Angyali üzenet tavaszraTe mire számíthatsz a következő három hónapban?

A tél utolsó napjaiban járva már azon járhat az eszed, hogy milyen terveket álmokat szeretnél megvalósítani a tavaszi hónapokban. Természetesen ahhoz, hogy ezek az elképzelések megvalósuljanak, szükség lesz a jó ötletekre, tervekre és a konkrét cselekvésre.

Ugyanakkor az Univerzum, így az angyalok segítségére is számíthatsz, most például abban, hogy elárulják neked, hogy mi várhat rád 2021 tavaszán. Ha kíváncsi vagy az angyalok üzenetére, akkor csak a szívedre hallgatva válassz egyet az alábbi négy angyal közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!1. Az igazság üzenete: Amennyiben úgy döntöttél, hogy az első képen látható angyal tavaszi jóslatára vagy kíváncsi, akkor az Igazságosság arkangyalára esett a választásod, az üzenete pedig úgy szól, hogy a tavasszal együtt a te időd is eljött!

Ez azt jelenti, hogy a következő hónapokban számot kell vetned az összes tetteddel. Ha őszinte és tisztességes életet éltél eddig, akkor tavasszal jutalomban fogsz részesülni és valóra fognak válni az álmaid.

Ha viszont nem éltél tisztességes életet, mások kárán szereztél profitot, akkor a tavasz hónapjaiban kénytelen leszel mindent visszafizetni. Legyen bárhogy, az Igazságosság arkangyala azt jövendöli neked, hogy hamarosan minden megoldódik, hisz végül mindig az igazság győz.

2. A védelem üzenete: Ha a szíved azt súgta, hogy válaszd a második képen látható angyalt, akkor a Védelem arkangyalára esett a választásod, a neked szóló tavaszi üzenet pedig úgy szól, hogy mennyei védelem alatt állsz.

Az angyal szerint a lelked és a gondolataid tiszták, ezért teljes mértékben biztonságban érezheted magad a tavasz hónapjaiban. Bátran éld teljes átéléssel az életedet az évszakban, amely során valóra válthatod a legnagyobb álmaidat, valamint megteremtheted magadnak azt az életet, amelyre mindig is vágytál, méghozzá úgy, ahogy Isten is létrehozta a világot.

Ugyanakkor a Védelem arkangyala azt is üzeni, hogy segíts a rászorulókon, valamint támogasd azokat, akik egyedül vannak a tavaszi hónapokban, ugyanis nagyon könnyen lépsz majd kapcsolatba az elveszett lelkekkel!

3. Az áldás üzenete: Ha a szívedre hallgatva a harmadik képen látható angyalt választottad, akkor az Áldás arkangyalának jóslata szerint minden ajtó nyitva áll előtted, tavasszal pedig egy elképesztő sorsfordulatra számíthatsz, mert Isten megváltoztatja a veled kapcsolatos elképzeléseit.

A tavaszi hónapokban hatalmas szabadságot kapsz ahhoz, hogy végre megteremtsd magadnak azt az életet, amelyre mindig is vágytál, éppen ezért az Áldás arkangyala arra kér, hogy nagyon figyelj oda minden döntésed meghozatalakor, mert ezek a tavaszi elhatározások fogják megalapozni a jövődet. A tavaszi hónapokban lehetőséget kapsz a boldog és fényes életre, úgyhogy ne hagyd ki ezt az esélyt!

4. A büntetés üzenete: Az általad választott angyal a Büntetés arkangyala, aki arra hívja a fel a figyelmedet, hogy minden erőddel próbáld megvédeni a pozíciódat 2021 tavaszán! Az angyal azért figyelmeztet erre, mert a gonosz ellenségeid ártani akarnak neked a következő három hónapban, illetve megpróbálnak majd beleavatkozni az életedbe.

Teljesen biztos, hogy vannak, akik irigyek rád, és ezek az emberek rólad pletykálnak, amikor nem figyelsz. Ugyanakkor a Büntetés arkangyala szerint, ha igaz szívű ember vagy, aki mindig segít a rászorulókon, amikor tud, akkor a menny meg fogja büntetni azokat, akik tavasszal ártani próbálnak neked, te pedig azt tapasztalhatod meg a tavaszi hónapokban, hogy a jóságod többszörösen térül meg.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló