biztos, hogy jó érzés lesz felidézni az emlékeiteket.

Bak: Ha kapcsolatban élsz, akkor nem kell komolyabb erőfeszítéseket tenned annak érdekében, hogy lenyűgözd a párodat Valentin-napon, ugyanis ő nem a drága ajándéknak fog örülni, hanem annak, hogy együtt vagytok és figyelsz rá. Arra azért ügyelj, hogy ne próbálj uralkodni a kedvesed felett, és ne akard helyette megoldani a gondokat!

Vízöntő: Ha kapcsolatban élsz, akkor azzal megfosztod magad a szenvedélytől, romantikától és spontán érzékiségtől, hogy túl logikusan gondolkodsz a szerelemről, hogy mindent meg akarsz magyarázni és mindenben a racionalitást keresed. Ezen a párod biztos, hogy megpróbál változtatni, így Valentin-napon is, de egy idő után fel fogja adni, ha nem vagy hajlandó változtatni.

Halak: Ha kapcsolatban élsz, akkor nagyszerű Valentin-napban lehet részed, ami részben annak lesz köszönhető, hogy alaposan elkényezteted a párodat, akinek szinte minden kérését örömmel teljesíted. Ez a nap teljes egészében a szerelem ünnepléséről és a boldogságról szólhat a számodra, ez pedig a jövődre is pozitív hatást fog gyakorolni.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló