Félelmetes élmények paranormális nyomozóktólSzellemvadászok meséltek az állítólagos legijesztőbb kalandjukról a Reddit nevű közösségi oldalon.Sok ember hobbiból, vagy komoly munkaként foglalkozik azzal, hogy állítólagos szellemjárta helyeket keres fel annak érdekében, hogy kinyomozza, valóban észlelni-e az adott helyen paranormális jelenséget.

A Redditen most ilyen szellemvadászok árulták el az eddigi legfélelmetesebb élményüket.

A nyomozó szellemet lát a temetőben: Egy helyi temetőről terjedt el, hogy valamilyen okból kifolyólag, rendkívül szellemjárta, ezért azt használtuk az új felszerelésünk tesztelésére, valamint arra, hogy felmérjük, hogy a csapatunk új tagjai hogyan reagálnak az esetleges paranormális jelenségekre.

A temető érdekessége volt az is, hogy állandó volt benne a hőmérséklet-ingadozás. Egyik este, amikor ott voltunk, akkor megláttam egy magas, testes, fehér inget és kék overallt viselő, kékes fénnyel ragyogó férfit.

Egy ilyen jelenés csodálatos és izgalmas dolog, de arra nem számítottam, hogy a testem mennyire meg fog ijedni. Az emberi elme soha nincs felkészülve arra, hogy ilyesmit tapasztaljon meg.” – Arius_de_Galdri

Rejtélyes hangok és démonok az erdőben: A helyi legenda szerint a házam mellett elterülő erdő a sátánisták és a KKK gyülekezőhelye volt a 60-as, 70-es és 80-as években, mígnem a városfejlesztés úgy nem döntött, hogy városi parkká alakítják át a nagy erdőt.

A történet miatt úgy döntöttünk, hogy az egyik éjszaka kimegyünk az erdőbe zseblámpákkal, ám amikor úgy éreztük, hogy közelednek felénk, és mintha az egész erdő élne, és mozognak, akkor gyorsan visszamentünk az autóhoz, amivel annak a földútnak a bejáratánál parkoltunk le, amely elválasztja az erdőt a lakóövezettől.

Ahogy beültünk a kocsiba, felkapcsoltuk a fényszórókat, amelyek fényében megpillantottunk a közelünkben egy nagyjából 100 kilós, robusztus külsejű, szúrós szemű kutyát, aki ránk meredt, aztán hátat fordítva elindult az erdőbe.

A legijesztőbb az volt ebben az egész történetben, hogy később a History csatornán láttam egy műsort, amiben arról volt szó, hogy az emberek fényképein dühös kinézetű kutyák jelennek meg, pedig se kutya, se semmi más nem volt ott akkor, amikor a fotókat készítették.

Vallási szakértők azt mondták, hogy ezek a kutyák démoni lények, amelyek kísértik azokat az embereket, akik a fényképeken szerepelnek.” – seeyoulaterkota

A Biblia lapjai gyorsan kezdtek pörögni: 15 éves voltam, amikor a barátaimmal belopóztunk egy régi, elhagyottan álló házba a legjobb barátom otthona mellett. Az ablakokkal nem volt semmi gond, de az első emeletem észrevettünk néhány lyukat a padlón.

Elhatároztuk, hogy bemegyünk oda, és rögzítjük a telefonunkkal a „szellemvadászatunkat”. Három telefont és egy Bibliát vittünk magunkkal. A Bibliát letettük egy kis szekrénybe a szobák között, majd elkezdtük a felvételt.

A Biblia mellett álló barátom szólongatni kezdte a szellemet, mire hirtelen pörögni kezdtek a lapok, pedig szélcsend volt a helyiségben. Később a telefonos felvételen azt láttuk, hogy négyen állunk a szobában, ahol „szellemekkel” beszélgetünk, ám megjelent egy ötödik ember is, akiről egyikünk sem tudta, hogy kicsoda.” – Little_Messiah

Kúszó gyermek egy elhagyott középiskolában: Elmentünk abba az elhagyott középiskolába, amelyről azt pletykálták, hogy kísérteties, ugyanis egy olyan szellem tanyázik benne, amely képes könyvbe írni, ezért letettünk a padlóra egy könyvet, és mellé egy éjjellátó kamerát.

Azután, hogy a szellemjárta szobában voltunk, egyikünk egy mászó gyereket pillantott meg a folyóson. Nem akartunk hinni a szemünknek. Amikor a barátom megnevezte a szellemet, akkor a lámpák villogni kezdtek.

Az a barátom, amelyik egyedül tartózkodott a folyosón, sikoltozva rohant hozzánk. Olyan gyorsan menekültünk el az iskolából, amilyen gyorsan csak tudtunk.” – AfgebrandeKoek2

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló