Ezt üzenik neked az angyalok a hétre!Hogyan tehetnéd jobbá a napjaidat?Kos: A szokottnál több munka vár rád a hét első felében, ráadásul egy rendkívüli feladat elvégzésével is téged fognak megbízni, ami számodra nem okoz gondot, hisz ha valaki, akkor te biztos, hogy mindent elintézel néhány pillanat alatt. A hét második felében lesz arra lehetőséged, hogy alaposan kipihend magad és feltöltődj.

Bika: Sok feladat vár rád a munkádban a héten. Könnyen lehet, hogy a főnököd túlzásba vitt buzgósága vezet türelmetlenséghez, vagy kapkodáshoz, ezért az angyalok azt tanácsolják, hogy legalább ebédszünetben szívj egy kis friss levegőt, mert már néhány perc szabadban lét elég lenne ahhoz, hogy sokat javíts a helyzeten.

Ikrek: Az angyalok azt üzenik neked, hogy a héten az a legfontosabb, hogy légy jóban önmagaddal. Az angyalok azt tanácsolják, hogy keress olyan elfoglaltságot, ami megnyugtat. Kiállításra még mindig nem mehetsz, viszont egy szép műalkotásokkal teli könyv nagyszerű hatással lenne rád.

Rák: Az angyalok azt üzenik neked, hogy néha neked is szükséged van pár egyedül töltött órára, hogy összeszedhesd a gondolataidat! Az angyalok azt tanácsolják, hogy csökkentsd a társasági életedet a hét második felében, aminek napjaiban fogj egy jó könyvet, egy bögre forró italt, meleg takarót, és hozd jobb formába magad szellemileg és fizikailag is!

Oroszlán: Az angyalok arra figyelmeztetnek a héten, hogy túl sok időt töltesz a négy fal között. Az előtted álló napokban leginkább a munkáddal kapcsolatos feladataid elvégzése foglalkoztat, és nem a saját jólléted kialakítása, pedig igenis lehetséges, hogy a munkád elkészüljön, miközben energikus és jókedvű vagy.

Szűz: Az angyalok azt üzenik neked, hogy a munkád szempontjából remek hétnek nézel elébe. Mivel a napokban tele leszel újszerű és kitűnő ötletekkel, ezért érdemes lenne azokat most megvalósítanod, mert különben nemsokára valaki ellophatja azokat tőled.

Mérleg: Az angyalok azt üzenik neked, hogy a héten elképesztően energikus leszel, így mindenre jut időd, és sikerül gondosan elvégezned a feladataidat. A napokban spontán baráti találkozóid lehetnek, méghozzá meglepő helyeken, így ez az időszak kiváló lesz arra, hogy jókat beszélgessetek.

Skorpió: Az angyalok azt üzenik neked, hogy a héten érzékenyen fog érinteni, ha van jogi ügyed, vagy olyan dolgod, aminek az erkölcshöz és a jó hírnévhez lesz köze, ugyanakkor Skorpiókét nem kell téged félteni, hisz képes vagy megvédeni magad. Ebben lesz segítségedre a kiváló kommunikációd, amiről mások példát vehetnének.

Nyilas: Az angyalok azt üzenik neked, hogy a héten szükséged lesz a vezetői képességeidre. Könnyen lehet, hogy azért, mert egy családi program okoz pillanatnyi fejtörést a napokban. Ha vannak kérdéseid, akkor az angyalok azt tanácsolják, hogy nézz szét az új ismerőseid között, mert valamelyiküktől megkaphatod a válaszokat.

Bak: Az angyalok szerint a héten arra fogsz a leginkább vágyni, hogy szeressenek, ám annak érdekében, hogy ezt megkapd, nem a kompromisszumkészségedet veted be, hanem inkább a józan eszedet.

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok, hogy a héten olyan jó változásra számíthatsz a munkádban, aminek anyagi vonzata is lesz. Pár napig próbálj türelemmel közelíteni a dolgokhoz, mert lehet, hogy a munkatársaid közül nem mindenkinek olyan gyors a felfogása, mint a tiéd.

Az angyalok azt tanácsolják, hogy a héten légy nagyon óvatos a munkahelyi lépcsőkön, vagy a frissen felmosott folyosón, mert egy meggondolatlan lépés ágynyugalomra ítélhet.

Halak: Az angyalok azt üzenik neked, hogy ez a farsangi hét jót tehet azoknak a baráti kapcsolataidnak, amelyek terén feszült mostanában a hangulat. Emellett az angyalok arra intenek, hogy a héten nem számít, hogy milyen az időjárás, te viselj sálat, mert a hideg széltől, vagy huzattól, megfájdulhat a torkod.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló