Ebből a mantrából meríthetsz erőt 2021-ben!Neked mi az éves mantrád a horoszkóp szerint?Kos: „Bízom benne, hogy az isteni gondviselés szerint történnek a dolgok az életemben.”

2021-ben eljött az ideje annak, hogy lazíts! A folyamatos rohanás helyett inkább hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak ki!

Bika: A boldogságnak több útja van.”

Nehezen engeded el a korábbi terveidet, ugyanis hajlamos vagy foggal-körömmel ragaszkodni ahhoz, hogy minden úgy történjen, ahogyan azt elképzelted. 2021-ben azonban muszáj elengedned mindezt, és csak élvezz ki mindent, amit az élet neked tartogat! Hidd el, hogy a boldogságot akkor is megélheted, ha az nem az általad elképzelt szerint valósul meg!

Ikrek: Biztonságos számomra, ha felvállalom a valódi érzéseimet.”

Gyakran előfordul veled, hogy nem tudod helyükön kezelni az érzelmeket, de ez megváltozhat 2021-ben! Idén sikerülhet felszámolnod a belső harcaidat, aminek köszönhetően kiegyensúlyozottabb leszel, valamint jobb döntéshozóvá válhatsz.

Rák: Tudom, mennyit érek.”

Hajlamos vagy másokat, főleg a családodat, önmagad elé helyezni, de ez megváltozhat 2021-ben, ha akarod. Ebben az esztendőben rájöhetsz arra, hogy milyen sokat érsz, mennyi lehetőség rejlik benned, és végre nem fojtod el a vágyaidat és az elvárásaidat, hanem azokat helyezed az előtérbe!

Oroszlán: Megtalálom a saját utamat.”

Bár egy erőteljes, tüzes jegyhez tartozol, mégis előfordul, hogy szerepet játszol, amiben nem vagy teljesen önmagad. Ez 2021-ben megváltozhat, ugyanis megtalálhatod az igazi utadat, amire rálépve önmagad lehetsz!

Szűz: Teret engedek a spontaneitásnak.”

Jellemző rád, hogy nemigen tudod lazán venni a dolgokat, és nehezedre esik csak sodródni az árral, ugyanis azt szereted, ha hatalmad van a dolgok alakulása felett. Ez megváltozhat 2021-ben, mert idén megtanulhatod értékelni a bizonytalanságot, és úgy is élvezheted az eseményeket, hogy azok irányítása nem lesz a kezedben.

Mérleg: „Elengedem azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésemet.”

Harmóniába kerülsz a 2021-es év energiáival. Idén az élet rá fog vezetni, hogy mit kell elengedned, mi felett kell átlépned ahhoz, hogy igazán kiteljesedhess. 2021-ben bízz magadban!


Skorpió: El merem fogadni a jó dolgokat az életemben.”

Igényled, hogy a különféle érzelmek megélését, méghozzá azok minden mélységét és magasságát. 2021-ben megtudhatod, hogy milyen érzés az egyszerű, tiszta boldogság, illetve hinned kell abban, hogy megérdemled ezt az állapotot! Ha hiszel benne, akkor minden sikerülhet 2021-ben!

Nyilas: „Megérdemlem a boldogságot.”

Jellemző rád, hogy mindig kifelé figyelsz, folyton a világ megismerése hajt előre az életben. 2021-ben azonban meg kell tanulnod befelé figyelni, tehát fel kell ismerned a belső érzelmi szükségleteidet és igényeidet. Ha sikerül megnyitnod a szívedet, akkor az áldás meg fog érkezni az életedbe!

Bak: Átadom az irányítást a sorsnak.”

Igazi szikla vagy, szilárd, megingathatatlan, egy olyan ember, akiben meg lehet bízni. Az elengedéssel viszont hadilábon állsz. 2021-ben rá kell jönnöd, hogy az életben előfordulnak olyan dolgok, amelyekre nincs ráhatásod, de mivel a gondviselés jól működik az életedben, ezért nyugodtan rábízhatod magadat.

Vízöntő: „Eljött az én időm.”

Minden, amiért mostanában harcoltál, amiben hittél, idén értelmet nyer, és igazán eljött a te időd! Ebben az esztendőben nagyon sok lehetőségre számíthatsz, és képes is leszel ezekkel élni! Ugyanakkor a nagy ajándék nagy felelősséget rejt, mert ki kell találnod, hogy hogyan segíts másoknak.

Halak: „Bízom a gyógyulásomban.”

2021-ben új tudati szintre léphetsz, így végre felszáll a rózsaszín köd, és képes leszel elfogadni a dolgokat olyannak, amilyenek azok valójában. Régebben előfordult, hogy hagytad, hogy a fantáziád negatív irányt vegyen, de idén megtanulod pozitívan használni a pszichés képességeidet.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló