Így alakulhatnak az emberi kapcsolataid 2021-ben!Ha kiszámolod a személyes évedet, akkor megtudhatod, hogy mit üzen neked a számmisztika a kapcsolataid terén az idei évre!Példa:


Ha február 7-én születtél, tehát már volt idén szülinapod, akkor 2 + 0 + 2 + 1 + 2 + 0 + 7 = 14, 1 + 4 = 5

Ha viszont július 12-én születtél, vagyis még nem volt szülinapod, akkor 2 + 0 + 2 + 0 + 7 + 1 + 2 = 14, 1 + 4 = 5

Ha megvan a személyes éved, akkor olvasd el az ahhoz tartozó jóslatot!

1. Olyan ismeretségeket köthetsz 2021-ben, amelyek valamiféleképpen jót fognak hozni az életedbe, függetlenül attól, hogy igaz baráttal, új párkapcsolattal vagy akár a családodba érkező új jövevénnyel leszel-e gazdagabb. Ha például gyerekvállalást terveztek a pároddal, akkor idén érdemes belevágnotok.

2. Több és tartalmasabb kapcsolatokkal lehetsz gazdagabb 2021-ben. Amennyiben az alkalmazkodás és az elfogadás terén még van hova fejlődnöd, akkor ne habozz, hanem minél előbb tedd meg a szükséges lépéseket, hogy az idén kialakuló kapcsolataid valóban értékesek és tartósak legyenek!

3. Az emberi kapcsolataid terén sok fog függeni attól, hogy mennyire leszel türelmes másokhoz, mennyire figyelsz oda rájuk és hallgatod végig a mondanivalójukat 2021-ben. Törődj a régi kapcsolataiddal, légy pozitív és vidám, mert akkor be fogod vonzani azokat a helyzeteket, amelyeknek köszönhetően jókor és jó helyen beszélgethetsz a megfelelő személlyel!

4. 2021 a változások éve a számodra. Amennyiben váltanod vagy változtatnod kell, akkor könnyen lehet, hogy ezt az elején még kényszernek és fájdalmasnak fogod érezni, de fogadd el és engedd, hogy megtörténjen, mert a jövő jobbat tartogat a számodra! Ez a váltás jelenthet új barátságot, új munkatársat, új munkát, de akár új szerelmet is.

5. Sorsfordító találkozásban lehet részed 2021-ben, de emellett vannak és lesznek olyan kapcsolataid, amelyek átértékelődnek, új alapokra helyeződnek az esztendőben. A már ismert emberek jelentős hatást gyakorolhatnak a jövődre.

Próbálj türelmes lenni másokkal, még akkor is, ha ez igazi próbatétel lesz a számodra, mert sok tudnivalót szerezhetsz a velük való kapcsolatból. Higgy abban, hogy eléred a célod és sikert aratsz!

6. A családi kapcsolataid kapnak főszerepet 2021-ben, függetlenül attól, hogy ezek a viszonyok jók, vagy problémásak. Az utóbbi esetben lehetséges, hogy idén sikerül megoldanotok a gondokat, a régóta húzódó ellentéteket a közeli vagy távoli rokonaiddal.

 

7. 2021 nem kedvez az új kapcsolatoknak. Igaz ez akkor is, ha új párt keresnél. Ha mégis beleszeretsz valakibe, és a kapcsolat kitart a következő évig, akkor az boldog és tartós szerelem lehet.

Ha másik munkát keresnél, akkor annak sem kedvez 2021, mert könnyen lehet, hogy olyan kollégáid lennének, akikkel nem jönnétek ki jól, nem találnátok a közös nevezőt, elütne az értékrendetek, a szemléletetek, mindez pedig konfliktusforrás lenne.

8. Ami az elmúlt hét évben történt veled, az kihatással lesz a 2021-es esztendődre, sőt, még karmikus feladatokra is számíthatsz. Ha képes voltál felismerni és jól élni a sors adta lehetőségekkel, az eseményekből levontad a helyes tanulságot, akkor nem érhet nagy baj az ide évben. Ellenkező esetben sok csalódásban lehet részed 2021-ben.

9. 2021 a lezárás éve lesz a számodra. Ez mindenre igaz, ami körülvesz, amiben most élsz, így az emberi kapcsolataidra is, ezért ideje megszakítanod azokat, amelyek már nem építenek, hanem csak rombolnak.

Mondj búcsút azoknak a barátságoknak, amelyek már feleslegessé váltak, és fogadd el azt a tényt, hogy új kapcsolatokat, köztük szerelmit is, csak akkor tudsz létesíteni, ha az idejétmúlt viszonyaidat elengedted, amely során olyan energiát szabadíthatsz fel, amelytől soha korábban nem tapasztalt erőt kaphatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló