Neked mit jósol a Tarot márciusra?



Tedd fel a márciussal kapcsolatos kérdésedet, majd válassz egy lapot az alábbi három közül, és olvasd el a Tarot neked szóló üzenetét!1. A Diadalszekér: Ha az első tarot lapra esett a választásod, akkor a Diadalszekér jóslata vonatkozik rád márciusban. Ez a lap az elindulást és a döntések meghozatalának fontosságát jelzi, valamint azt üzeni neked, hogy csak akkor érheted el a célodat a tavasz első havában, ha képes leszel kizárólag egy pontra összepontosítani az energiáidat.

Ehhez mindenképpen szükséged lesz arra, hogy elfogadd, hogy a világ állandóan változik mindenki körül. Ahogy mindenki másnak, úgy neked sincs hatalmad ahhoz, hogy megállítsd a sors kerekét. Ha ezt képes leszel elfogadni, akkor bátran úszhatsz az árral márciusban.

2. A Kardok ásza: Ha úgy döntöttél, hogy a második tarot lap az, aminek leginkább kíváncsi vagy a márciusi jóslatára, akkor a Kardok ásza azt üzeni neked, hogy a tavasz első havában nagy esélyed lesz előrelépni a tudati fejlődés terén.

Márciusban tiszták lesznek az értékeléseid és a meglátásaid, amelyeknek köszönhetően sokkal jobb rálátással kezelheted az életedet. A gondolkodásmódodból nem fog hiányozni az ihletettség, ami a száraz tények helyett az igazi megvilágosodást fogja elhozni neked néhány kérdésben.

A tarot lap azt is üzeni, hogy bátran megbízhatsz a gondolataidban, a helyzetértékelésedben, mert azok az isteni igazságnak és a tisztaságnak köszönhetően fognak remekül működni.

3. A Kelyhek apródja: Az utolsó lap azt üzeni, hogy bátran megbízhatsz az érzéseidben márciusban, ugyanis jó úton haladsz. A belső béke állapotát akkor érheted el a tavasz első havában, ha képes leszel a hétköznapokban is megtalálni az örömforrásokat, méghozzá a legkisebb dolgokban is!

Ebben segíthet neked egy illető gesztusa, vagy őszintén kimutatott pozitív érzelme, ami jó irányba változtatja a kapcsolatotokat. Emellett a tarot lap felhívja a figyelmedet arra, hogy márciusban szükség lesz a békülésre, ugyanis valaki békejobbot nyújthat feléd, neked pedig hálásan kell fogadnod a közeledést. Ha ezt megteszed, akkor könnyed energiákról, örömről, megbékélésről, és az azzal járó elfogadásról fog szólni számodra a március.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló