Mivel hozod rá a frászt a szeretteidre?Ebből tudják, hogy nagy a baj!Kos: A szeretteid frászt kapnak, ha feladsz valamit, ugyanis céltudatos és előremutató hozzáállásról vagy híres, ahogy arról is, hogy nem szokásod meghátrálni.

Bika: A szeretteid frászt kapnak, ha elismered, hogy másnak van igaza, ugyanis Bikaként igazán makacs, konzervatív gondolkodású, a hagyományokat fontosnak tartó személyként ismertek meg.

Ikrek: Azzal hozod rá a frászt a szeretteidre, ha csendben vagy, ugyanis tőled meg sem kell kérdezni, hogy mi a csillagjegyed, mert rögtön látszik rajtad, hogy Ikrek vagy, ugyanis imádod a kommunikációt, a beszélgetést, nyitott és kedves vagy, ráadásul túlteng benned az energia.

Rák: Azzal hozod rá a frászt a szeretteidre, ha távolságtartó vagy velük, ugyanis téged úgy ismertek meg, hogy mindenkivel törődsz, figyelmes és kedves vagy, nemcsak a családoddal, hanem tulajdonképpen mindenki felett anyáskodsz/apáskodsz.

Oroszlán: A szeretteid attól kapnak frászt, ha nem érdekel a kinézeted, ugyanis ők úgy ismernek, hogy híres vagy a hiúságodról, és fontos a számodra, hogy a másoktól kapott dicséretnek legyen alapja. Oroszlánként büszke vagy a megjelenésedre és a fellépésedre, ezért meggyőződésed, hogy nem engedheted meg magadnak azt, hogy ne a legjobb formádat hozd.

Szűz: A szeretteid frászt kapnak, ha rendetlenné válsz, ugyanis Szűzként nem véletlenül vagy híres a precizitásodról és arról, hogy milyen pedáns vagy. Te soha semmit nem teszel meggondolatlanul, vagy cél nélkül.

Mérleg: Azzal hozod rá a frászt a szeretteidre, ha igazán dühös vagy. Mérleg jegyed miatt alapvetően nyugodt, családbarát és érzelmes teremtésként ismernek a szeretteid, akik azt is tudják rólad, hogy folyton az egyensúlyra és a harmóniára törekszel, ezért nem engeded meg magadnak a szélsőséges viselkedést. Ha mégis, akkor biztos, hogy van valami a háttérben.

Skorpió: Azzal tudod ráhozni a frászt a szeretteidre, ha kimért és csendes vagy. Skorpióként ugyan előfordul, hogy távolságtartó, olykor lekezelő vagy, de a szeretteid tudják, hogy valójában tele vagy szeretettel és törődéssel, ezért ők is aggódni kezdenek, ha egyszer csak túlságosan magadnak való, kimért leszel. Ilyenkor biztos, hogy valami nyugtalanít, esetleg rájöttél valami turpisságra.

Nyilas: Azzal tudod ráhozni a frászt a szeretteidre, ha inkább otthon akarsz ülni, ugyanis téged úgy ismertek meg, hogy pörögsz, imádsz jönni-menni, társasági életet élni és egész nap szeretsz beszélni.

Ha rossz a kedved, akkor arra gyorsan rájönnek a szeretteid, mert olyankor mélabús, csendes leszel, ha viszont ki sem akarsz mozdulni otthonról, akkor aggódni kezdenek, hogy valami komoly problémád akadt.

Bak: Biztos, hogy kitöri a frász a szeretteidet, ha féktelen pénzszórásba kezdesz, hiszen Bakként távol áll tőled a meggondolatlanság. Téged úgy ismernek, hogy reálisan, logikusan gondolkodsz, mindig és mindent alaposan megrágsz, több oldalról is megvizsgálsz, hogy végül a lehető leghelyesebb döntésre juss.

Ha tehát a szeretteid azt látják, hogy meggondolatlanul költekezel, akkor aggódni kezdenek, hogy így akarsz valamilyen hiányt pótolni, esetlen lelki probléma kínoz.

Vízöntő: Alaposan ráhozod a frászt a szeretteidre azzal, ha hirtelen mindent alaposan meggondolsz. Vízöntő jegyed miatt úgy ismernek, hogy spontán ember vagy, aki szeret random, meggondolatlan döntéseket hozni, csak a mának élni.

Ha valamin mégis elgondolkodsz, akkor azt is csapongva teszed, tehát egyáltalán nem jellemző rád, hogy úgy igazán mélyen, teljesen reálisan, esetleg számszerűsítve kezdj elmélkedni valamin.

Halak: Ha szeretteid azzal szembesülnek, hogy reál tudományokra épülő munkát vállalsz, akkor biztos, hogy aggódni kezdenek érted, hiszen rád egyáltalán nem jellemző a realista viselkedés, és az, hogy két lábbal állsz a földön.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló