Életmódtanács a horoszkóptól, hogy optimistább lehess!Te hogyan lehetnél pozitívabb?Kos – Élvezd magát az utat: Annak érdekében, hogy optimistább légy, illetve kitartson az optimizmusod, érdemes lenne leírnod egy papírra, hogy mit szeretnél elérnél!

Bika – Vedd fel a ritmust: Annak érdekében, hogy optimistább légy, beválhat az, hogy számításba veszed a dolgok kimenetelének összes lehetséges forgatókönyvét a legjobbtól a legrosszabbig, és nézd meg, hogy melyik lehet a legvalószínűbb!

Ikrek – Ez is el fog múlni: Semmi bajod a változással, sőt, kimondottan szereted, ami egyike a pozitív tulajdonságaidnak. Ugyanakkor hajlamos vagy a hangulatingadozásra, ami miatt olykor pesszimista, ítélkező és feszült leszel. Ebben az esetben segíthet az optimizmusod visszanyerésében az, ha inkább arra koncentrálsz, hogy valójában nem is annyira rosszak a kilátásaid, mint azt gondolod.

Rák – Válaszd a vidámságot: Érzékeny természeted egyszer áldás, máskor átok. Amikor eluralkodik rajtad a kilátástalanság érzése, akkor hajlamos vagy bezárkózni és senkivel sem beszélsz, ám éppen ez az, amit nem kellene csinálnod! Ha szeretnél optimistább lenni, akkor az elvonulás helyett inkább mozdulj ki, legalább egy sétára, és vegyél magadon erőt, hogy felhívd egy barátodat, aki lelket tud önteni beléd.

Oroszlán – A másik sikere nem a te kudarcod: Számodra nem jelent problémát az, hogy optimistán gondolj a jövődre. Ha viszont azt tapasztalod, hogy másoknak jobban megy a soruk, mint neked, akkor hajlamos vagy némileg irigykedni és befordulni. Ilyenkor emlékezz, hogy mindenkinek jut a rivaldafényből, és mások sikere egyáltalán nem ragyogják túl a te tündöklésedet!

Szűz – Nem kell tökéletesnek lennie, csak befejezettnek: Tekintve, hogy perfekcionista vagy, ezért soha nem vagy igazán elégedett az eredménnyel, így gyakran nem fejezed be a dolgaidat. Ilyen esetben segíthet egy jó barátod friss szeme és meglátásai, ezért az optimizmusod érdekében, bátran vonj be másokat!

Mérleg – Fogadd el a jót, de a rosszat is: Olykor elvakít a természetes optimizmusod. Hajlamos vagy sokáig tűrni, de amikor végre meglátod az igazságot, akkor teljesen összeomlasz. Annak érdekében, hogy megőrizd az optimizmusodat, magadra is oda kell figyelned, amiben jó segítséget nyújthatnak a nyugtató légzéstechnikák.

Skorpió – Te vagy az égbolt, minden más csak időjárás: Hajlamos vagy magadba temetni a negatív érzelmeidet, valamin jellemzően egyedül szenvedsz azok miatt, ezért az optimizmusod szempontjából az lenne a legjobb, ha továbblépés pozitív hatásaira összpontosítanád a figyelmed. Képzeld el a lehető legjobb végkimenetelt, majd egy pillanatra se veszítsd azt szem elől!

Nyilas – Don’t worry, be happy: Te vagy a zodiákus legoptimistább csillagjegye. Néha azonban veled is előfordul, hogy pesszimista hangulatba kerülsz. Ebben az esetben egy jó humorral megáldott barátod segíthet abban, hogy jobb legyen a kedved.

Bak – Szeresd magad, minden helyzetben: Folyton kritizálod önmagadat, ezért kijelenthető, hogy a te csillagjegyed a legpesszimistább a zodiákusban. Ennek azonban nem kell így lennie, mert egy jó barát kirángathat ebből és a négy fal közül is. Annak érdekében, hogy optimistább légy, már elég lenne egy lazítós este, ugyanis ez kiszabadíthat a negatív spirálból.

Vízöntő – Légy hálás a boldog pillanatokért: Optimistán szemléld a jövőt, viszont a jelent hajlamos vagy pesszimistán kezelni. Miközben a világmegváltó tevékenységeden ügyködsz, jusson időd arra is, hogy megállj, és meglásd az adott pillanatban rejlő pozitív dolgokat, ugyanis így sokkal optimistább lehetsz.

Halak – Az érzelmeid csak a tieid: Alapvetően optimista természettel vagy megáldva, de előfordul, hogy az érzékenységed és a túl nagy együtt érző képességed miatt, magadra veszed mások pesszimizmusát. Ha eluralkodik rajtad a kilátástalanság érzése, akkor vizsgáld meg, hogy azt tényleg te gondolod, vagy csak rád ragadt más negatív hozzáállása!

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló