Hány évesen ismerheted meg a másik feledet?



Mikor és hogyan fogsz találkozni a lelkitársaddal?Kos: 21 évesen találkozz életed szerelmével. Esetedben ez az az időszak, amelyben fejleszteni kezded a személyes ismereteidet, ami nagyszerű lehetőség arra, hogy a lelkitársad olyannak lásson, amilyen valóban vagy. Ez egy nagyon fontos szakasza az életednek. A harmincas éveidre megnyugszol, ami remek terep a párkapcsolathoz.

Bika: 16 évesen találkozol életedet szerelmével. Ebben a korban még túl fiatal vagy, így könnyen elragadhatnak az érzelmek, amelyek miatt nem lehetsz biztos abban, hogy ez a kapcsolat hosszú távra fog-e szólni. Ugyanígy abban is bizonytalan lehetsz, hogy ez a párod egyben a lelkitársad is, vagy nem az.

Ikrek: 19 évesen találkozhatsz életed szerelmével, ám valószínű, hogy csak évekkel később jössz rá, hogy ez a személy volt a lelkitársad. Mivel nem akarsz ilyen fiatalon elköteleződni, ezért alaposan megrágod a dolgot, és az is lehet, hogy néhány évet külön töltötök, hogy majd érettebb korotokban ismét találkozzatok.

Rák: 15 évesen találkozol életed szerelmével. Te korán megtanulod, hogy az érzelmek és az együttérzés nagyon fontos érték az életben, ezért már ez a kapcsolat képes lesz kielégíteni az igényeidet.

Oroszlán: 25 évesen találkozol a lelkitársaddal, aki mellett igazán el tudsz köteleződni. Ugyanakkor te azok közé tartozol, akik szerint az életkor nem számít a szerelemben, sőt, minél később találod meg életed párját, annál biztosabb vagy abban, hogy sikerült alaposan kihasználod az élet adta lehetőségeket.

Szűz: Nehezen találod meg életed szerelmét, ugyanis mindegy, hogy mennyire próbálkozol, sokáig nem érzed, hogy valakivel teljesen összeilletek. Lehet, hogy úgy éled le az életedet, hogy nem találkozol a tökéletes pároddal, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem lesz olyan személlyel dolgod, akivel jelentőségteljes és bizalmas kapcsolatba kerülhetsz.

Mérleg: 20 évesen találkozz a lelkitársaddal. Nem kizárt, hogy eleinte nem történik köztetek semmi, viszont így is élvezni fogod, hogy olyasvalakivel lehetsz, aki olvas a gondolataidban.

Skorpió: 12 évesen megismerheted a lelkitársadat. A te lelkitársad egy olyan illető, akivel már sok közös nyáron vagytok túl, és mindig a fejedben jár. Ez egy egészen új kapcsolat a számodra, ezért szeretnél sok időt tölteni ezzel a személlyel.

Nyilas: 28 éves korod előtt aligha találkoztok. Mivel ennél fiatalabb korodban nem vágysz felelősségre, így jól jön, hogy nem találkozol az illetővel egészen addig, amíg egy új fejezet nem kezdődik az életedben 25 éves korod után.

Bak: Csak a harmincas éveid közepe táján találkozol a lelkitársaddal. Ebben a korban már tisztában vagy azzal, hogy hogyan élvezd az élet örömeit, ezért amikor megismered ezt a személyt, akkor már úgy fogsz gondolkodni, hogy miért is ne vesd bele magad a kalandba.

Vízöntő: 13 évesen ismerheted meg, viszont ekkor még mind a kettőtöknek időre van szüksége ahhoz, hogy rájöjjetek arra, hogy mit jelentetek egymásnak. Amikor ez bekövetkezik, akkor éjszakákat beszélgettek át, miközben jobban megismeritek egymást, ami igazán szilárddá teszi a kapcsolatotokat.

Halak: Rajongsz a tökéletes párosítás érzéséért, ezért te nem adod fel a lelkitársad keresését, hanem erre addig törekszel, amíg meg nem találod az illetőt. Ez 17 éves korod körül történhet meg, mert ebben az életkorban valahogy mindent sokkal jelentőségteljesebbnek érzel, így például azt, hogy valóra válik valami, amiről régóta álmodoztál.

Mindegy, hogy egy új fejezet kezdődik-e az életedben, vagy egy olyan személlyel találkozol, aki a világ egy teljesen új oldalát mutatja meg, biztos, hogy ez az új kaland friss energiával fog feltölteni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló