Hogyan végzed el a tavaszi nagytakarítást a csillagjegyed alapján?



Rád vajon mi jellemző?Kos (március 21. – április 20.): Számodra a tavaszi nagytakarítás is egy olyan feladat, aminek elvégzésébe beleadod minden lendületedet, és egyetlen nagy irammal elintézed az egészet, éppen ezért jól tennéd, ha előre szólnál a környezetednek, hogy legyen idejük elmenekülni otthonról, mielőtt belevágsz a tavaszi nagytakarításba!


Bika (április 21. – május 21.): Imádod a listákat, ennek a szenvedélyednek pedig a tavaszi nagytakarítás esetében is hódolhatsz. Pontos ütemtervet készítesz nehogy bármi is kimaradjon a munkából, de arra figyelsz, hogy egy kis pihentető nassolásra is jusson időd két feladat között!

Ikrek (május 22. – június 21.): Hajlamos vagy egyik feladatról a másikra ugrálni, aminek eredménye, hogy félbehagyott tennivalókat hagysz magad után. Annak érdekében, hogy maradéktalanul elvégezd a tavaszi nagytakarítást, jól tennéd, ha listát készítenél, ami megakadályozhatja, hogy eltérj az eredeti tennivalóidtól.

Rák (június 22. – július 22.): Szereted a házimunkát, a tiszta otthonod pedig nagy büszkeséggel tölt el. Ugyanakkor a szentimentalizmusod miatt problémát jelenthet számodra a tárgyak kidobása, ezért a tavaszi nagytakarítás esetében a felesleges kacatok kidobása jelentheti a legnagyobb kihívást a számodra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.): Egész hatékonyan takarítasz, ám a tavaszi nagytakarítás során elakadhatsz, ha a szekrényedre kerül a sor. Ennek oka az, hogy nagyon szereted a társasági eseményeket, és az azokon való ragyogást, így könnyen lehet, hogy túl sok ruhát és kiegészítőt halmoztál fel.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.): Nincs is szükséged tavaszi nagytakarításra, elvégre az egész életed egy tavaszi nagytakarítás. Ebből következik, hogy amikor te úgy döntesz, hogy alapos tisztítást végzel az otthonodban, akkor biztos, hogy egyetlen porszem sem menekülhet el előled.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.): Imádod a szépet és komoly erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy az emberek bájosnak és elbűvölőnek lássák az otthonodat. A baráti vagy családi látogatás adhat nagy motivációt, hogy belevágj a tavaszi nagytakarításba.

Skorpió (október 24. – november 22.): Ha úgy döntesz, hogy ideje a tavaszi nagytakarításnak, akkor napokra eltűnsz, és addig nem hallani felőled, amíg el nem végezted az összes feladatodat.

Nyilas (november 23. – december 21.): Előfordul, hogy azt hiszed, hogy nagyobb tisztaság van az otthonodban, mint amekkora valójában van. Esetedben könnyen előfordulhat, hogy a tavaszi nagytakarítás végén büszkén megmutatod, hogy micsoda rendet varázsoltál, ám kiderül, hogy otthagytad a teli szemetest a ragyogóan tiszta szobában.

Bak (december 22. – január 20.): Imádsz rendszerezni, ami abban is megnyilvánul, hogy szereted a leghatékonyabb tárolási módszereket bevetni az otthonodban. Mivel született menedzser vagy, ezért a tavaszi nagytakarítás esetében is hatékonyan kiosztod a feladatokat a családodnak, hisz mindenkinek ki kell vennie a részét a munkából.

Vízöntő (január 21. – február 19.): A kreativitás az egyik legnagyobb erősséged, ez pedig abban is segít, hogy hatékony takarítási trükköket ismersz és találsz ki. A tavaszi nagytakarítás idején is bevetheted a saját módszereidet annak érdekében, hogy elvégezd az összes feladatot.

Halak (február 20. – március 20.): Kétféle dolog történhet, ha takarításról van szó. Az egyik, hogy annyira utálod az egészet, hogy csak a látszat kedvéért felmosol, de a többi feladatról tudomást sem veszel.

A másik, hogy olyan lendülettel veted bele magad a tavaszi nagytakarításba, hogy az otthonod legeldugottabb sarkát is képes vagy ragyogóra sikálni. Mivel Halakként te vagy a legspirituálisabb a zodiákusban, ezért hajlamos vagy a takarítást valamiféle rituálénak tekinteni, ami által békét teremthetsz önmagadban.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló