Tavaszi szerelemi horoszkóp



Erre számíthatsz a csillagjegyed alapján 2021 tavaszán!Kos: Ha van párod, akkor nem baj, ha időre van szükséged ahhoz, hogy teljesen megbízz a párodban, viszont arra ügyelj, hogy ne zárkózz be teljesen!

Ha a tavaszt párkeresőként kezded, akkor találkozni fogsz valakivel, aki miatt meg fog változni minden, amit eddig a szerelemről gondoltál.

Bika: Az egyik exed második esélyt szeretne kapni tőled. Alaposan gondold át, hogy miért is szakítottatok annak idején, mert ha változott is valami, akkor az is csak rövid időre szólna!

Ikrek: Ha kapcsolatban élsz, akkor 2021 tavaszán úgy fogod érezni, hogy végre az igazi önmagadat adhatod.

Ha párt keresel, akkor tavasszal gyakran kerülhetsz a figyelem középpontjába, ami ahhoz vezethet, hogy megismersz egy igazán különleges személyt.

Rák: Párkapcsolat esetén több problémával is szembesülhetsz 2021 tavaszán, aminek három hónapjában rendkívül fontos lesz az, hogy a társaddal megtaláljátok a legjobb megoldásokat.

Ha párt keresel, akkor tavasszal randevúzni kezdhetsz valakivel, aki alaposan felkelti az érdeklődésedet. Ugyanakkor próbálj lassítani, nehogy elijeszd a partneredet!

Oroszlán: Ha van párod, akkor 2021 tavaszán gyűjtsetek új élményeket, próbáljatok ki valamit, amit még soha! Ha párt keresel, akkor a magabiztosságod miatt eseménydús időszaknak ígérkezik a tavasz.

Szűz: Ha kapcsoltban élsz, akkor a párod mostanában úgy érezheti, hogy elhanyagolod, de az életedben beálló pozitív változások a ti szerelmetekre is hatást fog gyakorolni a tavasz három hónapjában. Ha párt keresel, akkor tavasszal sokkal óvatosabb leszel az új ismeretségeiddel.

Mérleg: Ha van párod, akkor tavasszal lehetőséged nyílik arra, hogy közelebb kerülj a kedvesedhez. Ha párt keresel, akkor a tavasz nem hozza el neked életed szerelmét, ám ezt egy percig sem fogod bánni, mert inkább önmagad megtalálásával és a hobbijaiddal fogsz foglalkozni.

Skorpió: Párkapcsolat esetén nem lesz könnyű számodra a tavasz, ugyanis több problémával is szembesülnöd kell, ezeket pedig csak a társaddal közösen lesztek képesek megoldani. A veszekedés helyett inkább beszélgessetek őszintén!

Ha párt keresel, akkor rengeteg új embert ismerhetsz meg ennek a pörgős és izgalmas tavasznak a hónapjaiban. Most olyan magabiztos leszel, amilyen rég nem voltál, ezzel a kisugárzással pedig magadhoz fogod vonzani az embereket. Ugyanakkor ne feledd, ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem az!

Nyilas: Ha van párod, akkor a tavasz nyugodt évszaknak ígérkezik a számotokra. A most következő hónapokban sokkal tisztább lesz számodra a közös jövőtök képe, és arra is rá fogsz jönni, hogy a jelenlegi párod-e életed nagy szerelme, vagy sem.

Ha párt keresel, akkor nem kell sokáig várnod, hogy társat találj, ugyanis tavasszal egy olyan személy léphet be az életedbe, akivel izgalmas lelki utazásban lesz részed. Ugyanakkor ne feledd, hogy nincs értelme túlságosan anyagias emberekkel foglalkoznod, vagy azokkal, akik a csillagokat is leígérik neked az égről!

Bak: Ha kapcsolatban élsz, akkor mesés, problémáktól mentes hónapok várnak rád, és a szerelmetek az eddiginél is erősebbé válhat.

Ha párt keresel, akkor a tavasz elején úgy érezheted, hogy nem állsz készen egy új szerelemre, ám pár héttel később megismerhetsz valakit, aki miatt megváltozhat a véleményed.

Vízöntő: Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szerelmetek olyannyira elmélyülhet, hogy akár azt is elhatározhatjátok a pároddal, hogy a következő szintre léptek.

Ha párt keresel, akkor a szerelem egy régi barát személyében toppanhat be az életedbe 2021 tavaszán.

Halak: Ha kapcsolatban élsz, akkor 2021 tavaszán azt veheted észre, hogy sok körülötted bizonytalanság, ez pedig változásokhoz fog vezetni.

Ha párt keresel, akkor tavasszal megismerhetsz valakit, aki iránt meglepő gyorsasággal kezdhetsz érzéseket táplálni.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló