Valentin-napi horoszkóp szingliknek



Így telhet a szerelmesek ünnepe, ha nincs párod!Kos: Ha nincs párod, akkor Valentin-napon jól teszed, ha kicsit álmodozol a jövődről, mert lehet, hogy rossz helyen keresed a szerelmet. Ha hagyod szabadon szárnyalni a fantáziádat, akkor kaphatsz egy „jelet”, ami alapján a szerelmet is meg fogod találni.


Bika: Ha nincs párod, akkor egy percig se keseregj, mert a legjobban akkor jársz Valentin-napon, ha őszintén és szívből adsz másoknak, tehát bátran végezz önkéntes munkát, esetleg jótékonykodj, vagy csak hallgasd meg azokat a barátaidat, akik elkeseredettek, szomorúak. Ne feledd, hogy minél többet adsz, annál többet kapsz vissza!

Ikrek: Amennyiben nincs párod, akkor túlzásba viheted a szerelmi ügyeiden, vagy azok hiányán, való agyalást, ezért nem veszed észre, ha valaki próbál közeledni hozzád. A múlt hibáin való rágódás helyett inkább adj teret az érzelmeidnek, és ne beszélj, hanem cselekedj!

Rák: Ha nincs párod, akkor Valentin-napon mindegy, hogy mennyire tartasz az újdonságoktól, mert muszáj lesz nyitottnak lenned, ha vágysz a szerelemre. Bátran fedezz fel új helyeket, kirándulj vagy utazz, mert így könnyen összehozhat a sors egy olyan személlyel, aki rögtön megmozgatja a fantáziádat.

Oroszlán: Ha nincs párod, akkor semmiféleképpen se töltsd egyedül a napot, mert még abban az esetben is érdemes találkoznod a barátaiddal, ismerőseiddel, ha egyáltalán nincs kedvetek a romantikus programokhoz. A lényeg az, hogy érezd jól magad ezen a napon, aztán ki tudja, talán a szerelem is rád talál egy meglepő helyen.

Szűz: Ha nincs párod, akkor rendkívül izgalmas, érzelemmel teli napban lehet részed, ugyanis az egyik barátod egy mély beszélgetés során vezethet rá arra, hogy mit szeretnél a leginkább. Ha Valentin-napon meglátsz valakit, aki felkelti az érdeklődésedet, akkor lépj az illető irányába! Most bátran szabadon engedheted a benned szunnyadó szenvedélyt!

Mérleg: Ha nincs párod, akkor a legjobb az lenne, ha Valentin-napon kizárólag olyan dolgokkal foglalkoznál, amelyek nem romantikusak, ugyanis azzal csak elszomorítanád magad, ha a szerelmi ügyeiden, esetleg csalódásaidon merengenél. Töltsd ezt a napot a barátaiddal vagy a családoddal, mert velük igazán kellemes órákba lehet részed!

Skorpió: Ha nincs párod, akkor mindegy, hogy mennyire hiányolsz egy szerelmi kapcsolatot, mert egyedül is boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad Valentin-napon. Most bátran tégy valamit magadért, a saját kényeztetésedre. Például vásárolj meg valamit, amire jó ideje vágysz, esetleg készíts magadnak egy finom vacsorát. A múlttal ne foglalkozz, hanem zárd le egy vicces szertartás keretében.

Nyilas: Ha nincs párod, akkor Valentin-nap üzenete számodra az lesz, hogy attól, hogy nincs kedvesed, még vannak, akik szeretnek, és te is képes vagy szeretet adni másoknak. Ebbe természetesen az önszeretet is beletartózik. Bátran törődj többet magaddal, a vágyaiddal és a kedvteléseiddel ezen a napon!

Bak: Ha nincs párod, akkor Valentin-nap könnyen rátalálhatsz a szerelemre, de csak akkor, ha nem kezded kritizálni a jelölteket, és nem próbálod minden áron megcáfolni az érdekes véletleneket. Csak engedd el magad, és nyugodtan hidd el, hogy léteznek sorsszerű találkozások! A túlzásba vitt kérdezősködés és bizonytalanság csak tönkreteszi a szerelem varázslatát.

Vízöntő: Ha nincs párod, akkor a szokottnál is nehezebb lehet számodra az egyedüllét Valentin-napon. Könnyen lehet, hogy azon fog járni az eszed, hogy miért ennyire kegyetlen veled az élet, ám valószínű, hogy nem a körülmények a hibásak azért, mert elkerül a szerelem.

Halak: Ha nincs párod, akkor egyáltalán nincs szükséged társra ahhoz, hogy romantikusan töltsd a Valentin-napot, ugyanis te egyedül is képes vagy a szerelem megünneplésére. Ez nagyon kellemes érzéssel tölthet el, valamint megnövelheti az önbizalmadat, ami még vonzóbbá tehet, így nem kizárt, hogy egy szokványos belvárosi séta után nem egyedül mész haza...

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló