Mi a leggyakoribb kérdés a csillagjegyedről a Google szerint?Erre kíváncsiak a legtöbben az internetes kereső szerint!Kos: „A Kosnak dühkezelési problémái vannak?”

Kosként híres vagy a heves temperamentumodról, ahogy arról is, hogy általában előbb cselekszel, mint gondolkodsz. Jellemzően szenvedélyes vagy az élet minden területén, a dühödet pedig nem fogod vissza, ha megítélésed szerint igazságtalanság ért.

 

Bika: „Miért szeret annyira enni a Bika?”

Szereted a luxust és született ínyenc vagy. Józan és megbízható személyiséggel vagy megáldva, de nem akkor, amikor éhesnek érzed magad, ugyanis akkor kifordulsz önmagadból.

 

Ikrek: „Mit jelent, hogy ikerpár-személyiség?”


Az Ikrek az egyetlen csillagjegy, amely két identitást képvisel. A benned rejlő kettősség hol áldás, hol átok, a környezeted pedig gyakran nem tudja, hogy éppen melyik személyiséged dominál. Ugyanakkor azok, akiket igazán közel engedhetsz magadhoz, mindkettőt értékelik benned.

Rák: „Miért utálja mindenki a Rákokat?"

A csillagjegyeddel kapcsolatos legnagyobb kérdés igazságtalan, hiszen senki sem utálja a Rákot, ugyanis csak arról van szó, hogy a zodiákusban te vagy az, aki a leggyakrabban szóvá teszi az elégedetlenségét. Rákként jellemző rád a túlérzékenység, és az, hogy hajlamos vagy befordulni, viszont a kedvességed és hűséged miatt sokan szeretnek.

 

Oroszlán: „Miért taszítja el magától az Oroszlán a szerelmet?”

Oroszlán jegyed alapján egy önbizalommal teli, határozott személynek tűnsz azok számára, akik kívülről látnak, ám ez nem jelenti azt, hogy nem kínoz belső bizonytalanság. Mivel erősen félsz a visszautasítás okozta fájdalomtól, ezért annak érdekében, hogy azt elkerüld, hajlamos vagy ellökni magadtól az embereket.

 

Szűz: „A Szűz tipikus nőies jegy?”

 

Habár az igaz, hogy a Szűz visszafogott és finom energiával rendelkezik, mégis ha férfi vagy, akkor sem kell amiatt aggódnod, hogy feminin leszel, csak azért, mert Szűz a csillagjegyed.

 

Mérleg: „Miért fog mérleget a kezében?”

Természetesen azért fog mérleget a kezében a Mérleg, mert lételeme az állandó egyensúly. Mivel a harmónia csillagjegyében születtél, ezért egész életedben törekszel a szimmetriára és a kiegyensúlyozottságra. Mivel mindezt az önzetlenségeddel próbálod elérni, ezért sajnos, gyakran kihasználnak.

 

Skorpió: „A Skorpiónak miért van két bolygója?”

Erre a kérdésre a válasz, hogy néhány uralkodó bolygót csak a csillagjegyek után fedeztek fel. A Skorpiót már a Mars uralta, amikor felfedezték a Plútót, ami sokkal jobban jelképezte a Skorpió misztikusságát, energikusságát.

 

Nyilas: „Miért tűnik el folyton a Nyilas?”

Nyilasként folyton keresed az izgalmat és az újdonságot, tehát te bűntudat nélkül képes vagy megtenni még a legjobb barátaiddal is azt, hogy hirtelen eltűnsz, és akár hetekig sem érnek el. A környezeted ezt kénytelen elfogadni, különben is az számít, hogy végül mindig visszatérsz az életükbe.

 

Bak: „Miért ábrázolják a Bakot halfarokkal?”

Az az igazság, hogy csak találgatni lehet. Ami tény, hogy a Bak szimbóluma a legkülönösebb a zodiákusban, ugyanis egy halfarkkal ábrázolt kecske, ráadásul már a babilóniaiak is így ábrázolták. Ennek talán ahhoz van köze, hogy a Bak egyszerre Föld és Víz, tehát józanság és leleményesség is jellemző rád.

 

Vízöntő: „Miért szakít mindenkivel a Vízöntő?”

Vízöntőként híres vagy arról, hogy megszakítod a párkapcsolataidat, ráadásul tény, hogy az esetek többségében te dobod a másikat, és nem ő téged. Ez azért van így, mert te képes vagy racionálisan, érzelmek nélkül megvizsgálni a kapcsolatot, amit könnyedén megszakítasz, ha már nem látod értelmét.

 

Halak: „Miért magányos a Halak?”

Elkeserítő a csillagjegyedről leggyakrabban feltett kérdés, főleg úgy, hogy nincs is valóságalapja. Annyi igazság lehet benne, hogy hajlamos vagy magadba fordulni, ezért szükséged van arra, hogy valaki előcsalogasson, viszont nem tehetsz róla, hogy sok minden kavarog a fejedben és a lelkedben.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló