Virág-tesztMit mesél rólad az a virág, amelyet elsőként pillantod meg az alábbi csokorra nézve?Lila írisz: Ha a virágcsokorra nézve a lila íriszt pillantottad meg legelőször, akkor elképesztő eleganciád mögött az emberek általában hűvösnek és némileg ijesztőnek találnak, ám ez csak egyfajta álca a részedről, hogy ezzel védd meg az igazi, rendkívül érzékeny énedet.

A személyiségednek ezt az érzékeny oldalát csak azoknak a barátaidnak és szeretteidnek mutatod meg, akik a legközelebb állnak hozzád. Az emberek mindig adnak a szavadra, és örülnek, ha vezetőjükké válsz.

Piros pipacs: Olyan benyomást teszel másokra, mintha rejlene benned valami éterien szeszélyes, viszont azok, akik tényleg ismernek, jól tudják, hogy valójában egy korlátlan, örök fiatal személyiséggel vagy megáldva.

Amennyiben valaki nem ilyenek lát, akkor az valószínűleg azért van, mert éppen rossz napod van, ám még ilyen esetben is tele vagy életkedvvel és pozitivitással.

Sárga tulipán: Elmondható rólad, hogy elképesztően határozott és korán kelő személy vagy. A környezeted folyton azt látja, hogy tele vagy energiával, ha pedig tanácsra vagy problémamegoldásra lenne szükségük, akkor biztos, hogy tőled kérnek segítséget.

Örömmel gondoskodsz másokról, így az sem jelent számodra problémát, ha sokan neked sírják el a bánatukat. A sárga tulipán alapján nem kizárt, hogy azt tervezed, hogy a jövőben egyszer tanító munkát fogsz végezni.

Sárga nárcisz: Olyan személyiség vagy, aki imád nagy projekteken dolgozni, komoly feladatokat vállalni és komoly terveket megvalósítani. Teljesen biztos, hogy mindig ötleteken gondolkodsz, de emellett kedveled a divatot, de csak ízléses módon.

A feladataiddal minden esetben gyorsan végzel, a határidőből soha nem csúszol ki. Az emberek örömmel tartózkodnak a közeledben, hisz nemcsak kiválóan kommunikálsz, hanem még a humorod is remek.

Sárga borzas kúpvirág: Ha a sárga borzas kúpvirág ragadta meg azonnal a pillantásodat, akkor téged nem érdekel különösebben mások véleménye, ugyanis neked nagyon megfelel az, hogy megvan a saját stílusod, ami számodra kényelmes és boldoggá tesz.

Hihetetlenül önálló teremtés vagy, éppen ezért nem szívesen osztod meg az életedet másokkal. Nagyfokú kreativitással vagy megáldva, így folyton késztetést érzel arra, hogy valami egyedülálló dolgon törd a fejed.

Rózsaszín bazsarózsa: Valaki csúnyán összetörhette a szívedet és megsebzett, ám ennek ellenére még mindig hiszel a mesékben, és abban, hogy egyszer igazán boldog leszel az életben. Bár tudod, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az örökkévalóságig tartó boldogság eljön, mégis tudod, hogy boldog leszel, ha egyszer megtalálod életed szerelmét.

Piros rózsa: Ha a virágcsokorra nézve a piros rózsát vetted észre legelőször, akkor te egy olyan hagyományos és klasszikus teremtés vagy, aki soha nem fogy ki az ötletekből. Rólad az is elmondható, hogy imádsz korábban élt, történelmi személyekről olvasni.

Jellemző rád, hogy igencsak fontosnak tartod a privát szférát, illetve rendkívül visszafogott vagy a mély, szenvedélyes és romantikus éned tekintetében, vagyis csak a nagyon a szerencsés kiválasztottaknak hagyod, hogy felfedezzék, hogy ki is vagy valójában. Csak az előtt feded fel magad, aki teljesen megfelel az elképzeléseidnek.

Lila ibolya: Elmondható rólad, hogy minden körülmények között utálod a kínos beszélgetéseket vagy erőltettet mosolygást, ugyanis szerinted az ilyesmi olyan felületes dolog, ami csak rabolja a drága időt.

Általában csendes, szerény és visszafogott vagy, méghozzá azért, mert jellemzően alábecsülöd magad. Kedveled a vidéki életet, rajongsz a fákért, a növényekért és a mezők csodás illatáért. Ha van kerted, akkor azt különböző növényekkel töltöd meg, és szereted, ha lepkék és madarak vesznek körül. Összességében tehát elmondható, hogy igazi természet rajongó vagy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló