A gonoszról alkotott képed mesél a legbensőbb titkodról



Válassz egyet az alábbi ördögábrázolások közül, majd olvasd el, hogy mit árul el rólad a választásod!

Ha hiszel, vagy ha nem hiszel az ördög létezésében, akkor is biztos, hogy van valamilyen elképzelésed arról, hogy hogyan nézne ki, ha mégis létezne. Van, aki egy igazi szörnyként látja maga előtt, míg más szerint bárki lehet gonosz, elvégre egykor az ördög is csak egy angyal volt.

Éljen a fantáziádban bármilyen kép az igazi gonoszról, az biztos, hogy az elképzelésed sokat elárul rólad, így azt is, hogy mi lehet a legbensőbb, talán sötétnek nevezhető, titkod. Ha kíváncsi vagy, hogy rólad milyen sötét titkot árul el az, hogy milyennek képzeled el az igazi gonoszt, akkor ezt most kiderítheted az alábbi személyiségteszt segítségével.

Ha szeretnél megtudni magadról valami újat, akkor csak válaszd ki az alábbi ördögképek közül azt, amelyik a leginkább megfelel az elképzelésednek, majd olvasd el az ahhoz tartozó elemzést!1. Amennyiben az első ördögképet választottad, akkor nem is olyan sötét a rejtett titkod, mert azt próbálod leplezni, hogy milyen álmodozó vagy. Valójában ez egy igazi csoda egy olyan világban, amely ezt gyakran nem értékeli. Valószínűleg akadnak, akik nem értenek meg, viszont soha ne hagyd, hogy ez meggátoljon bármiben is, és főleg ne változz meg!

2. A második ördögkép alapján elmondható, hogy a sötét titkod nem más, mint az, hogy ösztönösen értesz sok mindenhez, sok dolog iránt érdeklődsz és másoknál könnyebben sajátítasz el mindent. Ami tehát neked ujjgyakorlat, az másoknak komoly kihívás. Ez remek tulajdonság, viszont ne feledkezz el az árnyoldaláról, ami az, hogy kissé féltékenyek lehetnek rád az emberek.

3. Ha a harmadik képen látható ördög felel meg a leginkább a gonoszról alkotott elképzelésednek, akkor az a titkod, amelyről talán még te sem tudsz, hogy vonzó és elbűvölő személyiséggel vagy megáldva. Könnyen lehet, hogy nem érted, hogy mivel kelted fel mások érdeklődését, hogy mi benned olyan érdekes, ami megfogja őket. Hidd el, hogy elragadó vagy, úgyhogy csak add önmagad!

4. Ha a negyedik ördögkép felel meg a leginkább a gonoszról alkotott elképzelésednek, akkor a te sötét titkod nem is olyan sötét, ugyanis nagyon nagy szívvel megáldott, önzetlen személy vagy, aki pozitivitást sugározz a világ felé.

Mivel számodra ez a természetes, ezért sajnos gyakran előfordul, hogy nem veszed észre, ha valaki rossz szándékkal közeledik feléd, így nem ritka, hogy megbántanak.

5. Ha úgy döntöttél, hogy az ötödik ördögábrázolás felel meg a leginkább a gonoszról alkotott képednek, akkor a te legbensőbb titkod az, hogy mindig a legjobbat látod másokban, így igyekszel mindenkihez nyitottan fordulni.

Egyértelmű, hogy ez nem rossz tulajdonság, de csak addig működik, amíg a megfelelő emberekkel találkozol, tehát légy óvatos, nehogy kihasználjanak!

6. Ha a hatodik ördögkép felel meg annak, ahogy elképzeled az igazi gonoszt, akkor a sötét titkod az, hogy elég bosszúálló tudsz lenni, ha okkal dühítenek fel. Általában a társadalom úgy gondolja, hogy ez negatív dolog, viszont te csak azokkal szemben vagy bosszúszomjas, akik ezt valamivel tényleg kiérdemelték. Tisztában vagy azzal, hogy hogyan irányítsd az érzelmeidet, ami kiváló tulajdonság!

7. Ha a hetedik ördögkép felel meg a legjobban a gonoszról alkotott elképzelésednek, akkor azt a titkot rejtegeted mások elől, hogy nagyon sok kiváló gondolatod van a világról. Rólad az is elmondható, hogy sokaknál sokkal intelligensebb és értelmesebb vagy, a logikus gondolkodásod józan és tiszta, így az sem ritka, hogy egy nagyon tanult emberen is túl tudsz tenni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló