Így találd meg a lelki békéd 2021-ben!Lelki tipp a csillagjegyedtől.Kos: Amíg arra vársz, hogy végre újra szabadon járhass a világban, lélekben utazz vissza azokra a helyekre, ahol már jártál. Ezt nem kell egyedül tenned. Bátran invitálnád meg a családodat vagy a barátaidat, hogy együtt nézegessétek a régi fényképeket!

Bika: 2021-ben engedd el azt a kényszert, hogy minden nap produktívnak kell lenned, és ne érezz bűntudatot, amiért kicsit lustálkodsz! Igazán eltökélt és szorgalmas teremtés vagy, viszont nem feledkezhetsz el arról, hogy a jó egészséghez a relaxáció is hozzátartozik!

Ikrek: 2021-ben szembe kellene nézned azzal, hogy gyakran vagy ideges és a gondolataid erősen csaponganak. Ha kell, akkor kezeld ezt!

Rák: Mivel a járvány miatt neked is sokkal több időt kellett otthon töltened, ezért 2021-ben nagyon jól fog esni a lelkednek az erdőben töltött idő.

Oroszlán: Oroszlán jegyűként extrovertált személyiség vagy, így alaposan megszenvedhetted a 2020-as évet, és sajnos, egyelőre a 2021-es esztendő sem hozott számottevő változást ezen a téren, ám ez nem jelenti azt, hogy nem töltődhetsz fel!

Idén testileg és lelkileg kényeztesd magad otthoni spa-estékkel, gyógyító fényterápiával és meditációs alkalmazások segítségével!

Szűz: Szűzként soha nem nyugszik a pedáns és rendszerető éned, ezért 2021-ben jól tennéd, ha az otthonodba beszereznél néhány nyugtató illóolajat és kristályt. Ezek közül például a szantálfa-olaj a gondolataid akadálymentes áramlásában, a jádekő a negatív energiák távol tartásában lehetne a hasznodra az esztendőben.

Mérleg: A lelki egészséged szempontjából az lenne a legjobb, ha 2021-ben nem temetnéd el magadban mindazt, ami bánt és nem áldoznád be a lelki egyensúlyodat azért, hogy a környezetedben béke legyen.

Ha akad olyan rokonod vagy barátod, akivel van mit megbeszélnetek, akkor ne halogasd tovább a dolgot, hanem minél előbb ülj le az érintettel, mert elhiheted, hogy lelkileg meg fogsz könnyebbülni, ha sikerül felszámolnotok a köztetek lévő konfliktust!

Skorpió: A lelki békéd érdekében szabadulj meg az összes mérgező érzéstől, gondolattól és behatástól 2021-ben! Skorpió jegyűként hajlamos vagy bezárkózni és titkolózni, még abban az esetben is, ha tombolnak benned az érzelmek. Legyen ez a mostani a megtisztulás esztendeje! Engedj el mindent, amiről nagyon jól tudod, hogy semmit sem ad neked, hanem csak elvesz!

Nyilas: Attól, hogy az utazás még 2021-ben is kétséges, még nem kell otthon unatkoznod! Bátran fedezz fel a lakhelyedhez közeli városokat és próbáld ki az új divatot, a „lassú utazást”, ami azt jelenti, hogy nem villámlátogatást teszel, hanem több időt töltesz egy helyen, hogy felvedd a helyiek ritmusát, valamint megtapasztald az új környezet és kultúra mindennapjait!

Bak: A kiegyensúlyozott lélekhez egészséges testre van szükség, ám Bakként ezt hajlamos vagy elhanyagolni a munka miatt. 2021-ben igyekezz lazítani, jelölj ki magad elé kevésbé nehéz célokat és figyelj oda a szervezeted jelzéseire! Sokkal nyugodtabb és felszabadultabb lehetsz, ha nem veszel magadra olyan terheket, amelyek szorongást váltanak ki belőled!

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján született humanitárius vagy, aki igyekszik mindenkin segíteni. 2021-ben azonban el kell fogadnod, hogy nem mentheted meg a világot, úgyhogy foglalkozz inkább a közvetlen környezeteddel. Ennek érdekében szervezz például kiscsoportos, családi vagy baráti sport-napot, menjetek túrázni, vagy tartsatok jóga órát! Ha ezt megteszed, akkor biztos, hogy hálásak lesznek neked érte.

Halak: Mivel Halak jegyűként nagyon érzékeny vagy, ezért a negatív energiák könnyen befolyásolják a hangulatodat. A lelki békéd érdekében próbáld ki a digitális detoxot 2021-ben, tehát kerüld a közösségi médiát. Ha ezt megteszed, akkor lelkileg érezni fogod, hogy milyen jót tesz neked, hogy nem foglalkozol az online sárdobálással.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló