Neked mit hozhat a Fém Bivaly 2021-ben?



Ha választasz egy lapot az alábbi hat közül, akkor megtudhatod, hogy mire számíthatsz a kínai asztrológia szerint!1. Megszabadít attól, amire nincs szükséged: Ha a hat lap közül az első mellett döntöttél, akkor ez alapján arra számíthatsz, hogy a Fém Bivaly megszabadít attól, amire már nincs szükséged 2021-ben. Ez a jóslat talán első pillantásra nem tűnik túl jónak, pedig valójában az!

Idén nyugodtan engedd, hogy a Fém Bivaly változtasson az életeden, mert ezek a változások pozitív irányúak lesznek! Most ne ellenkezz, hanem csak bátran ússz az árral, és hagyd, hogy a Fém Bivaly megszabadítson mindentől, ami már nincs hasznodra, ami csak hátráltat!

Természetesen ez az életed minden területén megtörténhet, így a kapcsolataidban is, de hidd el, hogy megéri elengedni mindazt, amire már nincs szükséged, mert csak így vehet jobb iránt az életed 2021-ben!

2. Megóv a betegségektől és vigyáz az egészségedre: Amennyiben a második lapot választottad, akkor a Fém Bivaly minden tőle telhetőt meg fog tenni annak érdekében, hogy megóvjon a betegségektől és megvédje az egészségedet 2021-ben.

A Fém Bivaly hajlandó törődni a testi és lelki egészségeddel, viszont annak érdekében, hogy tényleg jól légy, rád is szükség lesz, vagyis tégy meg mindent, amit tudsz, annak érdekében, hogy jó legyen az egészséged!

Ne feledd, hogy minden apró tett jelentős változáshoz vezet! Ha már van valamilyen betegséged, akkor abban komoly javulásra számíthatsz az esztendőben.

3. Anyagi és karrierbeli sikert kínál: A harmadik lap alapján anyagi és karrierbeli sikert hoz neked a Fém Bivaly 2021-ben, ám az igazság az, hogy ő ritkán ad csak úgy, hiszen arról híres, hogy mindenért megdolgozik.

2021-ben tehát arra számíthatsz, hogy amennyiben képes leszel élni azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a Fém Bivaly felkínál neked, illetve hajlandó leszel némi erőfeszítésre, akkor komoly pénzzel gyarapodhat a pénztárcád, vagy jelentős sikert érhetsz el a karrieredben. 2021-ben minden karnyújtásnyira lesz tőled, amire vártál, de megszerezni csak akkor fogod mindezt, ha kinyújtod érte a kezedet!

4. Békét és szeretet hoz: Ha a negyedik lapra esett a választásod, akkor békét és szeretet hoz neked a Fém Bivaly 2021-ben. Erre az életed minden területén számíthatsz, mert a Fém Bivaly számára nagyon fontos a család, ráadásul alapvetően egy békés, jámbor állatról van szó.

Ebben az évben végre megtalálod a lelki nyugalmad, a családi problémáid megoldódnak és sokkal boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak fogod érezni magad. Természetesen mindezért neked is tenned kell, úgyhogy ne ülj ölbe tett kézzel, hanem vedd ki a részed a munkából!

5. Megteremti az álmaidat: Amennyiben az ötödik laphoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor nagy ajándékkal készül a számodra a Fém Bivaly, ugyanis megteremti az álmaidat 2021-ben. Ez történhet úgy, hogy egy pillanat alatt megkapsz mindent, amiről álmodoztál, de az sem kizárt, hogy ezért meg kell dolgoznod az évben.

Ami biztos, hogy a Fém Bivaly segíteni fog, aminek köszönhetően könnyebben és biztosabban érhetsz el sikert, úgyhogy légy szemfüles, és csapj le a kínálkozó lehetőségekre!

6. Segít elengedni a gyászt és a múltat: Ha úgy döntöttél, hogy arra vagy kíváncsi, hogy a hatdik, egyben utolsó lap alapján mit hoz neked a Fém Bivaly 2021-ben, akkor a gyász és a múlt elengedésében lesz a segítségedre az esztendőben.

A jóslat szerint van valamilyen fájdalmas kellemetlenség, veszteség, ami a múltban ért, de még mindig súlyos teherként nyomja a vállaidat. Ugyanígy nyomaszt a múltad, aminek bizonyos fejezeteit még mindig nem zártad le magadban. Nagyon sok fájdalom, harag és sérelem nyomaszt legbelül.

2021-ben azonban a Fém Bivaly segíteni fog abban, hogy megszűnjön a fájdalmad, hogy elűzd a rossz emlékeket és azokkal együtt a múltat, ami után végre továbbléphetsz és meggyógyulhatsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló