Ez lesz a legnagyobb változás az életedben 2021-ben!



A kínai horoszkóp szerint mire számíthatsz a Fém Bivaly évében?Patkány: Téged különösen megviselt a tavalyi év, éppen ezért örvendetes változás a számodra, hogy 2021-ben könnyebb dolgod lesz, köszönhetően annak, hogy a Patkány és a Bivaly jó barátok. Ugyanakkor a Bivaly elvárja tőled a kemény munkát, mégis ez menni fog neked, ugyanis idén úgy érezheted, hogy jó kapcsolatba kerültél a főnököddel.

Bivaly: Míg a többi jegynek keményen kell dolgoznia idén, addig te arra a változásra számíthatsz, hogy nem kell olyan erősen hajtanod, mint ahogy szoktál, hanem kicsit hátradőlhetsz, pihenhetsz és élvezheted az eddigi munkád eredményét. Bivaly jegyed alapján igazán pozitív és produktív időszak lesz számodra a 2021-es esztendő!

Tigris: A 2021-ben a legnagyobb változás számodra az lesz, hogy kénytelen leszel alkalmazkodni a szorgalmas Bivaly ritmusához és munkabírásához. Nem lesz könnyű felvenned ezt a tempót, de ha képes leszel kordában tartani a vérmérsékletedet és nem fogsz lázadni, akkor sikeres esztendőre számíthatsz.

Nyúl: A „lassan, de biztosan” életfelfogást valló Bivaly a munka híve, mindez pedig tőled távol áll, ezért 2021-ben nehezen fogadhatod el, hogy csak később térül meg minden, amiért dolgozol. Idén lehetőleg kerüld a hirtelen döntéseket, valamint iparkodj minél türelmesebb lenni!

Sárkány: A körülményekhez képest, azt mondhatod, hogy jól alakult számodra a 2020-as év, ám 2021 már sokkal nehezebb esztendőnek ígérkezik. A Fém Bivaly évében nem szabad álmodoznod, hanem keményen meg kell dolgoznod az álmaid megvalósításáért. Meríts erőt abból, hogy a kemény munkának meglesz az eredménye!

Kígyó: A 2021-es éved sokkal könnyebb lesz, mint amilyen a 2020-as volt. Ez az örömteli változás annak köszönhető, hogy a Bivaly harmonikus háromszöget alkot a Kakas és a Kígyó jeggyel. Idén learathatod a munkád gyümölcsért, viszont ne hagyd, hogy az igavonó Bivaly konoksága miatt túl sok terhet varrjanak a nyakadba!

Ló: 2020 mindenki számára nehéz év volt, de neked rendkívül kemény esztendő volt a tavalyi. 2021 azonban más lesz, ugyanis a Bivaly sok jóval halmoz el, de csak akkor, ha elfogadod, hogy most minden lassabban halad. Ha ezt tiszteletben tartod, akkor sikeres évben lesz részed, viszont a szerelemben előfordulhatnak problémák.

Kecske: Nem számíthatsz könnyű évre 2021-ben, viszont a hasznodra válhat a Bivaly egyszerű, megfontolt hangulata. 2020-szal ellentétben idén nem találnak meg a komoly lehetőségek, de az előbb-utóbb kifizetődik, ha kitartóan és becsületesen elvégzed a monoton feladatokat.

Majom: Ügyes és furfangos vagy, ezért 2021-ben megpróbálod kicselezni a Bivalyt, vagyis igyekszel elkerülni a kemény munkát. Habár ez általában sikerül neked, idén nem fog, úgyhogy kár is lenne próbálkoznod azzal, hogy kihúzod magad a kötelezettségek alól! Amennyiben túl soknak érzed a követelményt, akkor nyugodtan kérj segítséget!

Kakas: A 2020-as évhez képest hatalmas változás lesz számodra az, hogy 2021 egy igazán sikeres időszaknak ígérkezik. Mivel az értékrended nagyon hasonló a Bivalyéhoz, ezért a hasznodra fordíthatod ezt a hatást. 2021 egy stabil, sikeres és jó emberi kapcsolatokkal teli esztendő lesz a számodra.

Kutya: A tavalyinál jobb év lesz számodra a 2021-es, ami pozitív változás, viszont még így is lesznek nehézségeid! Szereted a pörgést, az újdonságot, ám a Bivaly a már jól bejáratott utat kedveli. Ezt a hatást kellemetlennek érezheted, de ne állj ellen, hanem csak ússz az árral!

Disznó: Komor év volt számodra a 2020-as, de ne aggódj, mert 2021 örömteli változást tartogat! Ha nem állsz ellen azoknak a hatásoknak, amelyek a Bivaly évét jellemzik, és hajlandó leszel keményen dolgozni, akkor a munkádban egyik sikert érheted el a másik után! Mivel a céltudatos, józan személyiséged passzol a Bivalyhoz, ezért jól fogod érezni magad 2021-ben.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló